peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.345
Ajde mi reci što je tebi loše kad dođeš u Nikšić, dira li te ko, maltretiraju li te?
Ja sam u Nikšiću svoj na svome, tu ne može biti problema.
Ali globalno gledano, znam šta nam Crnogorci žele i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde mi reci što je tebi loše kad dođeš u Nikšić, dira li te ko, maltretiraju li te?
Ups... Izgleda da si mi neđe upoznao oca... Nije te valjda yebo?![]()

Ja sam u Nikšiću svoj na svome, tu ne može biti problema.
Ali globalno gledano, znam šta nam Crnogorci žele i to je to.
Otac ti je jarac, a koza ti nije keva, keva ti je ona brkata sto muze kozu!!!!
![]()

Vidim ja da si mi ti pomuzao oca... Jel ti prijala varenika?![]()

Jok doji samo svoju bebu, Ziketa!
jer mu se brkata keva odmetnula sa jarcem!

Pa naravno da si svoj na svome, jer mi se čini da nijesi od ovih ekstrema. I niko te ne dira, niti te iko pita da li si Srbin, i ne znam kako onda pričaš da vam Crnogorci žele isto što i ustaše? Imaš li ti ođe drugova Crnogoraca?

Slovom i brojem...dva (2)
Zato i kažem, generalno gledano, jer većina Crnogorace je prilično ekstremna kada su Srbi u pitanju.

Ja bih da radim i studiram u Podgorici !!! Valjalo bi malo reciprociteta, ne?!
Ostalo sve Srbi, ili nemaš više društva?
Ne znam, ja imam dosta prijatelja Srba, kao i Crnogoraca, nikad niko od nas nije zapadao u svađe oko politike, niti smo se nešto odvajali po tome pitanju

Sve Srbi
Tako se potrefilo, mislim, znamo se od osnovne škole, baš me je tad zanimalo šta je ko...
Naravno, imam mnogo poznanika, drugova ovako za zezanje koji su Crnogorci...logično, ipak živim u Nikšiću gdje vas je preko 60%.
Sa njima, naravno, ne zalazim u te političke teme, ali tu i tamo se neko oklizne, pa mogu da vidim šta se stvarno misli.
Samo se pitam đe u Rock klubu nađe tolike Srbe 

Vazda li si bio nacionalistaSamo se pitam đe u Rock klubu nađe tolike Srbe
Ne znam, dođe i kod nas ponekad do politike, al nikad da se neko vrijeđa i svađa... Budu ona prepucavanja, al ništa loše upućeno nekome.

Kažem ti, nisam ih u Rock klubu ni našao, sve je to društvo iz osnovne, kasnije gimnazije.
Mada sam ja više bio za Londonski pab...dok je još bio to, pošto je sada tamo neki Delirijum, težak narodnjak
Dobro je bilo sad kad su igrali Srbija i Crna Gora, polufinale u vaterpolu...nas 10ak gledamo tekmu, svi navijaju za Crnu Goru, jedino ja za Srbiju
Al' je pala dobra zajebancija, mada su na kraju malo popizdili, pa je bilo ''što ne ideš u Srbiju pa tamo navijaš''![]()
Jeste, sad je Delirijum, i teški su narodnjaci tamo 

Pa vidiš da ipak niko nije vršio represije nad tobom 
Je l' mi to sastavljaš dosije?Išao si u Londonski?![]()

Znam, katastrofa...eee, malo li sam puta sa onih ogromnih stolica...pijan padaoJeste, sad je Delirijum, i teški su narodnjaci tamo![]()

Pa vidiš da ipak niko nije vršio represije nad tobom
![]()
Onda nije lako udariti 
milgorac provocirao i dobio po nosu![]()
Je l' mi to sastavljaš dosije?
Ima li koliko strana, nemoj da kad me privedu bude neka sveščica, nego fino...100-150 strana
Znam, katastrofa...eee, malo li sam puta sa onih ogromnih stolica...pijan padao
E, međ' tim Crnogorcima su bila i ova dva drugaOnda nije lako udariti
![]()

Nego šta, čeka tebe ovamo dugogodišnji besplatan boravak u Spužu![]()
Eee, i onda kažeš da vas mrzimo![]()

Pa jesam li izdajnik, ili šta?![]()

Nego šta, čeka tebe ovamo dugogodišnji besplatan boravak u Spužu![]()
Eee, i onda kažeš da vas mrzimo![]()
Tako što nikad nijesi ni bio Srbin iz Crne Gore. To što u Beogradu ne smiješ da kažeš da si Crnogorac iz određenih razloga, nego izigravate "veće katolike od pape" govori o vama... Bukvalna sredina Crne Gore je vjerovatno neka čuka koju ni divokoze ne pośećuju, tako da bih ti savjetovao da ne shvataš sve bukvalno. Da, čuo sam, nekad bilo u istoriji Crne Gore, ne vidim kakve to veze ima sa sadašnjošću.
Pa naravno da si svoj na svome, jer mi se čini da nijesi od ovih ekstrema. I niko te ne dira, niti te iko pita da li si Srbin, i ne znam kako onda pričaš da vam Crnogorci žele isto što i ustaše? Imaš li ti ođe drugova Crnogoraca?
Ajde mi samo reci po kojoj logici smo mi Srbi, kad je Crna Gora postojala prije Srbije i kad su kroz istoriju vazda bile dvije zasebne države, iako su vrlo lako mogle da se ujedine. Džaba ti što si izvorni Crnogorac kad si izrod. Ja sam Crnogorac djelima, a ne na riječi, tako da nema što da me pogodi. Rođenjem i porijeklom se ne stiče ama baš ništa.
Opet ne kapiraš, džaba si sa Cetinja, ne ide ti crnogorski. Nijesam pominjao tvoju čuku, pročitaj još jednom, možda ukapiraš.
Pišem mojim jezikom kojim i govorim, onim kojim govore tvoji Cetinjani i tvoja rodbina ako je tamo imaš.

Eee, ne smijem da odajem detalje dosijea![]()

Pa to je javna tajna, da ti je keva brkata!
![]()