Udžbenik za VI razred osnovne škole

Поента је што наставници ПРЕДАЈУ УПРАВО ПО УЏБЕНИКУ и ТАКВО ЗНАЊЕ И ОЦЕЊУЈУ. Једино што остаје је да онај који има ученика у том разреду УПУЋУЈЕ ТОГ ученика на исправан одговор, али да при том овај ПИТА СВОГ НАСТАВНИКА о томе шта је видео, чуо итд итд. Најгоре од свега је што НАША НАУКА ЋУТИ. Како се не стиде!?

Хаха..."Наша наука"...
Која "наша наука"?Јел` мислиш на оне што раде за мафијашку плату и нису у стању себи нос да обришу ако послодавац(мафија,држава) попреко погледа?
Они раде како им се каже јер зависе од онога ко их плаћа,а ту ни "н" од науке нема.То се зове интелектуална проституција.

U bre al vi dizete frku oko gluposti,tako sam i ja ucio pre 6 godina kad sam bio 6.razred pa sta. Cak je bilo i pitanje na opstinskom iz istorije o starosedeocima balkana i normalno da smo svi koji smo znali napisali i albance.
Pazite samo da vam neko ne povredi vas nacionalni ponos timo sto napise da su Albanci starosedeoci a Srbi se doselili:rtfm:

Ако је то било у земљи чију заставу носиш на аватару - није ни чудо.

Занима ме да ли млади Американци уче у основним школама само ко је староседеоц Косова или понекад спомену и индијанце? :think:

U bre al vi dizete frku oko gluposti,tako sam i ja ucio pre 6 godina kad sam bio 6.razred pa sta. Cak je bilo i pitanje na opstinskom iz istorije o starosedeocima balkana i normalno da smo svi koji smo znali napisali i albance.
Pazite samo da vam neko ne povredi vas nacionalni ponos timo sto napise da su Albanci starosedeoci a Srbi se doselili:rtfm:

Е,дечко ала су те развалили...

Ради се о томе да то што пише нема везе са истином.Албанци нису староседеоци на Балкану.

zavrsi ti svoju pa onda kudi njihovu,eto si pametniji i od istorijskog instituta blago ti majci.

ne kudim ja celu knjigu vec ukazujem na propust, nameran ili ne, i drugo ne izdaje udzbenike ISTORIJSKI INSTITUT VEC ZUNS, i naravno zelim ti ukazati na jos jednu stvar pri izdavanju udzbenika, i da te pitam , zar zaista mislis da profesori ili grupa profesora nije dala predloge udzbenika ? ako mislis da nisu , varas se ,odbijeni su , naravno da malo ozbiljnije posmatras situaciju postavio bi sebi pitanje gde je tu interes , tj da ti pojednostavim pitanje koje trebas postaviti sebi : ,,gde su tu pare ?" e onda ce ti se samo kasti

KOTAS ? :hahaha:

?????

ja tako nisam ucio.

pa unistavanje jednog naroda je najefikasnije kada im se unisti skolstvo a u Srbiji je ono na najnizim granama

Најефикасније уништавање народа је када се уништи војска и здравство а најефикасније на дугорочне стазе - школство.

У нашем случају - СВЕ је уништено.

Pa ne valja ono iz škole, ne valja šta nam pričaju očevi, prijatelji... Ne valja kada nešto sami vidimo i zaključimo... Šta valja? Koja istina?

Јомини, НЕ ПОСТОЈЕ било какви историјско валидни докази о томе ДА СУ ШИПТАРИ СТАРОСЕДЕОЦИ БАЛКАНА - осим ако се у староседелаштво не рачуна то да су се довукли из неких вукојебина са Турцима...:cool:

Па, ***.... ваљда би постојали НЕКИ ВАЛИДНИ ИСТОРИЈСКИ ТРАГОВИ, какви, бре, иЉири... какве су то глупости... :cool:

Ok, a šta su validni dokazi. Nešto napisano, pisano.... Od strane koga?

Па прво писани трагови од тадашњих хроничара који су писали, затим би свакако постојали ТРАГОВИ КУЛТУРЕ, верски објекти, гробља и други трагови НАСЕОБИНА... алооооооооо..... немају ништа човече... па замисли да су почели да булазне да су Немањићи Шиптари, па нашли некакве фигурице и штампали као илирске тј.њиОве...... неозбиљно...па јесу ли објавили да су храмови које сазидаше СРПСКИ ЦАРЕВИ И КРАЉЕВИ И КОЈИ СУ ПРАВОСЛАВНИ - ЊИХОВИ... стварно, уозбиљи се......

Затим, погледај тај њихов језик, њихове писане најстарије изворе... археолошке ископине... ма било шта да тражиш видећеш ДА НЕМАЈУ НИШТА... једино могу нешто да дрпе од других као што су одувек и радили...

Poslednja izmena:
Најефикасније уништавање народа је када се уништи војска и здравство а најефикасније на дугорочне стазе - школство.

У нашем случају - СВЕ је уништено.

Pa pametni rade na duge staze a glupi na kratke. Nasi spadaju pod ove glupe. Od danas do sutra.

ZA POCETAK , GEORGIJE OSTROGORSKI, ONDA USPENSKI , OBOJICA SU NAPISALI ISTORIJU VIZANTIJE, PA ZA POCETAK PROCITATI TO AKO CE DA SE RASPRAVLJA , NE SME SE U UDZBENIK STAVLJATI NESTO STO NIJE 100% SIGURNO , A AKO SE IZNESE NEKA TEORIJA ONDA SE NAGLASI DA JE TO TEORIJA I KAZE SE DA NIJE DOKAZANA, A ONAJ MALI STO BESE NA TAKMICENJU IZ ISTORIJE PRE 6 GODINA , VRATIO BIH GA PONOVO U 6.RAZRED DA OBNOVI MALO .....

Možda su i ti hroničari nekad bili subjektivni? Stoga se nameće pitanje - kako da znamo šta je stvarno tačno?

Ддобро - хајде ОДБАЦИ СВЕ ХРОНИЧАРЕ --- али морају да постоје други, материјални докази о постојању неког народа...навео сам ти напред и који...
па да ли ти схваташ да су објавили да су Немањићи у ствари Нимани...:hahaha::hahaha::hahaha:

Ддобро - хајде ОДБАЦИ СВЕ ХРОНИЧАРЕ --- али морају да постоје други, материјални докази о постојању неког народа...навео сам ти напред и који...
па да ли ти схваташ да су објавили да су Немањићи у ствари Нимани...:hahaha::hahaha::hahaha:

Хахаха..Нимани...
Е,који је то отпад.

Ok, slažem se. Ali ipak moramo da budemo malo uzdržani. Nije sve naše najlepše i najbolje, a tuđe gadno i loše.

Ако је то било у земљи чију заставу носиш на аватару - није ни чудо.

Занима ме да ли млади Американци уче у основним школама само ко је староседеоц Косова или понекад спомену и индијанце? :think:

Ma bre mene u sustini i ne zanima ko su starosedeoci Balkana..nego sad moram da ucim po udzbeniku za prijemni u junu a ako da bih dobio bod i mozda upao na budzet treba da napisem da su Albanci starosedeoci a Srbi dosljaci onda cu i napisati,mogu samo da dobijem a nista da izgubim.
:bye:

Back