UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruska masina je samlela Rendzers. Jednostavno su dominirali tokom svih 93 minuta. Najlepse je bilo posle utakmice gledati onoliko radovanje navijaca i igraca Zenita...svaka im cast :super:

...
p.s. Drago mi je sto je Rendzers ostao bez trofeja jer su nezasluzeno dosli do finala...oni ubijaju fudbal, izbacili su Violu i Verder na kurvvinski.
Iskreno, izbacili su i ovogodišnju raspalu Zvezdu na Tantalove muke!!! Zenit je u svojim duelima sa Rendžersom i Bajernom svima nam pokazao da su ove godine na Marakani gostovale dvije raspad fudbalske koncepcije sastava razvikanih "evropskih" mogućnosti!!!!
Mislim da je konačno svima jasno da nešto u sistemu takmičenja u ligi UEFA treba da se mijenja!! Ovakav Rendžers u finalu = bruka za takmičenje!!!

Rendzers se branio do 80tog minuta, onda su imali dve prilike iz bunarenja i posle zasluzena kazna
Zenit igra pravi fudbal, onaj prvi gol je nesto sto nasi klubovi treba da gledaju 100 puta dok ne skapiraju kako se iz manevra ulazi odbrani iza ledja i lagano postize gol
nevezano sto su u pitanju "braca" Rusi, stvarno mi je drago sto su uzeli trofej, jer stvarno igraju sjajan fudbal
videcemo sledece godine, koliko mogu u LS

Iskreno, izbacili su i ovogodišnju raspalu Zvezdu na Tantalove muke!!! Zenit je u svojim duelima sa Rendžersom i Bajernom svima nam pokazao da su ove godine na Marakani gostovale dvije raspad fudbalske koncepcije sastava razvikanih "evropskih" mogućnosti!!!!
Mislim da je konačno svima jasno da nešto u sistemu takmičenja u ligi UEFA treba da se mijenja!! Ovakav Rendžers u finalu = bruka za takmičenje!!!
:tick::tick::tick::tick::tick:
Ipak ih je jedva dobio taj Zenit...
Rendzers uopste nije losa ekipa...mozemo mi pricati sta hocemo...
:spam::rtfm::thumbdown::dash::cross:
Seti se,da li si ti uopšte pratio ove sezone ligu UEFA :dontunderstand:

Nego ja sam cuo da su se Skoti nesto kurcili i izboli jednog Rusa, a ovi se skupili i prebili ih na mrtvo ime..
Toliko o huliganima sa ostrva :rotf:

Sto se igre tice, drago mi je sto je pobedio fudbal, a ne anti-fudbal
Neko je gore spomenuo da sistem takmicenja mora da se menja..Predlozi kako? Uglavnom najbolji igra LS, dok malo slabiji igraju Kup Uefa....Dobro ne moze se Levski porediti sa jednim Zenitom...ali moras i razvijati fudbal u tim zemljama...Cuo sam da Rumuni imaju od sezone 08/09 1 sigurno u LS(Kluj), a Steaua igra 3.kolo....Bice gazenja Kluja :rotf::.....Mada svetlosnu granicu su susedi ispred Srbije..zato za sve nase klubove u Evropi :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Sto se Rangersa tice, tako igraju, casno su prosli....ne pamtim to, ali sam gledao i cini mi se i da je CZ igrala slicno u finalu...mozda jos zatvorenije.....Rangers igra anti-fudbal ali to je davalo rezultate, a to se pamti, a ne igra...Svesni su i oni bili da su Viole i Werder jaci timovi...u skotskom sapmionatu mnogo lepse igraju...A protiv CZ su igrali onoliko koliko im je trebalo...

Rendžers, ne samo da je jedva dobio CrvenU zVEZDU već i ZETU :rotf: !I to su im priznali jedan gol koji je bio iz faula.
Igraju užasno ružno, guraju se, defanzivno i što je najvažnije, uvijek čekaju penale ili ,daju ''krtolu'' kako se kaže u Crnoj Gori (slučajan gol).
Imaju ok pojedince,ali u totalu NISU DOBRA EKIPA.
Bolji je Seltik.

