sinoc bayern zasluzeno slavio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hteli mi to da priznamo ili ne ali da se ovako nešto desilo našim klubovima mislim da li delirijum oduševljenja trajao mesecima...svaka im čast !
Slabe,ali pomalo nezgodne ekipe..Bilo koja iole ozbiljnija ekipa bi ih otresla sa 2:0 ili 3:0..
Mislim da je ovo jako dobra prilika da Dinamo prezimi u Evropi...
Ma ni blizu Sherifa, eno neki dan su otresli Dinamo K u gostima, nisu sam vrh uz sahtar dinamo dnipro i metalist ali dolaze iz jake lige, vrlo lako oni odnose pobedu u hendikepu iz zagreba jer zagreb nije domacinski teren, naravno moze to dobiti i dinamo,ali nista me ne bi iznendiloZnači otprilike kvaliteta Šerifa?
Nije loš ždrijeb...još da imamo trenera...
Bravo Rijeka, finu su momcad slozili i imaju dobrog trenera.![]()
Apoel dobio mesto umesto Fenerbahcea....
Slabe,ali pomalo nezgodne ekipe..Bilo koja iole ozbiljnija ekipa bi ih otresla sa 2:0 ili 3:0....
Овце Казахстана биће захвалне Селтику.
Sta se gleda veceras drugari?
Za nas Grobare zna se: Benifika vs. Anderleht![]()
I meni je to najzanimljiviji mec. Zbog nasih silnih igraca.
Prvi gol u novoj LS dade Srbin.![]()
Komentator na Areni 1 kaze da je prvi gol ove sezone u LS postigao Alaban na mecu Bajern - CSKA...
Oba su pala u 4. minutu, tako bar pise na livefootball.
Djukic verovatno leti iz Valensije, Svonsi ih danas pocepao kao da su igrali sa timom iz JSL.
Sa igracem manje od 10-og minuta. Ali opet ce leteti.
Inace Cernomorec pobedio u Zagrebu, Ludogorec u Ajndhovenu a Tun vodi kuci. Eto opravdanja da nam liga ipak nije slaba.
Sto se tice Rijeke i one rasprave kako su oni podigli Hrvatsku ligu na mnogo visi nivo od nase eno ih u Gimaraesu pune im mrezu do kraja. Toliko o njihovoj granitnoj odbrani.
Dinamo nije nikakav klub ni kolektiv niti imaju trenera i sve se danas jasno pokazalo. Bez želje, žara, kemije, kolegijalnosti, ničega...
Rijeka je puno slabija od ove Vitorie koja ima sve nabrijane i brze crnce, ali imala je i peh da je ostala bez 3 stopera pa je mora igrati Bertoša koji je rezervni lijevi bek (jer je i taj povrijeđen). Oni se bar bore i imaju trenera, iako su sastavljeni od mahom polovnih ligaških igrača. Malo peha i naletili su yebi ga...
Rijeka može bolje od ovog, Dinamo ne može i neće nikad moći dok našmrkani gad ne napusti Maksimir ili dao bog rikne na nekoj ku.rvi....