Ugašen N1?

Cak da ovo i jeste istina, to je zanemarljiva steta u smislu da najveci zvalin problem i jeste u tome sto se studenti i iole digitalno pismeniji gradjani odavno ne informisu putem TV-a. Ne moze da im ispira mozak kao svojim poludebilnim fanovima i to ga jako muci. A fanovima i da 100x ponovis istinu oni bi i dalje vlazili na zvalu. Tako da je svejedno.

стукли толике паре а ништа ови кукавци не урадише.
не верујем да ће се угасити само ће променити програмску шему, а ови новинари пумпари можда оду на инсајдер

Ugašen N1​

Thats Nice GIF
Nije.

1000008537.jpg

Prvo, Putinova vlast jeste potpuno fasisticka. Samo potpuni maloumnik moze da kaze da nije fasisticka.

Sadasnja nasa vlast je neki light Putin, jer nasa banda nije dovoljno jaka da izbaci strani zapadni kapital iz drzave, koji je jedini razlog zasto nas ne streljaju po kucama i ulicama.

I jos jedno, zapadni kapital u Srbiji je JEDINI razlog zasto nas nasa fasisticka vlast ne strelja po kucama.

Rusi sa druge strane nisu te srece, i Putin Ruse strelja po kucama od kada je dosao na vlast. Cak i pre onih prvih izbora kada je pobio na stotine Rusa postavljajuci bombe po ruskim stanovima, i optuzio Cecene za to.

Da ponovim i ja, ti blage, ali blage veze nemas o bilo kojim apstraktnim drustvenim stvarima. Niti o jednoj drustvenoj disciplini ne mozes da pricas, jer ne znas nista o njima.

Znas neke konkretne nebitne gluposti, koje su za casove istorije u drugom razredu osnovne skole.

Na tvoju zalost, to nije drustvena nauka, drustvena teorija, i ozbiljna prica o drustvenim pojavama.
Па ти си болестан човек.
Шта је то фашизам?
Које државе су у другм светском рату биле фашистичке?
Зашто је нешто фашизам, а нешто друго није?
Кога је то пУтин стрељао по становима, и одакле ти таква погана лаж-
И још нешто.. Запад износи из Србије више него што је у Србију икад унео.
Запад није само Рубенс и Микеланђело, него је и Јасновац, ОВК, Хамзе, и стрељања у Крагујевцу Краљеву и сваки покољ над Србима у оба светска рата. За тебе су те глупости, али је очигледно да их незнаш. Нормално је то, јер сви про западни гуалајтри су по правилу необразовани. На челу са оним макадемиком, који је стручњак за семафоре. А ко зна како се докопао академије. Лечи се другар. И ако Србија буде имала мало среће, учи неки од језика Брикса. Ја ћу се снаћи и на западу. Живео сам тамо. Знам. Како ћеш ти са Србима, ( већина Срба је против ЕУ; не заборави. ). нисам сигуран.

Па ти си болестан човек.
Шта је то фашизам?
Које државе су у другм светском рату биле фашистичке?
Зашто је нешто фашизам, а нешто друго није?
Кога је то пУтин стрељао по становима, и одакле ти таква погана лаж-
И још нешто.. Запад износи из Србије више него што је у Србију икад унео.
Запад није само Рубенс и Микеланђело, него је и Јасновац, ОВК, Хамзе, и стрељања у Крагујевцу Краљеву и сваки покољ над Србима у оба светска рата. За тебе су те глупости, али је очигледно да их незнаш. Нормално је то, јер сви про западни гуалајтри су по правилу необразовани. На челу са оним макадемиком, који је стручњак за семафоре. А ко зна како се докопао академије. Лечи се другар. И ако Србија буде имала мало среће, учи неки од језика Брикса. Ја ћу се снаћи и на западу. Живео сам тамо. Знам. Како ћеш ти са Србима, ( већина Срба је против ЕУ; не заборави. ). нисам сигуран.
Vazi.

То је класична нутралнос'

Не ваља али да немењамо

Non est bonum, sed ne mutemus.

Овај латински грми . Што се напише звучи брутално .

Hoc Latinum tonat. Quidquid scriptum est, crudele sonat.
Najveći ološ doslovno. Kao su ''neutralni'' al zapravo su za ovo zlo. Gori su od ovih ''opredeljenih''. Stvarno nam treba jedan, ako ne i dva meteora.

Back