UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Напред Бајерн !!!

600px-fc_bayern_munich_logosvg.png

Arjen-Robben-Wofsburg-Celeb_2354039.jpg

franck_ribery.jpg

Bayern-holt-ersten-Sieg-unter-Trainer-van-Gaal_3c11da76b8.jpg

Van-Bommel_DW_Sport_163373g.jpg

fcbayern-mariogomez_279610.jpg

Treci gol sumnjiv do koske al zbog njega ce revans biti ludnica.
I ja mislim da je bio ofsajd, a koristeći kriterijume iz prošle sezone, Barsa je oštećena za tri penala (nepostojeća naravno) i možemo pričati o novoj krađi veka :D ...

Elem, zanimljiva tekma, Inter dobar, ali ne toliko dobar koliko Barsa očajna i bezvoljna ... Inter je ovako odigrao i prvu utakmicu u grupama, ali tad je Barsa imala više snage i želje nego večeras ...

Izgleda da je put negativno uticao na njih, jer ništa od onog presinga nisu prikazali, a Mesi i Ćavi potpuno bezvoljni ... A Ibra je takav stalno, tako da me ne čudi ... Buskets nesiguran dosta, Alveš blago rečeno očajan - kriv za prvi gol, i dosta upropaštenih akcija ...

Kod Intera Zaneti najbolji i postalo je već zabrinjavajuće odakle ovom čoveku snaga i moć u 37-oj godini, a Milito jedva ide pred kraj utakmice :worth: ... Zaustavio Mesija, i svaki duel izdržao te mislim da nijednu loptu nije izgubio ... MoM ...

U revanšu će biti čupavo za Inter. Više bi im odgovaralo da je bilo 2:0. Ovako Barselona sa datim golom u gostima ima velike šanse bez obzira što je 3:1. I večeras je Barselona imala velike šanse da bude samo na gol minusa, a i treći gol je jako sumnjiv.

jako cudan mec, Barsa napadala, a Inter davao golove, bili su vise nego efikasni, u drugom poluvremenu su tacno znali sta i kako
Barsa usporena, Alves jako los, ostali suvi prosek na ovom mecu
no ovo je tek prva utakmica, igra se jos 90 minuta u Barseloni, nadam se da cemo videti nesto od Mesijeve i Cavijeve vestine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back