Dinamo je, kao sto sam vec rekao, preozbiljan tim za nase uslove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinamo je, kao sto sam vec rekao, preozbiljan tim za nase uslove.
Ma jeste, autogol i crveni. Imas sve preduslove da pobedis.
Tacno,mada je i Arsenal odigrao katastrofalno............
Drvo Ziru da je dao onaj gol glavom iz kornera pa i onaj drugi zicer da je dao,Dinamo bi primio jos 3-4 komada ......
Ono sto sam video kod Dinama je da znaju u par poteza da izvedu odlicnu kontru i to protiv jakog rivala, to kod nasih iz lige nisam vidjao..Neverovatno kako njihovi stranci u par poteza znaju da odlicno posalju loptu napred za razliku od timova iz Srbije..Ono sto Dinamu donosi prednost u tome su kvalitetni stranci kojih imaju nikad vise (mozda gresim). Medjutim klupa im je tanka i to je problem. Bez obzira koliko imaju talenta to su sve klinci od 17-22 godine i ne mogu biti dostojne zamene sa klupe , bar protiv timova kao sto je Arsenal. Dinamo je imao priliku da ih matira skroz medjutim tu se videlo neiskustvo tih mladih igraca..
Tako je. 2 puta je Ćorić sam izlazio na Ospinu i oba puta se uplašio. Ali takve su utakmice neprocjenjivo iskustvo za mladog igrača,.1 utakmica protiv Arsenala za 18-godišnjaka poput njega vrijedi više nego 5 HNL naslova. A što se rezultata tiče, može nekom biti krivo, i može omalovažavat taj rezultat koliko hoće, ali Dinamo je pobjedio Arsenal. I kad se spominje dali je Giroud trebao ili nije trebao dobiti žuti, može se spomenut i da je Arsenal gol zabio iz čistog ofsajda.
Ma jeste, autogol i crveni. Imas sve preduslove da pobedis.
Tacno,mada je i Arsenal odigrao katastrofalno............
Drvo Ziru da je dao onaj gol glavom iz kornera pa i onaj drugi zicer da je dao,Dinamo bi primio jos 3-4 komada ......
Dinamo je jak "samo" zato sto imaju u prvoj postavi skoro sve strance.....ako se dobro secam imali su dva domaca igraca u prvoj postavi protiv Arsenala....u tome je stos - kvaliotetni stranci i udri....model koji je uzdigao recimo kiparski fudbal....setite se Apoela i cetvrtfinala LS protiv Reala....
Ovaj Mladenovicev gol ide Sceznom na dusu.