- Poruka
- 42.825
i zashto se zhena udovica uopshte opet treba udavati!? (ovo bash ne kapiram)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšte ne mora. Bolje da se ne udaje.i zashto se zhena udovica uopshte opet treba udavati!? (ovo bash ne kapiram)
Pazi,takav rizik postoji i u klsicnim vezama i brakovima. Niko ne garantuje da partner nece gubiti strpljenje sa decom. Onda, postoji opcija da je udovica bez dece, a njen partner sa decom.Da..ali mislim o zlostavljanoj deci.
Nikad žena ne može biti sigurna da li u kuću dovodi čoveka
koji će sutradan zlostavljati njenu ćerku ili sina.Takvih slučajeva
ima mnogo. Nažalost.
Ja predlazem da se ovo ubaci u ustav, da se udovicama onemoguci udavanje....ali kad bi se zezali.i zashto se zhena udovica uopshte opet treba udavati!? (ovo bash ne kapiram)
To kao orocena stednja, na vise godina
neka sacheka dok deca postanu ljudi pa nek se onda udaje opet
ako je ljubav onda valjda nije problem sacekati
Mislila sam na seksualno nasilje..ima toga nažalost i kod bioloških očeva.Pazi,takav rizik postoji i u klsicnim vezama i brakovima. Niko ne garantuje da partner nece gubiti strpljenje sa decom. Onda, postoji opcija da je udovica bez dece, a njen partner sa decom.
Licno, tu vrstu nasilja i svako drugo bih kaznjavao sa momentalnim streljanjem...Nekako mi se cini surovim da se zeni, ciji suprug je nastradao, uskrati ljubav. Sta ako nadje idealnog partnera, oboje se ludo zaljube, zele da zive zajedno, a da pri i deca imaju korist od toga?Mislila sam na seksualno nasilje..ima toga nažalost i kod bioloških očeva.
Ali to je ono što majka nije dovela u kuću.
A batine su posebna priča..To je na Balkanu mera vaspitavanja.
To je u idealnim uslovima tako..i u snovima i ljubavnim romanima.Licno, tu vrstu nasilja i svako drugo bih kaznjavao sa momentalnim streljanjem...Nekako mi se cini surovim da se zeni, ciji suprug je nastradao, uskrati ljubav. Sta ako nadje idealnog partnera, oboje se ludo zaljube, zele da zive zajedno, a da pri i deca imaju korist od toga?
Uopšte ne mora. Bolje da se ne udaje.
Slobodna je da vodi ljubav s kim ona to želi..
Decu nije potrebno mešati u to.
ako nema decu ne vidim problemLicno, tu vrstu nasilja i svako drugo bih kaznjavao sa momentalnim streljanjem...Nekako mi se cini surovim da se zeni, ciji suprug je nastradao, uskrati ljubav. Sta ako nadje idealnog partnera, oboje se ludo zaljube, zele da zive zajedno, a da pri i deca imaju korist od toga?
Pre 15-tak godina bih i sam tako razmisljao, ali sa godinama sam sve mekseg srca. Dodatni "problem" je sto znam par primera gde su se udovice sa decom ponovo udavale, formirale opet porodice i svi tako ziveli zajedno. Kao i u obicnim vezama, ne postoji nikakva garancija da ce neki brak biti uspesan ili neuspesan.To je u idealnim uslovima tako..i u snovima i ljubavnim romanima.
Ali žena majka mora da bude trezvena i pametna.
Često majke napuštaju decu i ostavljaju ih dedi i babi,a one bezglavo
idu za mužjakom (malo grubo sam se izrazila).
Bolje i tako nego da svoju decu obeleže za ceo život..zbog svoje ljubavi.
Zasto mislis da muskarac ne moze prihvatiti decu? Mozda ne bi gledao kao da su mu rodjena, ali ubedjen sam da velika vecina bi imala prijateljski odnos prema deci.ako nema decu ne vidim problem
Zasto mislis da muskarac ne moze prihvatiti decu? Mozda ne bi gledao kao da su mu rodjena, ali ubedjen sam da velika vecina bi imala prijateljski odnos prema deci.
Moja kuma sa detetom je sa čovekom sa troje, srećni i veseli. On je čak mlađi od nje.Nemam odgovore na ovu količinu negative,
i ne mislim da je sve tako crno.
Sve zavisi od toga da li žena ima decu..jer ako ima
bolje je da se ne udaje ponovo.
Ako naleti pravi i rodi se ljubav, zašto da ne?i zashto se zhena udovica uopshte opet treba udavati!? (ovo bash ne kapiram)
Ako naleti pravi i rodi se ljubav, zašto da ne?
Pricamo o razlicitim stvarima. Ja sam razumeo da se pitanje postavlja da li je pametno da se udovice udaju opet ili ne. Siguran sam da vecina udovica moze da izvede decu na put i da je taj put veoma mukotrpan usled manjka podrske. Dok ih izvede na put, izgleda kao Sava Kovacevic na slici u drugoj temiZato shto verujem da je majka sposobna da izvede svoju djecu na put bez novog partnera
Pricamo o razlicitim stvarima. Ja sam razumeo da se pitanje postavlja da li je pametno da se udovice udaju opet ili ne. Siguran sam da vecina udovica moze da izvede decu na put i da je taj put veoma mukotrpan usled manjka podrske. Dok ih izvede na put, izgleda kao Sava Kovacevic na slici u drugoj temi
Pa navukla si nas, romanticne duse u pricu o parama. Vidis kako smo zeleni, naivni i nepopravljivi idealistinemam pojma zashto smo od imovine doshli do da se opet uda udovica
shto je ujedno odustajanja od toga gde je godinama zhivela i gradila i sad joj kao nishta ne pripada, ali postoji varijanta da se opet uda
i uopshte nije romantichno pa dzaba ubacujete termin----------> Ljubav i idealan partner