@saska@
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
Da li se danas muškarci još uvek udvaraju ženama i kako?
Nema toga danas,druze,brate,sestro.....i ko god da kaze da ima Laze,nazalost...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se danas muškarci još uvek udvaraju ženama i kako?
ja pročitala udaranje.. i reko jeeee, evo je tema da nekog izudaram.. kad ono opet neko romantično srranje..
ma ima udvaranja, meni se jedan udvarao pre par godina na takav način da sam se zaljubila ko tinejdžerka u njega još pre i nego što smo se uopšte i poljubili.. tako da od tada kad god neko pokuša to na meni, na vreme ga oduvam..
ja pročitala udaranje.. i reko jeeee, evo je tema da nekog izudaram.. kad ono opet neko romantično srranje..
Može da se glumi samo do određene granice...
Zato udvaranje i treba da traje. Čekaš da se pokaže i ona tamna strana.
A šta fali udaranju?
je l hoces ja tebe da izudaram ,uživanje cisto ?
samo ako je u svrhu udvaranja..
pa znaš kako, predlog ti je da se sa mnom uopšte ne ponašaš nikako.. samo budi ono što jesi, pa ako prođe- prođe..
a za ostale žene ne znam..
Može da se glumi samo do određene granice...
Zato udvaranje i treba da traje. Čekaš da se pokaže i ona tamna strana.
pa nemamo svi istu predstavu o tome šta je udvaranje..
samo djeticko udvaranje;
djevojko,
jel ti znas da racunas?
znam
racunaj, veceras si moja
To "biće moja" razumem nekako. Ali "ili ničija"...?najbolji su oni koji su rekli: e kad sam je video, rekao sam: biće moja il ničija
Budi to sto jesi...
Prirodno je da se muskarac kome se svidja zena udvara na neki svoj nacin,bar meni.Bez glume,naravno,nemam 15 godina da sebe predstavljam onim sto nisam.
A tamna strana se pokaze tek u nekim situacijama do kojih mozda nikad i ne dodje u vezi...
Mislim da ste pomesali udvaranje i glumatanje pojedinaca koji su na sve spremni da bi osvojili devojku.
Upravo o tome i pricam,ne mesajte udvaranje,koje je pokazivanje paznje i osecanja sa glumom i lazima pojedinih likova.
To "biće moja" razumem nekako. Ali "ili ničija"...?
Šta? Kako će to da postigne?
malo koji muškarac osvaja tako što je iskren i otvoren i da ne glumi uopšte.. na kraju krajeva, žene rade isto to.. tako to ide, udvaranje, muvanje, kako god da se zove.. sve je to gluma..
- - - - - - - - - -
pa neće nikako postići, ali će dati sve od sebe da joj uništi svaku vezu koju pokuša da započne.. dakle, psihopata.. da me neko startuje tim rečima, dobio bi suzavac u oči odmah..
najbolji su oni koji su rekli: e kad sam je video, rekao sam: biće moja il ničija