UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rezultati prvog kola Lige Evrope:

Grupa A
PAOK - Totenhem 0:0
Šemrok Rovers - Rubin Kazan 0:3

Grupa B:
Kopenhagen - Vorksla Poltava 1:0
Hanover - Standard 0:0

Grupa C:
Hapoel TA - Rapid Bukurešt 0:1
PSV - Legija Varšava 1:0

Grupa D:
Lacio - Vaslui 2:2
Cirih - Sporting Lisabon 0:2

Grupa E:
Bešiktaš - Makabi TA 5:1
Dinamo Kijev - Stouk Siti 1:1

Grupa F:
PSŽ - Salcburg 3:1
Slovan Bratislava - Atletik Bilbao 1:2

Grupa G:
Austrija Beč - Metalist Harkov 1:2
Az Alkmar - Malmo 4:1

Grupa H:
Birmingem - Braga 1:3
Briž - Maribor 2:0

Grupa I:
Atletiko Madrid - Seltik 2:0
Udineze - Ren 2:1

Grupa J:
Makabi Haifa - AEK Larnaca 1:0
Steaua Bukurešt - Šalke 04 0:0

Grupa K:
Fulam - Tvente 1:1
Visla Krakov - Odenze 1:3

Grupa L:
Anderleht - AEK Atina 4:1
Šturm Grac - Lokomotiva Moskva 1:2

Poslednja izmena:
Ja sam poslao komentar o viktoriji,kada se igrao 30. minut i kad je citav tim Dinama bio u svom sesnaestercu i branio se.

Bilo je razdoblja kad su nas pritisli, ali generalno nije to bila dominacija i igra na jedan gol. Mislim da je posjed bio blizu, a i više kornera smo imali i to duplo čini mi se. Druga je stvar da kad krenu Ronaldo i Benzema i društvo, u par sekundi stvore šansu za šut. Yebi ga bolji su to je to. Ali generalno mislim da je i neki neutralni promatrač mogo gledat tekmu da mu ne bude dosadno i da vidi dobrih poteza i pasova od Dinama.

Bilo je razdoblja kad su nas pritisli, ali generalno nije to bila dominacija i igra na jedan gol. Mislim da je posjed bio blizu, a i više kornera smo imali i to duplo čini mi se. Druga je stvar da kad krenu Ronaldo i Benzema i društvo, u par sekundi stvore šansu za šut. Yebi ga bolji su to je to. Ali generalno mislim da je i neki neutralni promatrač mogo gledat tekmu da mu ne bude dosadno i da vidi dobrih poteza i pasova od Dinama.

Ja te molim da se ne trudis da nam predstavljas dinamo kao neku ozbiljnu ekipu, do zadnjeg minuta protiv pisljivog Malmea ste strahovali za prolaz. Svako igra dobro protiv velikih ekipa kao Partizan prosle godine protiv Arsenala, tad se napalis i das vise od svojih mogucnosti

Proslogodisnji Partizan bi pojeo Malme za dorucak

Ja te molim da se ne trudis da nam predstavljas dinamo kao neku ozbiljnu ekipu, do zadnjeg minuta protiv pisljivog Malmea ste strahovali za prolaz. Svako igra dobro protiv velikih ekipa kao Partizan prosle godine protiv Arsenala, tad se napalis i das vise od svojih mogucnosti

Proslogodisnji Partizan bi pojeo Malme za dorucak

Smiri se još se igra, Partizan je svojih 6 poraza upisao, Dinamo tek jedan minimalan od Reala....

Prošlogodišnji Partizan je sretno prošao Andelechta kojeg je kasnije dobio smiješni Hajduk.

A i čitaš me krivo, napisao sam da Dinamo nije igrao bunker protiv Reala, a ne da je ozbiljna ekipa....Dinamo je na putu da postane ozbiljna ekipa, ali to će biti vrlo teško jer nema nijednog poštenog protivnika u Ligi. Bez jakog Hajduka Dinamo ne može napredovati (kao što Šahtar ne bi bez Dinama Kijev recimo)....

Poslednja izmena:
Mi smo porazeni od Samroka zbog kriminalne uprave koja je rasprodala ceo proslogodisnji tim a dovela nam raspale igrace. A koji je vama izgovor za poraze od Kopera i Serifa ?

Vi ste poraženi jer imate općenito lošu ligu i kao što si sam rekao korumpirani ste do bola jer sam je to eto u genima. Mi smo tu sezoni izgubili od šerifa i kopera ali smo isto tako pobijedili villareal sa 2:1

Smiri se još se igra, Partizan je svojih 6 poraza upisao, Dinamo tek jedan minimalan od Reala....

