- Poruka
- 18.738
nemoj mi te poslove sa lesevima gadljiva sam na nekrofile i ostale licimure pedere i vojislave![]()
jeli smiljka a ko ti je taj sladak decko u avataru?
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj mi te poslove sa lesevima gadljiva sam na nekrofile i ostale licimure pedere i vojislave![]()
ops:a sta bi ti falilo?![]()
meni nista..jer dok tebe nadjem,100 puta bi se ozenio...a i Mercedes vise ne bi bio beo
ebote, oces da me zenis?:shock:![]()
imam i ja uslova..crveni Ferari..moras da imas male grudi i dobru guzu...to je pod dva
:shock: ti sunce, u sta se uvaliK :shock:
a pod tri?
jao pa nije moj dererov jejeli smiljka a ko ti je taj sladak decko u avataru?ops:
ops:
jao pa nije moj dererov jea da je sladak,jao pa jeste
ops:
p.s.najveci bolid na balkanu trenutno...al ce da pada vlada![]()
ops:nema..ja cu da uzivam dok vozim crvenog..a sta ces ti,ne znam

jao pa nije moj dererov jea da je sladak,jao pa jeste
ops:
p.s.najveci bolid na balkanu trenutno...al ce da pada vlada![]()
jedini uslov ono za guzu i sise? e bas si pun kriterijuma![]()
pa jeste retko seksi covek sa pravim izborom farbe...sta reci covek zna znanjetaj izraz lica..te shishkeops:
pa naravno da ne yebe garant je impotentan...ili pipka nocu macke u mraku jebemliga...ili ga trpa onaj aligrudic...svakim danom sam sve sigurnija da je coveka neko zlostavljao u mladosti i da je potencijalni nekrofil ( mislim popovi,popovi pedofili,tajmjan,odore,ludilo,proslostpa on i ne jebbe,garant..
).
.Daj mi Zefirra ime tog novinara da ga odmah tuzim...
Ma, ko je ugrozen?
Ja sam danas radila 11 sati, sad pijem kafu da bih mogla da radim jos par sati i bila spremna za sutrasnja sudjenja...treba biti i doteran i raspolozen i ispeglan i sit i naspavan...pih...
Samo kad pomislim na situaciju da imam jednog parazita kraj sebe kojeg ja treba da lickam i hranim, pazim, i mazim, odmah mi se desi pomracenje...i ko je tu ugrozen?!

i jos da mu pushish :-?![]()

E uspela si da me nasmejes, svaka ti cast!
To ce biti u predbracnom ugovoru: ja pusim, a on pegla i svi srecni i zadovoljeni!![]()
Ali, nema zabusavanja!![]()
bravo!!!![]()

...da, a posle tjesh da ga tuzzish kako si zbog njega dobila kancer plutja, i naravno dobitjesh parnicu....eto propast na to je osudjen danashnji balkanac...propastE uspela si da me nasmejes, svaka ti cast!
To ce biti u predbracnom ugovoru: ja pusim, a on pegla i svi srecni i zadovoljeni!![]()
Ali, nema zabusavanja!![]()

Al da nema zabusavanja ako on ostavi izguzvanu koshulju..![]()