prsho
Elita
- Poruka
- 15.241
Piso sam im pjesme al poezija je aut
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je mm u jednom izlasku, kad sam imala 14 godina, rekao “Bices moja kad tad.”
Svi smo plakali od smeha![]()
I posle pet godina puf
Ćao Cveki, hoćeš da prošetamo mlečnim putem, da ti usput naberem buketić zvezda repatica? xixi
e djeni djeni nepopravljivi romanticar

Ja kad uđem u prostoriju punu žena, prospem neku romantiku sa direktnim obraćanjem neodređenoj osobi. Tzv uopšteno udvaanje, free market, kako god...da ti kažem -. te koje ne vole poeziju su OUT
- - - - - - - - - -
Koga si citirao?
Nekome je bas to i zanimljivo da krene u 'napad', imas ljudi kojima lako dostupne koje same masu repom nisu zanimljive...

Prever govna da jede.
E, izvini što te svako jutro budim u 5 i prisiljavam da dođeš na ovu temu da čitaš moje postove!A kada bi mogao da smara samo nju, ne i nas, to bi bilo idealno
A ne gledamo kroz istu prizmu
Meni udvaranje nije obmanjivanje, već prosto iskazivanje osećanja na ovaj ili onaj način, još ako je poneki romantičan.
Barenje je odvlacenje nekog u krevet.. Pogrešno je po mnogo osnova, ako neko nece sam..
Ali da ako mi neko koga ja smatram supercool uputi nešto lepo prija mi i da prija
Ko kaze suprotno laže![]()
E, izvini što te svako jutro budim u 5 i prisiljavam da dođeš na ovu temu da čitaš moje postove!
Neću više nikad.

Hiljade i hiljade godina
Ne bi bilo dovoljno
Da se opiše
Kratki sekund večnosti
U kome si me ti poljubila
U kome sam te ja poljubio
Jednoga zimskog praskozorja
U Parku Monsuri u Parizu
U Parizu
Na Zemlji
Na Zemlji koja je zvezda.
Msm stvarno...nije normalan...gde će napisati "hiljade i hiljade godina..."

Jel ti to meni pišeš u svoje ime ili u ime svih forumaša na svim temama?Ma smaraš na svakoj
- - - - - - - - - -
[emoji813]