UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jeste, autogol i crveni. Imas sve preduslove da pobedis.

Da je dao makar jedan od ta dva primili bi jos 3 komada,Dinamo je za nasu ligu klasa,ali za ligu sampiona je obicna boranija...
I ta situacija kod gola Dinama je sumljiva,po meni Pivaric je bio u ofsajdu,pa onda situacija kada je sviran faul Zirua kada se bunio i dobijo prvi zuti karton,trebao je da bude kontra faul nad Ziruom.....
Pa onda ponisten gol Arsenalu u drugom isto diskutabilno.......

Ono sto sam video kod Dinama je da znaju u par poteza da izvedu odlicnu kontru i to protiv jakog rivala, to kod nasih iz lige nisam vidjao..Neverovatno kako njihovi stranci u par poteza znaju da odlicno posalju loptu napred za razliku od timova iz Srbije..Ono sto Dinamu donosi prednost u tome su kvalitetni stranci kojih imaju nikad vise (mozda gresim). Medjutim klupa im je tanka i to je problem. Bez obzira koliko imaju talenta to su sve klinci od 17-22 godine i ne mogu biti dostojne zamene sa klupe , bar protiv timova kao sto je Arsenal. Dinamo je imao priliku da ih matira skroz medjutim tu se videlo neiskustvo tih mladih igraca..

Ono sto sam video kod Dinama je da znaju u par poteza da izvedu odlicnu kontru i to protiv jakog rivala, to kod nasih iz lige nisam vidjao..Neverovatno kako njihovi stranci u par poteza znaju da odlicno posalju loptu napred za razliku od timova iz Srbije..Ono sto Dinamu donosi prednost u tome su kvalitetni stranci kojih imaju nikad vise (mozda gresim). Medjutim klupa im je tanka i to je problem. Bez obzira koliko imaju talenta to su sve klinci od 17-22 godine i ne mogu biti dostojne zamene sa klupe , bar protiv timova kao sto je Arsenal. Dinamo je imao priliku da ih matira skroz medjutim tu se videlo neiskustvo tih mladih igraca..

Tako je. 2 puta je Ćorić sam izlazio na Ospinu i oba puta se uplašio. Ali takve su utakmice neprocjenjivo iskustvo za mladog igrača,.1 utakmica protiv Arsenala za 18-godišnjaka poput njega vrijedi više nego 5 HNL naslova. A što se rezultata tiče, može nekom biti krivo, i može omalovažavat taj rezultat koliko hoće, ali Dinamo je pobjedio Arsenal. I kad se spominje dali je Giroud trebao ili nije trebao dobiti žuti, može se spomenut i da je Arsenal gol zabio iz čistog ofsajda.

Tako je. 2 puta je Ćorić sam izlazio na Ospinu i oba puta se uplašio. Ali takve su utakmice neprocjenjivo iskustvo za mladog igrača,.1 utakmica protiv Arsenala za 18-godišnjaka poput njega vrijedi više nego 5 HNL naslova. A što se rezultata tiče, može nekom biti krivo, i može omalovažavat taj rezultat koliko hoće, ali Dinamo je pobjedio Arsenal. I kad se spominje dali je Giroud trebao ili nije trebao dobiti žuti, može se spomenut i da je Arsenal gol zabio iz čistog ofsajda.

Dinamo je juče krunisao kraj engleskog fudbala za kojeg mnogi tripaju da je najbolji. Čelzi jedini koji je nešto ostvario, al' ovo ostalo, sve goli *****. Nije stvar u tome što je Arsenal juče igr'o loše već je stvar u tome što si Englezi u zadnjih nekoliko godina katastrofalni na evropskoj sceni.

Dinamo je jak "samo" zato sto imaju u prvoj postavi skoro sve strance.....ako se dobro secam imali su dva domaca igraca u prvoj postavi protiv Arsenala....u tome je stos - kvaliotetni stranci i udri....model koji je uzdigao recimo kiparski fudbal....setite se Apoela i cetvrtfinala LS protiv Reala....

Dinamo je jak "samo" zato sto imaju u prvoj postavi skoro sve strance.....ako se dobro secam imali su dva domaca igraca u prvoj postavi protiv Arsenala....u tome je stos - kvaliotetni stranci i udri....model koji je uzdigao recimo kiparski fudbal....setite se Apoela i cetvrtfinala LS protiv Reala....

Imaju keša, već duže vrijeme su pri samom vrhu i stalni su na evropskoj sceni. Nije ni čudo što su Kovačića prodali za 15 miliona, ej, kad će neki naš klub nekog prodati za tolike pare. Mamić koliko god da ga ne vole BBB uradio je fin posao za klub. Sad, koliko je njihova škola kvalitetna o tome se da raspravljati, partizan da je im'o koliko-toliko dobru upravu mogli su biti najjači na prostoru bivše države, al' gdje ćeš to naći kod Srba.

Inače, Mamić ima dobru politku, onog Subića što je preš'o u Partizan je htio dovesti. Ne gleda na nacionalnost već isključivo na kvalitet...

Dinamo ce izgleda oboriti rekord. Bajern ih bas gazi. Za pola sata cetiri komada u mrezu. Golman im je smesan kakve golove prima.

- - - - - - - - - -

Tu sam igrao 1P2+ i lagano prosao. Barsa me zesce obara na drugi tiket.

- - - - - - - - - -

Kakav gol Mladenovica za 3:0 protiv Rome. :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back