Napoli -Celzi nereseno a sa druge strane real dobija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čelzi x ili 2, Real 2
Krljaju se oni i Arsenal ko ima goru defanzivnu liniju
Енглески клубови ове сезоне веома танки..
Ako pod "najlepsi fudbal" podrazumevas koliko zanimljivo deluju i koliko zabave pruzaju neutralnom gledaocu, Real igra lepsi fudbal od Barse i Dortmund od Bajerna.
Ako pod "najlepsi fudbal" podrazumevas koliko zanimljivo deluju i koliko zabave pruzaju neutralnom gledaocu
Upravo na to mislim
Real ni pod razno ne igra lepsi fudbal od Barse, a Dortmund moram da priznam da nisam gledao ali ipak Bajern igra fantasticno, napadacki, brzo, jednostavno...
Nešto poput ovogaOvo je vec subjektivno misljenje, ali mojim ocima mnogo vise prijaju brze kontre Real-a nego tiki-taka koju forsira Barsa.
I sada je ovo prelep fudbal koji prikazuju, ali kao što si rekao, u slučaju da ne mrse mudda preterano ... Smanjuje se sad ta preterana opreznost i držanje lopte kod njih, malo su konkretniji od kad Guardiola meša prvi tim i kad su Tiago i Sesk u postavi ... Kad je standardna trojka u pitanju (Xavi, Iniesta i Buskets), opet je tu 300 dodavanja između njih izvedeno i ređe dolaze u situaciju da igraju rizičnije, a tada sav teret pada na Messija i njegovu sposobnost da sam reši utakmicu, što on vrlo uspešno koristi ...Sto se Barse tice, oni su, po meni, najlepsi fudbal igrali za vreme Ronaldinja i Eto-a.
Pa Čeh je dve stopostotne odbranio, a jednom Kol skinuo loptu sa linije ... Sa druge strane, jedino Mata nešto pokušavao, a gol su slučajno dali, nikako plodom sjajne igre ... Verovatno najočajnija predstava Čelsija od kad igraju LŠ-a u ovoj fazi, tako da je Napoli i više nego zaslužio da prođe dalje ...Svaka cast Napoliju na igri, mogli su da im daju jos 1-2 komada komotno. Po ovome su zasluzili prolaz, Celzi ocajan.
Pa Čeh je dve stopostotne odbranio, a jednom Kol skinuo loptu sa linije ... Sa druge strane, jedino Mata nešto pokušavao, a gol su slučajno dali, nikako plodom sjajne igre ... Verovatno najočajnija predstava Čelsija od kad igraju LŠ-a u ovoj fazi, tako da je Napoli i više nego zaslužio da prođe dalje ...