Prošlogodišnji Partizan je sretno prošao Andelechta kojeg je kasnije dobio smiješni Hajduk.

A i čitaš me krivo, napisao sam da Dinamo nije igrao bunker protiv Reala, a ne da je ozbiljna ekipa....Dinamo je na putu da postane ozbiljna ekipa, ali to će biti vrlo teško jer nema nijednog poštenog protivnika u Ligi. Bez jakog Hajduka Dinamo ne može napredovati (kao što Šahtar ne bi bez Dinama Kijev recimo)....

Partizan je protiv Anderlehta igrao bez 4-5 vaznih prvotimaca koji su kupljeni kada se uslo u ligu sampiona. Tako da ne mozes da pravis komparaciju sa Hajdukom koji je igrao u najjacem sastavu

Drugo - mi protiv Anderlehta nismo izgubili u obe utakmice, a Anderleht je 3 puta jaci od Malmea

Mi smo prosle godine tukli Helsinki 3:0 i 2:1 a vi ih jedva prosli

teske noge od priprema.

Izgovor za Koper zapravo ne treba zato kaj smo prošli dalje, al ajmo reć za tu drugu tekmu protiv Kopra i cijeli dvomeč sa Sheriffom, je to što kao prvo nismo imali ni izbliza tako jak kadar kao sad, a drugo, i još bitnije, je što je na klupi bio Velimir Zajec koji je, kolko god da je bio dobar igrač, toliko je prosječan trener (što će navijači Zvezde uskoro i skužit za Decembarskog, ako već nisu), štoviše Zajec uopće nije nazočio utakmici s Koprom u Gorici već je bio u Tirani skautirao utakmicu tamo, prvi trener momčadi!!!

Al kako god pogledaš ispadanje od Sheriffa se ne može usporediti sa ispadanjem od Shamrocka, koji će svim ekipama u grupi Europske lige biti sigurnih 6 bodova.

Današnji rezultati u LŠ:

Grupa A:
Bajern Minhen - Mančester Siti 2:0
Napoli - Viljareal 2:0

Grupa B:
CSKA Moskva - Inter 2:3
Trabzon - Lil 1:1

Grupa C:
Mančester Junajted - Bazel 3:3
Ocelul - Benfika 0:1

Grupa D:
Olimpik Lion - Dinamo Zagreb 2:0
Real Madrid - Ajaks 3:0

Sutra igraju:

Grupa E:
Valensija - Čelzi
Bajer Leverkuzen - Genk

Grupa F:
Arsenal - Olimpijakos
Olimpik Marsej - Borusija Dortmund

Grupa G:
Zenit - Porto
Šahtjor Donjeck - APOEL

Grupa H:
BATE Borisov - Barselona
AC Milan - Viktorija Plzen

Hit and hope for Rudik as BATE meet Barcelona
Published: Tuesday 27 September 2011, 13.07CET
As FC BATE Borisov prepare to face FC Barcelona, midfielder Filipp Rudik made light of his side's tactical approach, joking: "We'll kick the ball out of play and hope for the best."
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/matches/round=2000263/match=2007599/prematch/focus/index.html
interesanatan ovaj tip iz Batea
moram da priznam da izuzev Kezmana ne znam nijednog njihovog igraca, ali cu sutra navijati za njih i nadam se da ce odigrati dobro protiv Barselone
steta sto se mec igra u Minsku, a ne u Borisovu, ali kazu da su rasprodali sve karte
samo jos da nadjem dobar link da odgledam mec na netu

Dinamo se ipak predstavlja bolje od Partizana to moram primjetiti i mislim da će dati poneki gol a možda i osvoje bod protiv Ajaksa na domaćem. Jeste da je to ukupno gledajući i dalje daleko od Evrope, i da su i Real i lion večeras promašili po 5-6 zicera ali baš zicera međutim dinamo igra hrabro. Dinamo je večeras imao 2 odlične prilike i mogli su već večeras uvaliti prvi gol, Dinamova igra je osmišljena vidi se tu neki red i čisto sumnjam da će doživjeti neku veću blamažu, možda protiv Reala tamo. A i to je klub koji finansijski stoji najbolje na prosturu bivše države, imaju dosta stranaca u ekipi što je - sa jedne strane jer se domaći guraju u zapećak a sad u ovim evropskim utakmicama se pokazuje kao + u toj nekoj igri u polju

