8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Zvezda skupi duplo vise gledalaca u raspaloj JSL, nego Dinamo u LS.
Jesu Hrvati toliko nezainteresovani za LS, ili je nesto drugo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BBB bojkotuju Mamica. Inace gube od Olimpijakosa golom iz mrtvog ugla.
Bojkotuju ga jer je napravio privatnu prciju od Dinama. Brat mu je trener, a sin menadzer Dinamovim igracima.
Inace, 10 uzastopnih titula, 3 ucesca u LS u 5 godina , redovno igranje u ligi evrope... Ne znam da li bi kod nas bojkotovali nekog sa ovakvim rezultatima.
Bojkotuju ga jer je napravio privatnu prciju od Dinama. Brat mu je trener, a sin menadzer Dinamovim igracima.
Inace, 10 uzastopnih titula, 3 ucesca u LS u 5 godina , redovno igranje u ligi evrope... Ne znam da li bi kod nas bojkotovali nekog sa ovakvim rezultatima.
huligani bojkotuju, ali bitniji je kvalitet nego kvantitet
Koji huligani ? Hoces reci da ''divljaci'' bojkotuju a posten i normalan svet ne? Vise od pola Zagreba bojkotuje Dinamo jer kao sto neko rece ovaj je napravio prciju od kluba ciji je jedini cilj da se igrac uzme jeftino i vrlo brzo proda za troduplo vecu cenu, masinerija za preprodaju..Rade to i drugi klubovi ali ovaj je previse ocigledan jer mu rezultati nisu bitni , setite se blamiranja po Ligi Sampiona unazad , pogotovo onog meca sa Lionom, nesto odvratno.. Pa ona njihova filijalica Lokomotiva koja sluzi za prelaze na kladionicama, hvatao sam ih par puta jer su providni..80% Hrvata ne voli Mamica, ne znam kakve to veze ima sa huliganima..Da ga ne bojkotuju ne bi imali 1000 na utakmici od celog Zagreba..
Inace Dinamo danas ocekivano izgubio ipak je Oli dosta bolji tim i iz jace lige, Dinamo ce se sa Arsenalom boriti za trece mesto , a i tu ce izvisiti..
činjenica je da jedino dinamo u regionu ima kakve takve rezultate. ne vole ga zato što ne želi da finansira huligane samo da bi stadion bio pun kao što to radi zvezda, zato je i propala.
A vi ste mi iz humske pošteni u p**ku materinu!činjenica je da jedino dinamo u regionu ima kakve takve rezultate. ne vole ga zato što ne želi da finansira huligane samo da bi stadion bio pun kao što to radi zvezda, zato je i propala.
Bojkotuju Mamića Srbina![]()
Koji huligani ? Hoces reci da ''divljaci'' bojkotuju a posten i normalan svet ne? Vise od pola Zagreba bojkotuje Dinamo jer kao sto neko rece ovaj je napravio prciju od kluba ciji je jedini cilj da se igrac uzme jeftino i vrlo brzo proda za troduplo vecu cenu, masinerija za preprodaju..Rade to i drugi klubovi ali ovaj je previse ocigledan jer mu rezultati nisu bitni , setite se blamiranja po Ligi Sampiona unazad , pogotovo onog meca sa Lionom, nesto odvratno.. Pa ona njihova filijalica Lokomotiva koja sluzi za prelaze na kladionicama, hvatao sam ih par puta jer su providni..80% Hrvata ne voli Mamica, ne znam kakve to veze ima sa huliganima..Da ga ne bojkotuju ne bi imali 1000 na utakmici od celog Zagreba..
i..
Mamić ne želi financirat huligane? Pa financira ih godinama. Samo ne može nać dovoljno ljudi koji su se spremni prodat. Ljudima se gadi jer je lopov, klub je pretvorio u obiteljski biznis i to je to. U ove GNK i HNS spinove da ga ne vole samo huligani ne vjeruju više ni mala djeca.
Čuo sam ja od nekih 'rvata da je on ratni profiter pa je zato tako omražen među navijačima...
činjenica je da jedino dinamo u regionu ima kakve takve rezultate. ne vole ga zato što ne želi da finansira huligane samo da bi stadion bio pun kao što to radi zvezda, zato je i propala.
Real 0 primljenih golova na 4 meca u LS, 4 primljena gola u Primeri na 14 meceva.
Dobar potez su napravili kada su obustavili transfer De Hee i ostavili Navasa na golu.
A Sunce ti, Diname vodi...![]()
I mene obara na tiket...