Ugovor sa Bogom.

Bolja formulacija pitanja "Kako da predam dušu Bogu?" jer stvar je u "Predaji" šta znači Religijska predaja "Predaja ujedinjenja duše i Boga". Dolazi svakom čovjeku na poseban način ne postoji "Uhodan pravac koji je isti za svaku dušu jer svaki čovjek ima svoj poseban odnos prema Bogu i poseban put bez obzira na sposobnost empatije to ne znači da možemo 100% osjetiti emocije drugih nego samo dio onoga što oni nose na duši."
Ne, ja to ne bih. Što bih to radio bez ikakve garancije. Ja hoću da prodam dušu sada i da mi se isplati za ovija života.

Pa dokazano je da je realnost simulacija stvorena od mnogo naprednije inteligencije. Kao što mi sada simuliramo ali daleko daleko od ove u kojoj živimo.
Šta znači simulirati znači "Lagati" ili "Pretvarati" tko to pretvara bez uspjeha i prestanka "Jednadžbe Istine" u naopake reverzije to rade Arkoni entiteti bez tijela i duha njihova je uloga čuvanje blijede kopije "Matrice". Ali oni nemaju vlast nad onima koji predaju dušu Bogu.

Praktikujem meditaciju već dugo ali danas se po nečemu istakla, dok sam utonuo dublje u mir čuo sam misao "Ugovor".
"Bezuvjetni ugovor biti ćeš bogat do kraja života, a kad umreš predati ćeš Dušu meni".

Uputio sam misao kao pitanje "Tko si ti"?
Odgovor je bio "Gospodin Bog tvoj".
Upitao sam opet kroz misao "Kako zaista mogu znati da si to ti"?
Odgovor "Primiti ćeš znak kasnije".

Odgovorio sam kroz misao "Prihvaćam bezuvjetni ugovor, potpisujem ga biti ću bogat do kraja života, a kada umrem predati ću ti svoju Dušu".

Nastavio sam meditirati još pet minuta pa sam ustao, uzeo sam Smartphone u ruke i malo prelistao video klipove na YouTube zatim sam naletio na video gdje je bio Cover sa slikom Dr. Joe Dispense pisalo je "Bog te je čuo tvoje čudo slijedi"

Zatim je uslijedio još jedan zanimljiv znak otvorio sam Facebook i prelistao vidio sam reklamu sa starom Biblijom koja je bila izmanuta i korice joj naderane pisalo je "Sjeti se riječi koje sam rekao".

Zatim sam se vratio na YouTube izbaci mi video intervju milijunaša koji otvoreno kaže "Bio sam propao pronašao sam Boga sad zarađujem 15 milijuna Dolara godišnje"

I ako nisam skroz propao ali sam imao iznimno težak period ostao sam bez posla prije sedam mjeseci od tada sam na bolovanju u Njemačkoj radio sam kao Zidar na baušteli.

Šta vi kažete koliko je ovo neobično sa time da je znak koji je obećan u meditaciji, došao brzo i preko Smartphone Aplikacija?
Najbolje je ignorisati bilo kakve vizije, glasove i slično. Ne uvek, ali najčešće su to đavolje podvale.

U Eteru kako Istina se plasira tako postoji potreba za kontrolom od strane Arkona i ljudi koji su u svezi sa njima pa tako dolaze naopako reverzije Istine kao također tehnologija i proizvodi nastali reverzibilnim inženjeringom. Tako je naprimjer Apple IPhone reverzija orginala Android Smartphone uređaja.

Upravo Arkoni pozivaju na borbu i modul preživljavanja, Krist nas je učio opraštanju u Duhu čiji je produkt biti u miru, a ne u ratu jer svaki je borac kad tad završio zamračena uma i Duha do kraja života.

Podsjetio si me na moj razgovor sa Bogom u sebi pa sam prvo poletila da napišem komentar.
Taj glas kao da izlazi iz podsvjesti, dolazi iz mene ali me nekad i nagrdi.
U toku biopsije nema anestezije a radili su mi 4. Na svaki 5-6 minuta ga upitam jel tu, drži li mi ruku..i mnogo mi je snage dao.
Znam da mi je doktorica rekla da sam zmaj jer mnogi viču i padaju u nesvjest na samo jednu biopsiju.

Nisam to rekla nikom od mojih jer bi rekli da sam luda 😅

Jučer pred večer sam meditirao uz simbol ruku (Mudru) za otvaranje Krunske čakre i pri kraju meditacije kroz unutrašnju viziju mi se prikazuje glava Kraljevske Kobre.

Malo sam istraživao pa naišao na internetu da je to simbol Šive koji je prikazan kao jedan od Bogova u trojstvu Hinduista kao također Naga Božanstava u njihovoj religiji i Buddha se predstavlja sa sedam Kraljevskih Kobri koje ga štite na njegovom prosvijetljenom životnom putu.

Pa vjerovatno do Boga ima mnogo puteva kad odlučimo da dodjemo po njega.
Kad kaźem Boga mislim na neviidljive niti sile Univerzuma ,
Boga kojeg možemo da vidimo i u fizičkoj formi kao čovjeka ili kao životinju ,kao šapat iz sebe, kao energiju ili Univerzalnu svijest jer smo svi povezani i jedno.
Bilo bi glupo da tako moćna i magična sila ima samo jedno prosto lice.

Back