UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi cemo rijesiti sve vec u prvom mecu...drugi mec ce biti cista formalnost;) drugi mec cemo da igramo za publiku...rastereceno...doci cete na Stemford Bridz ali samo da gledate Celzijev vez:mrgreen:
Liverpul je dosao do polufinala, tu se zavrsava vas put...od iduce sezone mozemo ocekivati da Liverpul ne moze ni da se kvalifikuje za Ligu sampiona8-)
Takodje, moze se primjetiti da nas menadzer ne prica puno a da gospodin Rafa pokusava da zapocne verbalni rat sa Grantom...to je pokazao izjavom ``Igracemo u finalu!``...Drago mi je da nas trener ne odgovara na takve insinuacije8-)

He,he,he nekome nije svejedno...prpa a :lol:

funny-picture-8571409415.jpg

Ruska masina je samlela Rendzers. Jednostavno su dominirali tokom svih 93 minuta. Najlepse je bilo posle utakmice gledati onoliko radovanje navijaca i igraca Zenita...svaka im cast :super:

Primerom Zenita trebali bi da se rukovode svi istocni klubovi. Ne vidim ni jedan razlog zasto Zvezda i Partizan ne bi mogli da se privatizuju i da na slican nacin dugorocno razmisljaju. Od toga bi imali samo korist, pre svega trebali bi duze zadrzavati najbolje igrace cime bi im udvostrucili ako ne i utrostrucili cenu. Tako bi klub dobio i vise para a i rezultati ne bi smeli da izostanu...

Zapadni timovi nisu bauk, cak sta vise ubedjen sam da su istocnjaci daleko krativniji i atraktivniji, cist primer su Zenit i Rendzers. Ko je gledao, razumece...

p.s. Drago mi je sto je Rendzers ostao bez trofeja jer su nezasluzeno dosli do finala...oni ubijaju fudbal, izbacili su Violu i Verder na kurvvinski.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back