svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ne bih se slozio. Niko nije prosao dobro ali po imenima Vojvodina je mozda najgore prosla. I Slovenci nisu sala, nezgodni su pogotovo kod kuce.
Vojvodina stalno igra sa Austro-Ugarima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih se slozio. Niko nije prosao dobro ali po imenima Vojvodina je mozda najgore prosla. I Slovenci nisu sala, nezgodni su pogotovo kod kuce.
Partizan - Dila Gori
Zvezda - Kairat
Vojvodina - MTK Budimpesta
Cukarikci - Domzale
Zvezda dobila najtezeg rivala, a svi ostali imaju realtivno dobre sanse za prolaz dalje.
Vojvodina je bolja od Mađara (po onome što sam gledao) ali su igrali prilično rezervisano...
Vojvodina prolazi ni MTK nije nista vise od njih pokazao, a Cuka treba samo da odigra 101% ozbiljno i pobedice i drugu utakmicu jer ako se opuste moze da im se obije o glavu za cas. U narednom ili onom 3.kolu ocekujem da Cuka ili Vojvodina prodaju dvomec nekom klubu kao sto je evc postala tradicija....primera radi prosle godine je Cuka prodala austrijancima utakmicu. Izgubili kod kuce pa u gostima pobedili iz 1 u 2 nedovoljno za prolaz dalje.......tako funkcionisu nasi klubovi koji nemaju ambicija u evropi - cim im zreb dodeli tim kojem mogu da ponude prodaju sve je gotovo....Vojvodina prosle godine isto pobedili prvi mec 3:0 pa drugi izgubili 4:0....slucajno? Malo do mojega slucajno....jajarski mentalitet - bolje da gazda kluba odmah uzme neke pare nego da pokusa da donese neki bod srpskom fudbalu i time rizikuje da ne zaradi nista....
Kad neka utakmica dodje iz 1 u 2 ili obrnuto 90% je u pitanju namestaljka...
'de su "stručnjaci" koji su govorili da će vojvodina dalje? dajte malo toga što koristite...
Dobro, nemojmo preterivati, da ne kažem nemojmo se zajebavati. Slovenačkim buljašima koji su u dosad igrali 6 evropskih utakmica i svih 6 izgubili, u dve utakmice su dali jedan gol iz dva penala. Gledao sam obe Čukine utakmice, to baš nije ništa naročito. Večeras na Brdu jedva da su napravili neku šansu. Nula realan rezultat.Cuka kvalitetniji tim od zvezde, a ni Vojvodina nije za potcenjivanje...pogotovo Cuka, nestvarno momci igraju za nase uslove, agresija, smislene akcije, takticka discplina...videcemo u kakvom je stanju Partizan ovog leta da ne pricamo napamet ali Cuka ozbiljan kandidat za titulu.
Cuka je odlican klub za nase uslove,redovne plate itd itd....ali dzaba kad nema tu nekog ozbiljnog kapitala ...zato i ne mogu mnogo toga u Evropi ...mada mislim da mogu do 3.runde...ali poseta na stadionu juce sve govori...da se kojim slucajem 1. kolo igralo u Nisu ...Radnicki Nis-MTK ....svih 18 000 mesta bi bilo zauzeto ...Mrdakovic car u Vosi![]()