Mislim da treba pokrenuti akciju "Dinar po dinar, kosmodisk za Boatenga" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mesi napravi i od Enrikea trenercinu![]()
Alo bre Gvardiola, alo bre svabee !! Ne moze se silom i taktikom protiv magije !!
Mesi napravi i od Enrikea trenercinu![]()
Da nije bilo Nojera bilo bi 5 nula!
Kakav drugi gol Mesija dribling levom,lob desnom,majstor...
u svakom slučaju BARSA osvaja lagano!![]()
Barsa osvaja lagano
Ako prodje Juventus ne bi bas rekao da ce biti "lagano"
Zna se ko su majstori taktike, uostalom nije li Alegri vec pobedjivao Barselonu sa Milanom
Ali ako prodje Real onda ce Barsa da osvoji
aj se nemoj gubitimožeš ti da navijaš za tvoj juve ali budi realan, ako prođete nekim čudom u finale gubite 5:0. ali pošto sigurno nećete ni doći do finala, gledaćemo prvi el clasico u završnici lige šampiona. BARSA šampion!
Koji smor ako Barsa opet osvoji, kao što hoće,
Koji smor ako Real bude prva ekipa koja će odbraniti titulu u LŠ.
Juventus. Opet smor, ali daj šta daš...
Imamo isto misljenje o LS
Ne vidim drugi ishod osim onog gde Juve zavrsava sa bar dva gola u svojoj mrezi.
aj se nemoj gubitimožeš ti da navijaš za tvoj juve ali budi realan, ako prođete nekim čudom u finale gubite 5:0. ali pošto sigurno nećete ni doći do finala, gledaćemo prvi el clasico u završnici lige šampiona. BARSA šampion!
Ae videcemo veceras![]()
Polako, to im je predvidjano i protiv Reala.
Talijani su toKoji je q ovima iz Juventusa? Ekipa koja bi trebalo da ima takvo iskustvo onako naleće na protivnike u 16, potpuno bez veze. Čista nervoza i zbog toga će na kraju da izgube. Ako se ne smire još bi neko mogao da popije crveni.
I ja sam imao osećaj da će da daju jedan, ali sam mislio da će i Real da da bar još jedan.Talijani su toNapravise posle toga pritisak na sudiju i sve okrenuse u svoju korist....majstori rezultata. Tacno sma znao da ce da im ga umuljaju nekako osecalo se u vazduhu.
Igraca Ronaldovog talenta ce uvek biti ali nikad nijedan se nece toliko izgraditi radom i trubom i napraviti to od sebe sto je on skidam mu kapu meni je to zadivljujuce...Neverovatno...S druge strane igrac Mesijevog talenta se vise nikad nece roditi...