Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.174
I izdajnici. Pazi americka televizija, partner CNN-a, im glavni izvor informacija. To je u stvari CNN na srpskom.Lažovsku Novu i N1 gledaju samo lažovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I izdajnici. Pazi americka televizija, partner CNN-a, im glavni izvor informacija. To je u stvari CNN na srpskom.Lažovsku Novu i N1 gledaju samo lažovi.
Iz vašeg krda?Bolje Vučićević, jeste da je lopov, alkoholisana agresivna seljačina, koja se nije očešala o novinarski kodeks, ali to što psuje i organizuje orgije u Pranjanima sa bikovima govori o tome da je naš čovek.
Sutra da tebe ili nekog bližnjeg zgnječi nadstrešnica koju je sns renovirao jel bi bio srećan?Srpskog krda, pardon, SrBskog. Bolje nego lažljiva Amerika.
Prosto volimo naše lažljivce, što tuđe.
Ja sam mislila da je upadljiv sarkazam.Sutra da tebe ili nekog bližnjeg zgnječi nadstrešnica koju je sns renovirao jel bi bio srećan?
Sta se sikiras od njih I bog digo ruke"Šta me briga što struja poskupljuje šesti put za tri godine, ukinuće N1". I sada nekom takvom objasni slobodu medija.
Kulen će biti jeftiniji dva meseca pa će biti za sendvič.
Volio bi taj Stepen odsustva mozga I pijanstva doziviti...mene I ovo odje mnogo vecinu botova poblokiroBolje Vučićević, jeste da je lopov, alkoholisana agresivna seljačina, koja se nije očešala o novinarski kodeks, ali to što psuje u programu i maže govnima neistomišljenike i organizuje orgije u Pranjanima sa bikovima govori o tome da je naš čovek.
Izdajnik je Vučić kao i vi što ga podržavate, jer ste uništili domaće medije, do te mere da strani budu bolji izvor informacija.I izdajnici. Pazi americka televizija, partner CNN-a, im glavni izvor informacija. To je u stvari CNN na srpskom.
Pametnija si svakako sto ga ne gledasNekada sam toliko srećna što uopšte ne gledam tv, il bar ne srpske kanale
![]()
Nema. Meni objašnjavali do malopreModerator nema pravo na svoj stav?
Žmuri Pršo ako nećeš da čitašIma Ali onda neka @tab503 uvede opciju ignore za modove
Ima sve kvalitete da bude vaš čovek.Bolje Vučićević, jeste da je lopov, alkoholisana agresivna seljačina, koja se nije očešala o novinarski kodeks, ali to što psuje u programu i maže govnima neistomišljenike i organizuje orgije u Pranjanima sa bikovima govori o tome da je naš čovek.
hehe, botovi su vec krenuli da slave, mozda i da smrcu na informeru sto je n1 kao ugasen, a botovi da blenu u konjsku glavu kao hipnotisaniSendvicari nikada nece nauciti da je zivot u fasizmu losa stvar i za njih i njihovu decu, na duze staze, cak i kada dobijaju pare da botuju za fasisticki rezim.
ma, pusti ih neka se poraduju jos maloPa jel ugasen ili nije?
Ne otvaram teme sto su ih zapoceli modovi jedino ovako dok listam naletim na neprijatnostŽmuri Pršo ako nećeš da čitaš![]()
Njihov.Ima sve kvalitete da bude vaš čovek.![]()
djavo odneo salu, pamet nam je popijena i cekamo da se ostvare aljekove pretnje, glave da se zakotrljaju... tako da, promakao nam je sarkazam, pazljivije ga doziraj zarad razumevanja sa sirokim narodnim masama, ja ako bih mogao da apelujem, izbacio bih ga potpuno dok se sitiuacija ne rascistiJa sam mislila da je upadljiv sarkazam.
Pišem iz ugla sns goveda ali očigledno da je naša stvarnost toliko postala apsurd i karikatura da nije moguće dovoljno iskarikirati da neko primeti sarkazam.
Ako drugačiji stav ne može da se iskaže u parlamentu, ako im smeta nezavisno sudstvo, tužilaštvo, ako im smeta slobodni univerzitet, ako im smeta slobodno okupljanje građana na ulicama, ako im smetaju slobodni mediji, ako im smetaju slobodni izbori... Šta će se desiti ako im smeta slobodan živ čovek i kako će ga se rešiti, ako pre toga izrugivanje, klevetanje na režimskim medijima nije dovoljno?
Zašto vam odgovara takvo društvo, šta kao pojedinac i šta vaša porodica dobija gušenjem slobode u društvu? Mislite da ćete baš vi biti povlašćen rob? Da li je taj sendvič toliko ukusan?