- Poruka
- 94.841
Žena je samo meso?Jeste ali najbolje meso
Znači ništa loše![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žena je samo meso?Jeste ali najbolje meso
Znači ništa loše![]()
Fizicki da i kostiŽena je samo meso?
Valjda ima i mozak..Fizicki da i kostibaš kao i muškarci.
I to je mesoValjda ima i mozak..

To je masaI to je meso![]()

Jedino ovaj nadimak malo da se
Zamisli da ti voljeni tako tepaZar ta mangulica nije vrsta svinje sto svi jugovici sad uzgajaju ?
Realno ako neko kaže mangulica spalila bi cijelu kuću i okućne objekte
![]()
Utepala bih ga!Jedino ovaj nadimak malo da se
Zamisli da ti voljeni tako tepa
fujI to je meso![]()
Žena je samo meso?
Naraucenije, pazi kako tepas ili spremi slem i pancirUtepala bih ga!

I ja,samo se on teško vari..pa to više ne jedem.Ne znam za vas, al ja mozak jedem
Pa jos kad se umace hleb,njam,njam. Eto meni ideje za rucakNe znam za vas, al ja mozak jedem
Pa jos kad se umace hleb,njam,njam. Eto meni ideje za rucak![]()
od bogatih sam chula da to samo jede "sirotinja"
stvarno sam to chula
...sta jos kazu bogati, ima li jos kakve klope svojstvene za nas smrtnike?Majko rodjena, ako je to pozitivno, kako li mislis o zenama kad ih ne hvalisJeste ali najbolje meso
Znači ništa loše![]()

A jel.Majko rodjena, ako je to pozitivno, kako li mislis o zenama kad ih ne hvalis
Bez'te zene sto dalje
![]()
Brate, meni niko nije ni Meda ni Svinja.A jel.
A mi kada smo vam dobri smo Mede a kada ne valja onda Svinje.
Neke sa sela obraduje taj nick Mangulicajoš dok sam se muvao po selima proverio sam
![]()
Zato što se nekad smatralo da debljina znači da je neko zdrav a ako je mršav da je bolestan.prica na drugoj temi me je asocirala na ovo nase cuveno.
ako se ugojis kazu ti da si se popravio
ako smras odmah stize..uuu al si propao, da nisi bolestan?
zasto je to tako?
Tako je.Smršati ko može.
Ma ne...kad imate para onda se Buckasti meda, a kad nemate onda ste debela svinjaA jel.
A mi kada smo vam dobri smo Mede a kada ne valja onda Svinje.
Neke sa sela obraduje taj nick Mangulicajoš dok sam se muvao po selima proverio sam
![]()

Ipak bi mogao skinut jedno 2,3 kile. Danas sam malo puhao dok sam hodao po sumi sa sadasnjih danas popodne vagano 98,5 kgZabluda , tako je isto nekome lako da se ugoji kao nekome da smrsa ... zapravo ni jedno ni drugo nije dobro niti treba ici u krajnosti.
Znaci zlatna sredina![]()
A visina ?Ipak bi mogao skinut jedno 2,3 kile. Danas sam malo puhao dok sam hodao po sumi sa sadasnjih danas popodne vagano 98,5 kg