Poslednja izmena:
Hit and hope for Rudik as BATE meet Barcelona
Published: Tuesday 27 September 2011, 13.07CET
As FC BATE Borisov prepare to face FC Barcelona, midfielder Filipp Rudik made light of his side's tactical approach, joking: "We'll kick the ball out of play and hope for the best."
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/matches/round=2000263/match=2007599/prematch/focus/index.html
interesanatan ovaj tip iz Batea
moram da priznam da izuzev Kezmana ne znam nijednog njihovog igraca, ali cu sutra navijati za njih i nadam se da ce odigrati dobro protiv Barselone
steta sto se mec igra u Minsku, a ne u Borisovu, ali kazu da su rasprodali sve karte
samo jos da nadjem dobar link da odgledam mec na netu

uprskao Bate, urnisala ga Barsa u Minsku

Današnji rezultati:

Grupa E:
Valensija - Čelzi 1:1
Bajer Leverkuzen - Genk 2:0

Grupa F:
Arsenal - Olimpijakos 2:1
Olimpik Marsej - Borusija Dortmund 3:0

Grupa G:
Zenit - Porto 3:1
Šahtjor Donjeck - APOEL 1:1

Grupa H:
BATE Borisov - Barselona 0:5
AC Milan - Viktorija Plzen 2:0

Sledeće kolo:

18.10.2011.

Grupa A:
Napoli - Bajern Minhen
Mančester Siti - Viljareal

Grupa B:
CSKA Moskva - Trabzonspor
Lil - Inter

Grupa C:
Ocelul - Mančester Junajted
Bazel - Benfika

Grupa D:
Real Madrid - Olimpik Lion
Dinamo Zagreb - Ajaks

19.10.2011.

Grupa E:
Bajer Leverkuzen - Valensija
Čelzi - Genk

Grupa F:
Olimpik Marsej - Arsenal
Olimpijakos - Borusija Dortmund

Grupa G:
Šahtjor Donjeck - Zenit
Porto - APOEL

Grupa H:
AC Milan - BATE Borisov
Barselona - Viktorija Plzen

Prvi utisak - opet slabe posete i dosta praznih mesta na tribinama!!!
Sinoć Valensija - Čelzi...da je kod nas gostovao Čelzi ja mislim da bi deset dana pre utakmice kampovali ispred stadiona za kartu.Da ne pričam kakve euforije bi se stvarale svakim danom što je bliže utakmica.Na dan utakmice - PRAZNIK!!!Sve živo staje - pravac stadion ili u spostvenoj režiji organizacija praćenja :)

Rezultati 2. kola Lige Evrope:

A: Rubin Kazan - PAOK 2:2
A: Totenhem Hotspur - Šemrok Rovers 3:1

B: Standard Lijež - Kopenhagen 3:0
B: Vorskla Poltava - Hanover 1:2

C: Legija Varšava - Hapoel T.A. 3:2
C: Rapid Bukurešt - PSV 1:3

D: Vaslui - Cirih 2:2
D: Sporting Lisabon - Lacio 2:1

E: Makabi T.A. - Dinamo Kijev 1:1
E: Stouk Siti - Bešiktaš 2:1

F: Atletik Bilbao - PSŽ 2:0
F: Salcburg - Slovan Bratislava 3:0

G: Malmo - Austrija Beč 1:2
G: Metalist Harkov - AZ Alkmar 1:1

H: Braga - Briž 1:2
H: Maribor - Birgmingem 1:2

I: Seltik - Udineze 1:1
I: Ren - Atletiko Madrid 1:1

J: AEK Larnaca - Steaua Bukurešt 1:1
J: Šalke 04 - Makabi Haifa 3:1

K: Tvente - Visla Krakov 4:1
K: Odenze - Fulam 0:2

L: Lokomotiva Moskva - Anderleht 0:2
L: AEK Atina - Šturm Grac 1:2

Parovi sledećeg kola Lige Evrope, 20.10.2011.

Grupa A
Totenhem Hotspur - Rubin Kazan
PAOK - Šemrok Rovers

Grupa B
Standard - Vorskla Poltava
Hanover - Kopenhagen

Grupa C
Rapid Bukurešt - Legija
Hapoel T.A. - PSV

Grupa D
Sporting Lisabon - Vaslui
Cirih - Lacio

Grupa E
Stouk Siti - Makabi T.A.
Dinamo Kijev - Bešiktaš

Grupa F
Atletik Bilbao - Salcburg
Slovan Bratislava - PSŽ

Grupa G
Malmo - Metalist Harkov
AZ Alkmar - Austrija Beč

Grupa H
Maribor - Braga
Briž - Birmingem

Grupa I
Ren - Seltik
Udineze - Atletiko Madrid

Grupa J
AEK Larnaca - Šalke 04
Makabi Haifa - Steaua

Grupa K
Odenze - Tvente
Visla Krakov - Fulam

Grupa L
Lokomotiva Moskva - AEK Atina
Šturm Grac - Anderleht

Sutra:

