Ugroženost Srba u Crnoj Gori! Nepobitni dokazi na jednom mjestu!

Ипак ми нешто није јасно у свему овоме: КАКВЕ ВЕЗЕ МОЖЕ ИМАТИ ОБЕЛИСК СА НЕКАКВОМ БИТКОМ ОД ПРЕ 1 000 ГОДИНА...:roll::roll::roll: и још кажу "у знак сећања" - е сетили се лепо после 1 000 година...:rotf::rotf::rotf:

1. цитат:

U noći između 22. i 23. februara, po svemu sudeći uz upotrebu eksploziva, veoma je oštećen spomenik pobjednicima Tuđemilske bitke 1042, čiji dan Crna gora slavi kao Dan Vojske.
Rad akademskog vajara Pavla Pejovića, upravo je i psotavljen na taj dan 7. oktobra 2008. u znak sjećanja na dukljanske pobjednike bitke protiv Vizantinaca.

Sa vrha monumentalnog obeliska, visokog deset metara i teškog dvadeset tona

2. цитат:
Обелиск

Из Википедије

Обелиск у Буенос Ајресу

Обелиск (грч. "мали ражањ") означава монолит с четири странице који се сужава према врху на којем се налази пирамидион прекривен плочицом електрума (смеса злата и сребра). Обелисци су се постављали у пару испред пилона храмова. Обелиск представља симбол Сунца и подсећа на историјски култ усправљеног камена на којем се "одмарало" Сунце након заласка.
Обелиск је као и пирамида у старом Египту представљао зраке бога сунца које су постале камен, као и везу овога и онога света. Обелисци су постављани испред пирамида и храмова. Постављани су испред храмова бога сунца Ра у Хелиополису. У староме царству су обелисци били без икаквих украса, једино је врх био обложен златом како би представљао сјај сунца и с тиме моћ бога сунца. Ра је у пратњи своје кћери Мат, богиње доброга реда, правде и истине. Ра је наследио Атума, а сматрао се оцем фараона, који је због тога имао и назив сина Ра. Стога су обелисци представљали везу бога Ра и фараона.
Тежина једног великог обелиска је износила између 200 и 500 тона. Римски цареви су пренијели у Рим 13 обелиска као трофеје победе Рима над Египтом. Неки су у раном средњем веку због својих "поганских" порекала били уништени.

Partijsko mišljenje nemam, imam svoje... A ovakve što mlate ljude s crnogorskom zastavom u sred Crne Gore i viču "ovo je Srbija" bih automatski na traktore pa u domovinu, i to da im bude dobro

Oni su u svojoj domovini isto kao i vi, ali za razliku od vas nisu prihvatili da budu deo ''nacije'' koja je stvorena komunistickim dekretom iz 1945...

Е браво морачка плачипичкетино...али под оним Црногорцима мухамеданским ја не рачунам своје сународнике, можда ти једино...ово је само доказ како сте направили "нацију",

Биће да је због она 3 бошњака и једног албанца ова Џамија ође а обрезана смрдуљо?

tudjemili.jpg

Pa to je ona vrlo stara džamija ispod Gornjeg Sela, što je bila prije 20 godina minirana i srušena, pa su je građani Opštine Bar dobrovoljnim prilozima svih vjera obnovili. To je vrlo stari kulturnoistorijski spomenik, koji tamo postoji Bog zna od kada. Tamo ima muslimansko groblje, đe se kopaju.

Poslednja izmena:
Njihova je domovina Srbija, pošto ovu u kojoj su mrze

Грешка Зинаидо, не мрзимо ми Црну Гору...већ вас који од Црне Горе правите ДУКЉУ, МОНТЕНЕГРО....НАТО провизоријум...оно што Црна Гора никад није била а неће још дуго ни бити, ако вас не сјебемо ми, сјебаће вам државу каљимероси...па ти бирај с ким ћеш.Оли са Пешованом да се возиш на кози пут Анадолије или са нама да обновимо стару српску државу Црну Гору?

Znam ja mnogo bolje šta je to nego ti...

Змаш мој qурац...да знаш не би се овако понашао и ширио мржњу.Како год окренеш изгледа да ћеш ускоро сазнати...но ти се сигуран сам неће свиђети па ти лармај са Пешованом и осталим дукљанксим смећем ође...

Грешка Зинаидо, не мрзимо ми Црну Гору...већ вас који од Црне Горе правите ДУКЉУ, МОНТЕНЕГРО....НАТО провизоријум...оно што Црна Гора никад није била а неће још дуго ни бити, ако вас не сјебемо ми, сјебаће вам државу каљимероси...па ти бирај с ким ћеш.Оли са Пешованом да се возиш на кози пут Анадолије или са нама да обновимо стару српску државу Црну Гору?

GEZUAR MALI I ZI :hahaha:

Змаш мој qурац...да знаш не би се овако понашао и ширио мржњу.Како год окренеш изгледа да ћеш ускоро сазнати...но ти се сигуран сам неће свиђети па ти лармај са Пешованом и осталим дукљанксим смећем ође...

Ti meni da kažeš da širim mržnju? :hahaha: Idi bre, smiješan si :hahaha:

Знам ја да си ти осунећена пичкетина, али нећеш бити ни прва ни последња која ће отићи Алаху па у Џехенет да те јебавају Шехиди....проћићеш има ка да си невина.
Jesi ikada u životu u stvarnosti, izgovorio takve riječi protiv muslimana kao što ih hrabro kuckaš na ovom forumu?

Jesi ikada u životu u stvarnosti, izgovorio takve riječi protiv muslimana kao što ih hrabro kuckaš na ovom forumu?

Ђе си ДЕДА...прчи ли те твој ђутурум редовно...опет халачеш.

Има муслимана Арапа и има гњојавих потурица домаћих...између једних и других огромна је разлика...прве поштујем...друге презирем...на вас дукљане се пишам јер сте грђи од потурчењака.А шта сам радио домаћим потурицама нека остане само моја слатка тајна...битно да Алах зна....ти маштај о томе дк се будеш самозадовољавала туркињо.

Знам ја да си ти осунећена пичкетина, али нећеш бити ни прва ни последња која ће отићи Алаху па у Џехенет да те јебавају Шехиди....проћићеш има ка да си невина.

Brano ja imam informacije iz DB-a da si ti zapravo podgorički musliman, i da se ođe lažno predstavljaš kako bi širio mržnju, jer si umno poremećena osoba :mrgreen:

Crna Gora nikad nije bila Duklja? Skoro si mi odvje drzao neka predavanja kao Crnogorce komunisti stvorili, a elementarne stvari iz nase nacionalne istorije ne znas.

Brano ja imam informacije iz DB-a da si ti zapravo podgorički musliman, i da se ođe lažno predstavljaš kako bi širio mržnju, jer si umno poremećena osoba :mrgreen:

А јел...е кад тако каже ДБ мора да је тако...него доведи ти женицу да ти је ова муслиманчина подгоричка добро ОСРБИ да баталиш више халакње овуда а рекао сам ти ђе ме можеш наћи но те нема ка и ових дукљанских лајавица...голи лајавци и пичкетине смрдљиве.

На овом форуму са вама расправљат је чисто губљење времан али ви бар знате ово што вам причам јесте чиста реланост...ближи вам се крај дукаљнке смрдљиве...доста га је било.

Back