UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hteli mi to da priznamo ili ne ali da se ovako nešto desilo našim klubovima mislim da li delirijum oduševljenja trajao mesecima...svaka im čast !

Partizan je igrao redovno, Zvezda pre par godina, a ostali..sumnjam, bilo bi euforije ali nista posebno

Slabe,ali pomalo nezgodne ekipe..Bilo koja iole ozbiljnija ekipa bi ih otresla sa 2:0 ili 3:0..
Mislim da je ovo jako dobra prilika da Dinamo prezimi u Evropi...

Znači otprilike kvaliteta Šerifa?
Nije loš ždrijeb...još da imamo trenera...
Ma ni blizu Sherifa, eno neki dan su otresli Dinamo K u gostima, nisu sam vrh uz sahtar dinamo dnipro i metalist ali dolaze iz jake lige, vrlo lako oni odnose pobedu u hendikepu iz zagreba jer zagreb nije domacinski teren, naravno moze to dobiti i dinamo,ali nista me ne bi iznendilo

- - - - - - - - - -

Bravo Rijeka, finu su momcad slozili i imaju dobrog trenera. :ok:

Takvog trenera nema nigdje u hrvatskoj a ni u srbiji, mozda jedino stanojevic ali njega su unistili i eno ga sad mislim u kini

Apoel dobio mesto umesto Fenerbahcea....

Нису никако имали среће, али их је срећа погледала касније. :cool:

Slabe,ali pomalo nezgodne ekipe..Bilo koja iole ozbiljnija ekipa bi ih otresla sa 2:0 ili 3:0....

Лудогорец уопште није наивна екипа!

:rida: Овце Казахстана биће захвалне Селтику.
:super:

Djukic verovatno leti iz Valensije, Svonsi ih danas pocepao kao da su igrali sa timom iz JSL.

Sa igracem manje od 10-og minuta. Ali opet ce leteti.
Inace Cernomorec pobedio u Zagrebu, Ludogorec u Ajndhovenu a Tun vodi kuci. Eto opravdanja da nam liga ipak nije slaba. :tease:

Sto se tice Rijeke i one rasprave kako su oni podigli Hrvatsku ligu na mnogo visi nivo od nase eno ih u Gimaraesu pune im mrezu do kraja. Toliko o njihovoj granitnoj odbrani.

Sa igracem manje od 10-og minuta. Ali opet ce leteti.
Inace Cernomorec pobedio u Zagrebu, Ludogorec u Ajndhovenu a Tun vodi kuci. Eto opravdanja da nam liga ipak nije slaba. :tease:

Sto se tice Rijeke i one rasprave kako su oni podigli Hrvatsku ligu na mnogo visi nivo od nase eno ih u Gimaraesu pune im mrezu do kraja. Toliko o njihovoj granitnoj odbrani.

Dinamo nije nikakav klub ni kolektiv niti imaju trenera i sve se danas jasno pokazalo. Bez želje, žara, kemije, kolegijalnosti, ničega...

Rijeka je puno slabija od ove Vitorie koja ima sve nabrijane i brze crnce, ali imala je i peh da je ostala bez 3 stopera pa je mora igrati Bertoša koji je rezervni lijevi bek (jer je i taj povrijeđen). Oni se bar bore i imaju trenera, iako su sastavljeni od mahom polovnih ligaških igrača. Malo peha i naletili su yebi ga...

Rijeka može bolje od ovog, Dinamo ne može i neće nikad moći dok našmrkani gad ne napusti Maksimir ili dao bog rikne na nekoj ku.rvi....

Dinamo nije nikakav klub ni kolektiv niti imaju trenera i sve se danas jasno pokazalo. Bez želje, žara, kemije, kolegijalnosti, ničega...

Rijeka je puno slabija od ove Vitorie koja ima sve nabrijane i brze crnce, ali imala je i peh da je ostala bez 3 stopera pa je mora igrati Bertoša koji je rezervni lijevi bek (jer je i taj povrijeđen). Oni se bar bore i imaju trenera, iako su sastavljeni od mahom polovnih ligaških igrača. Malo peha i naletili su yebi ga...

Rijeka može bolje od ovog, Dinamo ne može i neće nikad moći dok našmrkani gad ne napusti Maksimir ili dao bog rikne na nekoj ku.rvi....

Podcenili su Cernomorec. Imaju najvise love od svih klubova bivse Juge pa misle da imaju i mnogo veci kvalitet. Malopre sam procitao na nekom sajtu kako je Dinamo iznenadjen na Maksimiru od strane autsajdera... Zar ih nokaut od Austrijanaca nije malo spustio na zemlju? Cim pristupaju evropskim utakmicama sa takvim razmisljanjem nece napraviti nista. I Ludogorec ima da ih bije zivi bili pa videli.
Sto se tice Rijeke svaka cast sto su izbacili Stutgart ali to je izgleda da su Dalmatinci iskoristili losu formu Nemaca i izbacili ih. Videcemo ih na dalje kako ce igrati. Za njih je i ovo sto su usli u grupnu fazu veliko ko kuca. Ali da zbog toga sada pricamo neke bajke kako se u Hrvatskoj igra bolji fudbal nego u Srbiji... to nema veze sa vezom. I jedna i druga liga su jad i beda a svako poredjenje je smesno jer beda je beda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back