Никада у животу нисам осетио овако јаку везу са Богом било где као што сам осетио овде - Мел Гибсон приликом посете Хиландару

Sto zemlja trpi da hodi po njoj cudo :lol:
Nisam da se sudi , jer ljudi su uzasno lose sudije , ali sam da se kaze jasno i glasno...

Ja obicno cutim, ali kad kazem, onda se ne svadjam...kazem pa se ebite...i obicno dodje tisina posle toga...
I kao detetu se isto desavalo....
Sad na zalost trabunjanje je uzelo maha, gomora je svuda...strah vlada medju postenim, a sve vise i medju bogobojazljivim ali stvarno ne ovim sto se samo deklarisu....takve ja stvarno ne uzimam u obzir...trebalo bi jer cine veliku grupu , ali ne uzimam ih u obzir...

Dala bih ti srce ali mi poslednje ne zvuči najbolje - naše vere. Pa to je i njegova vera. On je hrišćanin samo rimolatolik, ne? To je sve to... Kao što su grkokatolici služili na sahrani pape i to je nekako bilo za sve vau, istočno, staro pojanje je bezvremensko!
Ova vest bi trebalo da bude poziv na ujedinjavanje a ne isticanje separatnih ideja.

Sveta Gora je jedno od poslednjih mesta na ovoj planeti gde postoji duhovnost u tom obliku. I kad gledam ovu sliku, da, mel gibson ide uz svetu goru, da me pitao rekla bih mu da ode tamo. 😊 Čak i liče 😃
Kom obliku , instant, 2 u 1 , 3 u 1......lux, ili godisnja doba paketi....

Ma ko sudi :mrgreen: samo misljenje skromno :lol: moje.,
Pa tvoje misljenje kod mene stvara reakciju da bi trebalo suditi takvim pojavama...ali kazem posto obicni ljudi koji nisu zavrsili mnoge etape u introspekciji ne mogu biti ni udaljeno dobre sudije, to ne treba ciniti....

Sudjenje pojavama donosi nekoliko posledica...neke su dobre, neke su lose ako se lose odradi ili osobe nisu spremne za takve poteze.....nisu svesne sveukupnosti situacije...Sudija se ranije uvek obavezivao da ma koliko mala bila pomoc, uvek bude na pomoc otpuzenom.....

A tuzitelja ko yebe??
nije to lepo
Dobro je to , jer se ne stavlja u polozaj da negira argumente tuzitelja, nego upucuje tuzenog koja su mu prava i koje propuste je napravio tuzitelj....zahteva se vise znanja iu od jednog i od drugog...

Npr , brat mog drugara kaze bio je slican slucaj parnica pa je komsija dobio pa ce i on, ja ga gledam i kazem, pa tako ne ide u sudskim parnicama...nego se svaki slucaj posebno dokazuje....on ubedjen...i na kraju izgubi parnicu...
Los mu bio advokat..

Pogledajte prilog 1748687

Мел Гибсон шета Светом гором, Светом гором у Грчкој: Ходочашће побожног хришћанина у упориште православља. „Никада нисам осетио везу са Богом као што сам је осетио овде.“

Холивудска икона, побожни хришћанин и филмски стваралац Мел Гибсон стигао је у поштовани манастир Хиландар на Светој гори у Грчкој – срце православне духовности. Гибсон ће провести неколико дана уроњен у свети живот Свете српске царске лавре, једног од најдубљих духовних упоришта православног света.

Ово није само посета – то је ходочашће.

Срдачно дочекан од стране братства монаха, Гибсон је описао своје путовање на „Свету гору“ као нешто што му је променило живот.

„Никада нисам осетио дубљу везу са Богом него овде“, скромно је поделио.

За православне хришћане широм света, Гибсоново путовање је снажан подсетник на безвременски позив да се врате коренима вере, тишини и молитви. У свету буке, Света гора остаје светионик за душу – место где се небо и земља сусрећу.

Гибсоново поштовање православља и његова потрага за истином скрећу пажњу светске јавности на света блага наше вере.
Mele Srbine, Mele Srbine.

On je neki povlasceni hriscanin kad sa toliko pompe obelezavaju njegovu posetu Hilandaru
Buduća crvena slova u pravoslavnom kalendaru valja dočekati kako dolikuje.
vuici_hilandar_651x940

Nije se ona aureola iznad glave tamo slučajno našla, dragi Bog je želio da to tako ostane zabilježeno.

Ali pazi ljudi analiziraju da li je prek, ovo ono i zaključuju da ne može biti hrišćanin 😃

Pa apostol Petar je baš bio takav!
Da li znate da je apostol Pavle pre toga hapsio hrišćane i odvodio ih ma kažnjsvanje! Vrlo prek čovek! Pa ga Bog izabrao.
Ne Pavle.Savle je progonio hriscane.Pavle je bio hriscanin.Pavle se odrekao Savla.

Pogledajte prilog 1748687

Мел Гибсон шета Светом гором, Светом гором у Грчкој: Ходочашће побожног хришћанина у упориште православља. „Никада нисам осетио везу са Богом као што сам је осетио овде.“

Холивудска икона, побожни хришћанин и филмски стваралац Мел Гибсон стигао је у поштовани манастир Хиландар на Светој гори у Грчкој – срце православне духовности. Гибсон ће провести неколико дана уроњен у свети живот Свете српске царске лавре, једног од најдубљих духовних упоришта православног света.

Ово није само посета – то је ходочашће.

Срдачно дочекан од стране братства монаха, Гибсон је описао своје путовање на „Свету гору“ као нешто што му је променило живот.

„Никада нисам осетио дубљу везу са Богом него овде“, скромно је поделио.

За православне хришћане широм света, Гибсоново путовање је снажан подсетник на безвременски позив да се врате коренима вере, тишини и молитви. У свету буке, Света гора остаје светионик за душу – место где се небо и земља сусрећу.

Гибсоново поштовање православља и његова потрага за истином скрећу пажњу светске јавности на света блага наше вере.

Svetski meiji: Porfirije predaje Srpsku Crkvu Vatikanu

Jel treba da kazemo koja je to pojava kad dodje osoba i na neko za sve posebno mesto i onda krene pricu da stvarno potrvdjuje da je to posebno mesto...

Jel znate o cemu se tu radi?

Jel treba da kazemo koja je to pojava kad dodje osoba i na neko za sve posebno mesto i onda krene pricu da stvarno potrvdjuje da je to posebno mesto...

Jel znate o cemu se tu radi?
fantazija o nebeskom narodu...mi smo posebni i bolji od drugih deluzija....nacionalna sujeta

Back