Ugovor sa Bogom.

Sekhem

Početnik
Poruka
32
Praktikujem meditaciju već dugo ali danas se po nečemu istakla, dok sam utonuo dublje u mir čuo sam misao "Ugovor".
"Bezuvjetni ugovor biti ćeš bogat do kraja života, a kad umreš predati ćeš Dušu meni".

Uputio sam misao kao pitanje "Tko si ti"?
Odgovor je bio "Gospodin Bog tvoj".
Upitao sam opet kroz misao "Kako zaista mogu znati da si to ti"?
Odgovor "Primiti ćeš znak kasnije".

Odgovorio sam kroz misao "Prihvaćam bezuvjetni ugovor, potpisujem ga biti ću bogat do kraja života, a kada umrem predati ću ti svoju Dušu".

Nastavio sam meditirati još pet minuta pa sam ustao, uzeo sam Smartphone u ruke i malo prelistao video klipove na YouTube zatim sam naletio na video gdje je bio Cover sa slikom Dr. Joe Dispense pisalo je "Bog te je čuo tvoje čudo slijedi"

Zatim je uslijedio još jedan zanimljiv znak otvorio sam Facebook i prelistao vidio sam reklamu sa starom Biblijom koja je bila izmanuta i korice joj naderane pisalo je "Sjeti se riječi koje sam rekao".

Zatim sam se vratio na YouTube izbaci mi video intervju milijunaša koji otvoreno kaže "Bio sam propao pronašao sam Boga sad zarađujem 15 milijuna Dolara godišnje"

I ako nisam skroz propao ali sam imao iznimno težak period ostao sam bez posla prije sedam mjeseci od tada sam na bolovanju u Njemačkoj radio sam kao Zidar na baušteli.

Šta vi kažete koliko je ovo neobično sa time da je znak koji je obećan u meditaciji, došao brzo i preko Smartphone Aplikacija?

Praktikujem meditaciju već dugo ali danas se po nečemu istakla, dok sam utonuo dublje u mir čuo sam misao "Ugovor".
"Bezuvjetni ugovor biti ćeš bogat do kraja života, a kad umreš predati ćeš Dušu meni".

Odgovorio sam kroz misao "Prihvaćam bezuvjetni ugovor, potpisujem ga biti ću bogat do kraja života, a kada umrem predati ću ti svoju Dušu".

Nastavio sam meditirati još pet minuta pa sam ustao, uzeo sam Smartphone u ruke i malo prelistao video klipove na YouTube zatim sam naletio na video gdje je bio Cover sa slikom Dr. Joe Dispense pisalo je "Bog te je čuo tvoje čudo slijedi"

Zatim je uslijedio još jedan zanimljiv znak otvorio sam Facebook i prelistao vidio sam reklamu sa starom Biblijom koja je bila izmanuta i korice joj naderane pisalo je "Sjeti se riječi koje sam rekao".

Zatim sam se vratio na YouTube izbaci mi video intervju milijunaša koji otvoreno kaže "Bio sam propao pronašao sam Boga sad zarađujem 15 milijuna Dolara godišnje"

I ako nisam skroz propao ali sam imao iznimno težak period ostao sam bez posla prije sedam mjeseci od tada sam na bolovanju u Njemačkoj radio sam kao Zidar na baušteli.

Šta vi kažete koliko je ovo neobično sa time da je znak koji je obećan u meditaciji, došao brzo i preko Smartphone Aplikacija?
To su demoni ne Bog....
Sama meditacija je otvaranja vrata iza kuce, demonima.
I naravno da ce oni da ti se javljaju i da te sevaju.

Možda je taj isti Bog koji se obratio meni kroz meditaciju Bog po kojem se temelji nauk Religija i Biblijskih Spisa.
Bog moze itekako da pomogne i u materijalnom smislu ali sad da ti trazi dusu radi nekog materijalnog bogatstva koje je u sustini prolazno i trulezno, to mi bas ne pije vodu.....a i kako da ti trazi dusu kad je Bog i stvorio tvoju , moju dusu ......razmisli i logicki ima smisla.

Jer moje vjerovanje se temelji da Bog može blagosloviti čovjeka i financijskim bogatstvom, jer to je kao i sve drugo u koliko je iskrena želja za tim tu je i Bog da pomogne u ostvarivanju.

To su demoni ne Bog....
Sama meditacija je otvaranja vrata iza kuce, demonima.
I naravno da ce oni da ti se javljaju i da te sevaju.
Kako čuti ono što nam Bog poručuje ako ne u miru koji omogućuje meditacija? Molitva je preklinjanje Boga da ti nešto uruči i jednosmjerne je prirode mi se obraćamo i ne čujemo što On ima za reći.

Kako čuti ono što nam Bog poručuje ako ne u miru koji omogućuje meditacija? Molitva je preklinjanje Boga da ti nešto uruči i jednosmjerne je prirode mi se obraćamo i ne čujemo što On ima za reći.
Bog nije zlatna ribica.
Molitva je odobravanje Bogu da deluje u tvom zivotu jer ti imas slobodnu volju.
Molitva je razgovor sa Bogom a ne preklinjanjanje.

Ostalo je nauka.
Na primer, tvoj nacin zivota, moze da obespravljuje Boga da ne mize da ti uslisi molitvu ili da moze?
Bog ne cini nista protiv pravno.

Ali tu pciinje Teologija.

pazi se..đavo voli da vara...obećao ti je da ćeš biti bogat do kraja života a može da ti da bogatstvo na jedan dan i onda da te likvidira...ti ostao bez duše a u bogatstvu nisi ni stigao da uživaš

I sam Bog se pretvarao i prerušavao mnoštvo puta u Đavla, dok je davao teška iskustva Izraelu, Mojsiju, Isusu itd. Voli on to da čini tako rado. Onda ih obilno nagradio jer su bili ustrajni u vjeri.

Бог је твој Творац и не треба му уговор са тобом. Ово је типичан уговор који тражи Нечастиви.
Šta je onda "Kovčeg Saveza" ako ne alegorija u Bibliji ličnog ugovora između Boga i čovjeka. Samo šta ne nudi Bog svakome takvo nešto samo onima kojima on hoće jer i On ima Volju Svoju, u Božji Plan i Volju se uzdam čitav život.

Na koji nacin je ugovor "bezuslovan" ako si prihvatio razmenu duse za bogatstvo? I kakav to Bog trazi da mu predas dusu u zamenu za bogatstvo? Bogu dusa u tom smislu kako si objasnio nije potrebna.

Covece, o kakvoj vecoj zrtvi treba govoriti kada polazes svoju dusu za vecnost nekom entitetu?
Ako ćemo gledati po nekim manje religijskim učenjima, a više po čistoj Duhovnosti. Duša je rezidualni ostatak (Razgradivi ostatak) koji ostaje u nižim ili višim Astralnim svjetovima paklenim, čistilišnim ili Rajskim ovisi kojoj je Duhovnoj sljedbi pripadala. Tako da moja nagodba omogućuje boravak Duši u Raju poslije smrti jer je predajem Bogu (Višem Entitetu), a za ovog života ću imati bogatstvo do smrti. Moj Duh Jeste ono ne uništiva svojstva što se vraća Izvoru Postojanja poslije moje smrti.

Back