Sto se Rangersa tice, kako igraju, casno su prosli....ne pamtim to, ali sam gledao i cini mi se i da je CZ igrala slicno u finalu...mozda jos zatvorenije.....Rangers igra anti-fudbal ali to je davalo rezultate, a to se pamti, a ne igra...Svesni su i oni bili da su Viola i Werder jaci timovi...u skotskom sapmionatu mnogo lepse igraju...A protiv CZ su igrali onoliko koliko im je trebalo...

Upravo tako Rimman...potpuno se slazem! Ovaj dio sa huliganima mi i nije bas ok...ali dobro:D

@vnkrca ovaj covjek je dao odlicne odgovore na tvoje pitanje da li sam gledao kup uefa...
Da li si ti gledao kako je Fiorentina prosla na Gudisonu(jesu li igrali dobro po tvome? po mome nijesu...)
Rendzers udje sa defanzivnom taktikom u mec jer znaju da su losiji na papiru i upravo tom taktikom dokazu da te druge ekipe i nijesu bas toliko bolje kao sto se prica! :ok:

Upravo tako Rimman...potpuno se slazem! Ovaj dio sa huliganima mi i nije bas ok...ali dobro:D

@vnkrca ovaj covjek je dao odlicne odgovore na tvoje pitanje da li sam gledao kup uefa...
Da li si ti gledao kako je Fiorentina prosla na Gudisonu(jesu li igrali dobro po tvome? po mome nijesu...)
Rendzers udje sa defanzivnom taktikom u mec jer znaju da su losiji na papiru i upravo tom taktikom dokazu da te druge ekipe i nijesu bas toliko bolje kao sto se prica! :ok:

To je vaše viđenje "modernog fudbala" koji je pomeni blago rečeno odvratan.
Jeste da su bitni rezultati ali brate slatki nema čoveka koji nije rekao da igraju jako ružan fudbal u svakom smislu.Na Gudisonu je Fiorentina bila neuporedivo bolja i ne znam zašto to uopšte postavljaš kao pitanje?
@Rimman
Zvezda jeste igrala zatvoreno u finalu ' 91 ali ne baš toliko kao Rendžers koji je kompletan ciklus igrao ružan-zatvoren fudbal...možda jesu igrali protiv Zvezde koliko im je trebalo (ne treba da napominjem koliko su naši timovi spremni za Evropu :cross: ) ali je Rendžers sa tom istom igrom mogao da ispadne od Zvezde koja bi pa makar i slučajno dala gol i povukla se u svoj šesnaesterac i čekala penale.

Mihel sudi finale Lige šampiona
Pošalji vijest | Verzija za štampanje
Finale fudbalske Lige šampiona između Čelzija i Mančester junajteda sudiće slovački internacionalni sudija Ljuboš Mihel. Jedan od najboljih sudija svijeta nije mogao poželjeti ljepši poklon za 40. rođendan, koji je proslavio prošle sedmice.

Kruna karijere: Mihel

Mihel je karijeru fudbalskog sudije počeo u šestoj ligi Slovačke jo 1987. godine, da bi za samo šest godina napredvao do najjače domaće lige. Iste godine debitovao je kao internacionalni sudija na utakmici mladih reprezentacija Engleske i San Marina. Danas važi za jednog od najboljih arbitara svijeta, a sudio je finale Kupa konfederacija 2005. godine između Brazila i Argentine.

U biografiji ima i finale Kupa UEFA 2003. godine između Porta i Seltika, a u Ligi šampiona sudio je ravno 50 utakmica.

Na stadionu Lužniki u Moskvi, 21. maja, asistiraće mu zemljaci Roman Sliško i Martin Balko, dok će četvrti sudija biti Vladimir Hrinak.

216634434_a6ca4f7e6f_o.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back