Grupa A:
Napoli - Bajern Minhen
Mančester Siti - Viljareal

Grupa B:
CSKA Moskva - Trabzonspor
Lil - Inter

Grupa C:
Ocelul - Mančester Junajted
Bazel - Benfika

Grupa D:
Real Madrid - Olimpik Lion
Dinamo Zagreb - Ajaks

Prekosutra:

Grupa E:
Bajer Leverkuzen - Valensija
Čelzi - Genk

Grupa F:
Olimpik Marsej - Arsenal
Olimpijakos - Borusija Dortmund

Grupa G:
Šahtjor Donjeck - Zenit
Porto - APOEL

Grupa H:
AC Milan - BATE Borisov
Barselona - Viktorija Plzen

Poslednja izmena:
Dinamo ima šansu da uzme barem bod u LŠ, ne uzme li sutra pitanje kako će sve ići do kraja, možda ne uzmu ni jedan. lično mislim da Dinamo ne može do boda ali vidjećemo, možda ni Ajaks ne navali pretjerano možda ga zadovolji bod jer su već protiv Liona uzeli 1 tako a i da odigraju obje sa Dinamom neriješeno oni bi bili 3.

Dinamo ima šansu da uzme barem bod u LŠ, ne uzme li sutra pitanje kako će sve ići do kraja, možda ne uzmu ni jedan. lično mislim da Dinamo ne može do boda ali vidjećemo, možda ni Ajaks ne navali pretjerano možda ga zadovolji bod jer su već protiv Liona uzeli 1 tako a i da odigraju obje sa Dinamom neriješeno oni bi bili 3.

Ja mislim da klub s takvim renomeom i igrom valjda se ne zadovoljava jednim bodom vec da ce se upustiti u borbu za drugo mesto

Ja mislim da klub s takvim renomeom i igrom valjda se ne zadovoljava jednim bodom vec da ce se upustiti u borbu za drugo mesto

Da u pravu si oni naravno imaju šansu i za poziciju broj 2. ali ako gledamo da je Real neprikosnoven da je Ajaks uzeo sam bod Lionu na domaćem, čisto sumnjam ako vide da je tvrdo da će ići grlom u jagode i hvatati goluba na grani

I još da dodam, da je njima u ovoj sezoni otežavajuća okolnost što igraju kao u pozorištu bez obzira što je na tribinama 30 000. Moram priznati da ne razumijem te navijače bilo gdje na svijetu, koji nisu u stanju da ostave sukob sa upravom po strani i podrže svoj klub u Evropi kad mu je najpotrebnije.

Pa najinteresantnija ti je zato sto stalno potenciras SFRJ u svim postovima. Inace bas suprotno - dinamo vs Ajax je najneinteresantnija utakmica sutra, jer su oba kluba medju najslabijima trenutno u LS

Sramota me je jer da pratis malo znao bi sta hrvati misle o tvojoj RS i o tvom klubu, a sa druge strane mi i dalje pricamo o njima kao da smo braca. I ne zasluzujemo bolje mi Srbi nego da budemo razdvojeni u 3-4 drzave

Zasto najneinteresantnija?Pa holandski fudbal je mnogo mnogo zanimljiviji od npr italijanskog uvek ima dosta golova uzivanje je gledati jednostavnu i leprsavu igru njihovih klubova koji sa ne bas velikim budzetom igraju onako solidno bar za oko lepo

Holandski fudbal je extra,liga je više nego interesantna,jedne godine je npr. AZ prvak,sledeće PSV,pa Twente pa Ajax...
Stadioni su im puni,infrastruktura na zavidnom nivou,navijanje je dosta dobro,igra se totalno napadački fudbal,baš gotivim holandski ligu...(i reprezentacija im je za rispekt oduvek bila!)

Zasto najneinteresantnija?Pa holandski fudbal je mnogo mnogo zanimljiviji od npr italijanskog uvek ima dosta golova uzivanje je gledati jednostavnu i leprsavu igru njihovih klubova koji sa ne bas velikim budzetom igraju onako solidno bar za oko lepo

Hahahaha daj molim te postedi me tih predrasuda "italijani igraju ruzan fudbal, holandjani uvek igraju lepo itd"

Da pratis malo fudbal znao bi kakva je ekipa Napoli recimo, imaju jedan od najboljih napada na svetu. Napoli - Bajern je definitivno najbolja utakmica ne samo kola, vec cele prve faze.

Ko umesto Lavecija, Hamsika, Kavanija, Robena, Riberija, Gomeza zeli da gleda Ajaks i dinamo zagreb niko mu ne brani, mazohizam je uvek bio prisutan na ovim prostorima

PS: 8-Mile RD hvala ti sto brises moje postove, demokratija na delu nema sta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back