UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
A kako se oni beše zvaše? Slovan valjda? Možda Liberec? Čini mi se da mu to dođe isto. A gde su oni? Nije ih valjda pojeo evropski mrak? :roll:
Oni su nas prošli i svaka im čast za to!!! Bili su bolji od nas za razliku od nekih ovdje ovdje što nam ga kontinuirano i ažurno duvaju zadnjih šest godina, a posebno ove polusezone!!!! Liberec u UEFA kupu ima pet puta više osvojenih bodova od Partizana pa se zato fino poklopi i razmisli ko je zalutao u Evropu!!! Čuj Evropu??? Ma zalutaste vi ove jeseni i na Bežaniju!!!

Porto FC - Chelsea --->Murinjo se vraća kući, Čelzi prolazi
Celtic - AC Milan--->Opet AC Milan ima sreće, mada kako igraju...
PSV - Arsenal--->Hvala bogu da i mi izvučemo nekog lakšeg rivala(prošle godine Real, Juventus...)
Lille - Manchester UTD-->Lak prolaz Mančestera, osim ne padnu u formi do početka osmine finala LS
AS Roma - Lyon---Lion ide dalje
Barcelona - Liverpool--->Voleo bih ako je moguće da ispadnu oba tima, ali ovako nek ispadne Liverpul, a Barsa u sledećem kolu
Real Madrid - Bayern-->Neizvesno, oba tima su kilava, Real ima malo veće šanse
Inter - Valencia--->Inter ide dalje, ali teško

Neznam zasto mislis da je PSV lak rival. Mene nebi iznenadilo da eliminisu Arsenal.

Budući da smo dobili PSV, a ne Real, Barselonu, Inter, sigurno su laki protivnici.

I ne bih naš bio siguran da bi Lion bio bolji od Arsenala, kada bi se ti timovi sastali u danima svoje najbolje forme(sada je trenutno bolji).

Legendarni francuski fudbaler Mišel Platini novi je predsednik UEFA.

51-godišnji Platini izabran je za novog prvog čoveka evropskog fudbala na Kongresu UEFA u Nemačkoj, a dobio je 27 glasova, 4 više od Johansona koji je na čelu UEFA bio 17 godina!

Nekadašnji fudbaler Juventusa i tri puta najbolji igrač evrope, prvi je bivši igrač koji je došao na ovako visoku poziciju u administraciji.

Platinijeva kampanja zasnivala se na većem učešču "malih" i istočnih zemačja u takmičenjima (smanjenje broja klubova najbogatijih zemalja u LŠ na 3 ):

"Dobro sam se spremio za predsednički mandat, spreman sam", rekao je Platini u obraćanju članovima kongresa u Diseldorfu.

Platini je bio je član organizacionog odbora za Svetsko prvenstvo 1998. i blisko je saradjivao za predsednikom FIFA Sepom Blaterom, koji mu je pružio javnu podršku.

Platini je odmah po izboru predložio kongresu da izaberu Johansona za počasnog predsednika, što je i prihvaćeno.

Alex.L:
Porto FC - Chelsea --->Murinjo se vraća kući, Čelzi prolazi
Celtic - AC Milan--->Opet AC Milan ima sreće, mada kako igraju...
PSV - Arsenal--->Hvala bogu da i mi izvučemo nekog lakšeg rivala(prošle godine Real, Juventus...)
Lille - Manchester UTD-->Lak prolaz Mančestera, osim ne padnu u formi do početka osmine finala LS
AS Roma - Lyon---Lion ide dalje
Barcelona - Liverpool--->Voleo bih ako je moguće da ispadnu oba tima, ali ovako nek ispadne Liverpul, a Barsa u sledećem kolu
Real Madrid - Bayern-->Neizvesno, oba tima su kilava, Real ima malo veće šanse
Inter - Valencia--->Inter ide dalje, ali teško
Slazem se sa tobom, osim za Barcelona - Liverpool. Ja se nadam da ce Liverpul da pobedi. A verujem da ce vecina biti uz Liverpul. Da li se secas proslog finala LS kad ste vi igrali sa barsom? Svi su bili uz Arsenal,a mnogo mi se dopao naslov u Blicu :"barsa favorit ali srce uz Arsenal". Mnogo mi je bilo krivo sto niste pobedili.Mnogo.

Ma trebali bi sampioni iz svake drzave da idu direktno u LS i da se LS zavrsi na tome. Kako takmicenje moze imati ime Liga Sampiona, ako 2 i 3 klub iz Engleske, Italije i Spanije ucestvuje? Sampion moze biti samo jedan.

I onda bi gledali
Mančester-šampion Gruzije,
Inter-šampion Finske
Barselona-šampion Poljske itd.

Ja bih da ostane ovako kako je, samo nek promene ime, jer kao što kažeš, samo je jedan šampion.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back