- Poruka
- 2.929
Pa izjednačio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brat Pardo drugi gol...papa decki...
dečki igraju u takmičenju o kojem zvezdana može samo da ima vlažne snove...
Na putu do LS isprecili su mu se moldavski Sliemi ili tako ensto i Skender-beg.
Dobro, ruku na srce, nisam siguran da bi partizan uspeo da eliminise ove druge.
Ovi prvi su eliminisali Ludu-Goru ali ih je Dinamo siprasio.
Isprasio je i ove druge.
Ali, objektivno, to su najlaksi protivnici koji su s emogli dobiti u odovarajucim nivoima takmicenja.
Dinamo je BAS imao srece.
Jedino sto nije imao srece da izvuce Molde, il bese to Hajduk igrao sa njima.
Tu su se PROVUKLI kroz iglene usi.
dečki igraju u takmičenju o kojem zvezdana može samo da ima vlažne snove...
Prvu su igrali protiv amatercina iz Luksemburga i cak prvu u Zagrebu nisu pobedili vec 1-1 odigrali, pa onda u gostima 3-0 pobedili. Onda su dobili Molde, ponovno u Zagrebu samo 1-1 a u gostima su vodili 3-0 pa Molde dosao do 3-3 i skoro su prosli...u zadnjem pretkolu su bili Albanci sta je stvarno bio najlaksi zdreb.
Ali u Ligi Sampiona, prikazuju dobre partije, nisu vise kanta za napucavanje kao prva dva puta, pobedili su i Arsenala, a sa Grcima su brat bratu zasluzili u dve utakmice barem bod, ali eto, poenta je da recimo nas prvak vec u 2.pretkolu nije nositelj, dok Dinamo je, nije to bezveze zar ne, zasluzili su to necim, takodjer zbog boljeg koeficijenta su docekali da ispadne par nositelja pa su oni u zadnjem pretkolu postali nositelji, sta opet ne bi mogli da to nisu zasluzili.
Treba posteno reci da su Platinijeve reforme pomogle manjim klubovima, pa eto Dinamo je igrao 3 puta Ligu Sampiona, a mi jedan jedini put. Prije je bilo puno teze proci, pa znas ako prodjes nekog iz Lige petice, da i vredis, da si zasluzio Ligu Sampiona
ždreb hahaha
Lapsus. Blago tebi kad od celoga posta samo to komentarises, ajmo o fudbalu malo, zanimljivije je, pogotovo je pdf..fudbal
Ima tu još hrvatskih izraza koji su ti promakli ili si ih nespretno prebacio na srpski...
Na 4 godine hahahahah pa jeste siptar ali cuj 4 godine suspenzije koji bezobrazluk...stvaro mi zao cojeka
UEFA suspendovala na 4 godine Ademija iz Dinama ZG, sto je bio dopingovan protiv Arsenala. Bogami zestoka kazna.
Na 4 godine hahahahah pa jeste siptar ali cuj 4 godine suspenzije koji bezobrazluk...stvaro mi zao cojeka

![]()
A mislili smo da je stanje na nasim terenima lose![]()

Utvrdilo se da je bio dopingovan tokom meča s Arsenalom, sam posloži kockice...
Baš ga briga sad ća da se okrene valjanju gudre...
Sulejmani mu je štela![]()