UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al puce Barselona jbt...ko zvecka....ali su mi smesni ovi sto govore da je Barsa prosecna ekipa...ali stvarno ste smesni ljudi niste ni svesni koliko....
Sa Grobarima bi mozda imali sanse, a ovako.... :D http://www.telegraf.rs/sport/261974...-evrokupovima-medju-njima-je-i-partizan-video

Veceras uz Napoli...kakva ce to festa da bude, tamo je vec sada vanredno stanje....pobedice Napoli tesko jednim golom razlike u poslednjim minutama

Pre cetri godine ih je Bajern pregazio u polufinalu sa po 4-0 i 3-0. Nisam ocekivao tako prelaku pobedu Parizana. Cini mi se da su kompaktniji i da nekako svi mogu da doju do izrazaja. Dok je Ibra bio tu, sve se pucalo na njega. Kavani, Di Maria i ostali prosto blistaju. Bas mi je drago sto je Blau-grana ispala, siguno jeste. Ne treba je otpisivati, ali tesko da ce ovo proci. Pre deset godina ih je Liverpul izbacio u ovom delu takmicenja. Dortmund nije imao srece. Promasen penal, ocigledna sansa. Bice bolje na Westfallen areni. Portugalci nisu van La Luza toliko jaki, ali nije ni ovo Klopov Dortmund sa Levom, Geceom, Rojsom, Humelsom, Suboticem, Gundoganom, Kagavom itd.

Bajern i Real pobedjuju veceras sa dva ili tri data gola. Arsenal mozda daje neki za nadu u porazu 1-2 ili 1-3. Ocekujem da ovo ispadanje Arsenala skine Vengera sa klupe.

Cini se da Arapi u PSG-u rade puno bolji posao od ovih u Cityiju. Bas izgleda kao da puno bolje znaju šta rade. Nemaju baš transfer promašaja. Di Maria, Thiago Silva, Veratti, Lucas Moura, Cavani, Draxler, Matuidi, Marquinhos, Kurzawa, Ibrahimović, Lavezzi, David Luiz, Gameiro. Sve ili igrači koji su i danas bitan dio momčadi, ili igrači koji su igrali dobro dok su bili u Parizu. Ne mogu se sjetit nikoga za koga su dali velike pare (iznad 10-15 M) a da je taj baš bio promašaj.
Dok su s druge strane u City za velike pare dolazili Robinho, Roque Santa Cruz, Nasri, Jo, Adebayor, Bony, Jovetic itd.
Ista stvar s trenerima, PSG dovede Emerya, dok City 20 M po sezoni da Guardioli.
Cini se da će PSGu manje trebat da ostvari neki rezultat u CL. City se godinama blamirao dok nisu ulovili polufinale prošle godine.

Poslednja izmena:
MZMTUIZm

C5Nb6DRWcAA8l1i.jpg

Da, nece svaki sut u okvir gola biti pogodak :D boze, boze, 17 miliona funti za golmana od 33 godine, a uz to je rupa nevidjena. Bas me zanima taj Monako, nemam Arenu pa ih ne mogu gledati u ligi ali po rezultatima odlicni su a i navodno imaju nekoliko bas dobrih talenata.

Pa dobro 33 , to su najbolje godine za golmane, Bravo je inace odlican golman, samo nije tip golmana za Premijer ligu, ne lezi mu bas fudbal taj ostrvski fudbal, recimo malo je nizak za Premijer ligu, treba cesto da izlazi na centar suteve....itd, a vecina napadaca su tamo su uglavnom visoki i dobri u skok igri, tako da njemu bi vise odgovarala sredina gde se igra do nogu.

Atomski fudbal Monaka u prvom poluvremenu! Falkao bogotac, mali Mbape isto odlican, vidim zasto toliko vredi koliko se prica. Za zuti Agueru ne znam sta da kazem, zeleo je faul i poceo je da pada i pre nego sto ga je golman dodirnuo, ali da je bilo kontakta, bilo je. Bar je zanimljivo gledati Gvardiolu kako peni i kako upire prstom, kad je sudjenje islo na njegovu vodenicu nije ni rec govorio.

Mislim da su se kladionice obogatile posle dva vaterpolo ili hokej rezultata. Cudim se da je Atletiko napakovao cetri komada. Igraju koliko treba dva gola najvise po potrebi. Sjajan mec Sitija i Monaka. Ocekivao sam tika taka Sitija.

Barsa od kad znam za sebe ima 90 % igraca koji su najveci moguci cigani,koji se ponasaju najgore,simuliraju citav mec i igraju antifudbal u tom pokvarenom smislu..Kad gledam spansku ligu samo pomislim koliko su jadni,10 svetskih za redom da osvoje Englezi su za njih kao i sve druge Bogovi.Treba kaznjavati simuliranje neigranjem par meceva jer ovo van Engleske lige nema veze sa sportom,a ne fudbalom..Drago mi je sto ga je dao Kavani zbog sudija,jer je nestvarno koliko Barsa ima pomoc sudija u Evropskim takmicenjima godinama,koliko su uzeli titula na racun sudija.Pa i ovim sramotnim penalom bili pogurani zbog pritisaka.Definitivno su igrali najbolji fudbal,ali su zasticeni kao nijedna ekipa u bilo kom sportu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back