Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.309
Seksi Žake ugasila Žvalu pa je Žvala ugasio medijeГашење Н1 је Мизогенични одговор патолошког сујеташа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seksi Žake ugasila Žvalu pa je Žvala ugasio medijeГашење Н1 је Мизогенични одговор патолошког сујеташа
Bilo je jasno da je sarkazamNapisah ovo stranicu pre toga, pa zato, ali ok.
Laganica preskočiš. Usput šta je baljezganje je vrlo relativno. I stvar subjektivne procene. Za mene su Pink i N1 dvije strane iste medalje. Samo je N1 fakat "umiveniji".Ja sam vec to pitao. Zasto moram ja da citam necije baljezgarije zato sto je mod?
Kako su to ''dve strane iste medalje'', argumentuj?Laganica preskočiš. Usput šta je baljezganje je vrlo relativno. I stvar subjektivne procene. Za mene su Pink i N1 dvije strane iste medalje. Samo je N1 fakat "umiveniji".
Da, brutalno je srušen. Never to return.Nadam se da to nije istina jer bi se time ugasila poslednja oaza medijske slobode i bastion objektivnosti.
Ne treba meni N1 ili Nova da ja vidim ,,situaciju,,!
Situacija je kristalno jasna.
Izvor?Da, brutalno je srušen. Never to return.
![]()
Majke mi.Izvor?
Molim za ozbiljnost na ovako ozbiljnoj i uzvišenoj temi i forumu. Hvala.Majke mi.
Nema jutarnjeg programa, šeruje se n1 BIH kanton tuzla sa prilozima iz srbije, uveče prilozi sa SNS "demonstracija hoćemo da učimo" uveče bude ok dnevnik kao i do sada.
Na novoj s i dalje uobičajeni program.
Autorska tema.
vala dosta su i naneli stete americkim poreznicima. Tolke pare N1 uzo od USAID a rezultati gori nego pre Novembra 2024.U velike li štete.
Ćaci ne može baš sve da se ukrade.vala dosta su i naneli stete americkim poreznicima. Tolke pare N1 uzo od USAID a rezultati gori nego pre Novembra 2024.
koje pare je uzo? sve pare od usaid je uzela ana i sns, i to svi znaju osim vas cacijavala dosta su i naneli stete americkim poreznicima. Tolke pare N1 uzo od USAID a rezultati gori nego pre Novembra 2024.
Ćacijima dobar i smokikoje pare je uzo? sve pare od usaid je uzela ana i sns, i to svi znaju osim vas cacija
Imaš naravno. Samo kažem da je g stav pogotovo za jednog moda.Moderator nema pravo na svoj stav?
Gde si Dule, nema te?Molim za ozbiljnost na ovako ozbiljnoj i uzvišenoj temi i forumu. Hvala.
Pogotovo što to nije stav nego botovanje. Užas.Imaš naravno. Samo kažem da je g stav pogotovo za jednog moda.![]()
Plašim se da si me pomešao s nekim. Nisam ja Dule nego Nabukodonosor Deveti.Gde si Dule, nema te?
Dobro Dule, ne moraš da se pravdas, znamo da si ti.Pogotovo što to nije stav nego botovanje. Užas.
Plašim se da si me pomešao s nekim. Nisam ja Dule nego Nabukodonosor Deveti.
Тихи ti si sigurno dobro uhljebljen
To je više pitanje za tebe.na koga cete sad da bacate zivana![]()
Kako su to ''dve strane iste medalje'', argumentuj?