@saska@
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
Da li se danas muškarci još uvek udvaraju ženama i kako?
Nema toga danas,druze,brate,sestro.....i ko god da kaze da ima Laze,nazalost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se danas muškarci još uvek udvaraju ženama i kako?
ja pročitala udaranje.. i reko jeeee, evo je tema da nekog izudaram.. kad ono opet neko romantično srranje..![]()
ma ima udvaranja, meni se jedan udvarao pre par godina na takav način da sam se zaljubila ko tinejdžerka u njega još pre i nego što smo se uopšte i poljubili.. tako da od tada kad god neko pokuša to na meni, na vreme ga oduvam..
ja pročitala udaranje.. i reko jeeee, evo je tema da nekog izudaram.. kad ono opet neko romantično srranje..![]()
Može da se glumi samo do određene granice...
Zato udvaranje i treba da traje. Čekaš da se pokaže i ona tamna strana.
A šta fali udaranju?
je l hoces ja tebe da izudaram ,uživanje cisto?
samo ako je u svrhu udvaranja..
pa znaš kako, predlog ti je da se sa mnom uopšte ne ponašaš nikako.. samo budi ono što jesi, pa ako prođe- prođe..
a za ostale žene ne znam..
Može da se glumi samo do određene granice...
Zato udvaranje i treba da traje. Čekaš da se pokaže i ona tamna strana.
pa nemamo svi istu predstavu o tome šta je udvaranje..
samo djeticko udvaranje;
djevojko,
jel ti znas da racunas?
znam
racunaj, veceras si moja![]()
To "biće moja" razumem nekako. Ali "ili ničija"...?najbolji su oni koji su rekli: e kad sam je video, rekao sam: biće moja il ničija![]()
Budi to sto jesi...
Prirodno je da se muskarac kome se svidja zena udvara na neki svoj nacin,bar meni.Bez glume,naravno,nemam 15 godina da sebe predstavljam onim sto nisam.
A tamna strana se pokaze tek u nekim situacijama do kojih mozda nikad i ne dodje u vezi...
Mislim da ste pomesali udvaranje i glumatanje pojedinaca koji su na sve spremni da bi osvojili devojku.
Upravo o tome i pricam,ne mesajte udvaranje,koje je pokazivanje paznje i osecanja sa glumom i lazima pojedinih likova.
To "biće moja" razumem nekako. Ali "ili ničija"...?
Šta? Kako će to da postigne?
malo koji muškarac osvaja tako što je iskren i otvoren i da ne glumi uopšte.. na kraju krajeva, žene rade isto to.. tako to ide, udvaranje, muvanje, kako god da se zove.. sve je to gluma..
- - - - - - - - - -
pa neće nikako postići, ali će dati sve od sebe da joj uništi svaku vezu koju pokuša da započne.. dakle, psihopata.. da me neko startuje tim rečima, dobio bi suzavac u oči odmah..
najbolji su oni koji su rekli: e kad sam je video, rekao sam: biće moja il ničija![]()