RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.714
jedino kod nas sto vredi su klinci... ovo ostalo su polovnjaci koji su ostali jer nikome ne trebaju napolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BATE nista posebno nije, trebalo bi ih u BG-u nabiti.
Steta za Rapid, nesrecan poraz sinoc od Sahtjora.
S´kim igra Zvezda?
Sa Javorom.
hahahahaha...dobar!!!!
Jebga, mi smo bar uspeli da izađemoi iz detinjstva.Psiho-traume iz detinjstva su kod vas neizlečive![]()
Jebga, mi smo bar uspeli da izađemoi iz detinjstva.
ma de je dobar...
mene zabole za Zvezdu, al smoriste vise sa ovim...
ispali su od smesne ekipe pa sta? sledeci put ce se neki drugi nas klub izblamirati i onda ce mu se ostali smejati i tako u krug
Stvar je u tome što nas Zvezda blamira eo već punih 9 godina. Nigdje ništa, jedino đe mi ih je bilo žao jeste protiv Bordoa kada su stvarno sklepali dobar tim i onako ispali...
Јао, кад се сетим.Stvar je u tome što nas Zvezda blamira eo već punih 9 godina. Nigdje ništa, jedino đe mi ih je bilo žao jeste protiv Bordoa kada su stvarno sklepali dobar tim i onako ispali...
За ово си заслужио репутацију.Za nase treba da se igraju samo prva 2 kola da bi prosli, onda se nalozimo da smo mnogo jaki (kao Vosa sinoc) i neko iz Turske, Ceske, Slovacke, Kazahstana, Azerbejdzana, Belorusije nam pokaze koliko ne znamo.
Па како да се избламира, да би се избламирао мораш да учествујеш у такмичењу а Звезда друго коло квалификација плафон. И не знам што је блам кад изгубиш од Славије 5:1 а кад изгубиш од Бордоа 4:0 то онда није.Zvezda se nikada nije izblamirala kao vi protiv Fljamurtarija, i petardi od Kroacije (Dinama), Petah Tikve, Slavije Prag...
Па како да се избламира, да би се избламирао мораш да учествујеш у такмичењу а Звезда друго коло квалификација плафон. И не знам што је блам кад изгубиш од Славије 5:1 а кад изгубиш од Бордоа 4:0 то онда није.
Рен, да, није Бордо.Ko je izgubio 4:0 od Bordoa???
Zvezda se nikada nije izblamirala kao vi protiv Fljamurtarija, i petardi od Kroacije (Dinama), Petah Tikve, Slavije Prag...
Плашим се да има неких којима ни Лига шампиона не би могла да помогне.Jel to Jokan u Ligi šampiona?Svaka čast Jokane.
Postao si pravi trener.
![]()
koliko god neko pljuvao tog Mamica covek ocigledno zna posao
uveljuje igrace za veliki novac, klub pravi konstantno uspehe po Evropi...
a ovi nasi eksperti samo zaduzuju klubove, dele igrace gotovo besplatno, a rezultate da ne spominjem