UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra u 12:00 zreb za osminu finala LS.

Povlašćeni: Bajern, Inter, Benfika, Real Madrid, Čelzi, Arsenal, APOEL, Barselona

Nepovlašćeni: Napoli, CSKA, Bazel, Olimpik Lion, Bajer Leverkuzen, Olimpik Marsej, Zenit, Milan

Nesto mi je slab ovaj drugi sesir, ne vidim da bilo ko iz prvog moze izgubiti osim Benfike i onih koji dobiju Milan... eto i Inter mozda jer nisu nesto u formi, i to ako im naidje Bajer... ali ima Ranijeri vremena do februara da sredi stvari

Olimpik Lion - Apoel
Napoli - Čelsi
Milan - Arsenal
Bazel - Bajern
Bajer Leverkuzen - Barselona
CSKA - Real Madrid
Zenit - Benfika
Marsej - Inter

Da li je moguce da Lyon posle onakvog srecnog raspleta u grupnoj fazi kada su nabusili Dinamo a Ajaxu ponistena dva regularna gola, na kraju izvuce Apoel? Luda sreca? Ne bih rekao. Jao sto ih nece izbaciti APOEL to mi je jedini san u ovogodisnjoj LS!

Ajde bre jel ovaj Platini ima iole vode u ocima? pa sta je ovo? malo ih je usvercovao u 1/8 finala i sada jos i ovakav protivnik.....svim srcem uz APOEL i Jovanovica
Napoli moze protiv Celsija samo ako se ovi ne pojacaju.....
Milan ce izbaciti Arsenal
Bajern,Barsa,Real nece imati problema
Zenit-Benfika ko i Porto-Zenit ocekujem bunkericu spaletija,ali i prolaz uz da benfika ima sanse
Marsej inter takodje sumoran mec i prolaz marseja ako inter ovako nastavi,mada bolje i marsej da prodje nego ovi potroseni "sampioni"

Niko ne postavi parove Lige Evrope.

Rubin Kazan - Olimpijakos

Hanover - Briž

Legija - Sporting Lisabon

Lacio - Atletiko Madrid

Stouk Siti - Valensija

Salcburg - Metalist Harkov

AZ Alkmar - Anderleht

Braga - Bešiktaš

Udineze - PAOK

Steaua - Tvente

Visla Krakov - Standard Lijež

Lokomotiva Moskva - Atletik Bilbao

Porto - Mančester S.

Ajaks - Mančester J.

Trabzonspor - PSV

Viktorija Plzen - Šalke 04

J*bote,dosadnije finale svetskog klupskog prvenstva nisam gledao do sada od ovog što danas igraju...Barsa po 10 minuta drži loptu u svom posedu i dodaju se kao na treningu a ovi južnoamerikanci (iako već gube sa 2:0) nemaju nameru da im oduzmu!!!

koja dominacija Barselone :eek:
bez daljnjeg da Brazilci igraju ko pickice, ali ovo sto rade igraci Barselone je nestvarno
uopste ne moze da se pohvata ko igra na kojoj poziciji, vi igraju sve, svi utrcavaju u prazan prostor, zavrsnica sa 5 igraca u kaznenom je uobicajna... neverovatno :worth: najsavrsenija interpretacija Mihelsovog totalnog fudbala ikad...

koja dominacija Barselone :eek:
bez daljnjeg da Brazilci igraju ko pickice, ali ovo sto rade igraci Barselone je nestvarno
uopste ne moze da se pohvata ko igra na kojoj poziciji, vi igraju sve, svi utrcavaju u prazan prostor, zavrsnica sa 5 igraca u kaznenom je uobicajna... neverovatno :worth: najsavrsenija interpretacija Mihelsovog totalnog fudbala ikad...

...ipak mislim da su im i ovi paceri dozvolili da se tako razmahnu jer su bili više nego statični (stoji sve to što si naveo za igru Barse).

Velika je zabluda da se tamo igra dobar fudbal,i ja tako mislio,pa udjem u kladzu pa stavim 3+ ili iz 1-1 na lidera,kad on odigra 0-0 i tako nekoliko puta.......fizicki su skroz nespremni vuku se,a magija koju prikazuju tek kad dodju u Evropi moze da bude kompetentna.......e drugo je bilo vreme Pelea garince santosa kad su igrali po reprezentacijama i kad je fudbal bio ujednacen,oni sad fizicki nisu u mogucnosti da ispariraju Evropi,.....ali mi je cudno da i pored te magije igra se prilicno monoton fudbal bez mnogo golova

2486751_700b.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back