Udovica na Balkanu

Da..ali mislim o zlostavljanoj deci.
Nikad žena ne može biti sigurna da li u kuću dovodi čoveka
koji će sutradan zlostavljati njenu ćerku ili sina.Takvih slučajeva
ima mnogo. Nažalost.
Pazi,takav rizik postoji i u klsicnim vezama i brakovima. Niko ne garantuje da partner nece gubiti strpljenje sa decom. Onda, postoji opcija da je udovica bez dece, a njen partner sa decom.

Pazi,takav rizik postoji i u klsicnim vezama i brakovima. Niko ne garantuje da partner nece gubiti strpljenje sa decom. Onda, postoji opcija da je udovica bez dece, a njen partner sa decom.
Mislila sam na seksualno nasilje..ima toga nažalost i kod bioloških očeva.
Ali to je ono što majka nije dovela u kuću.
A batine su posebna priča..To je na Balkanu mera vaspitavanja.

Mislila sam na seksualno nasilje..ima toga nažalost i kod bioloških očeva.
Ali to je ono što majka nije dovela u kuću.
A batine su posebna priča..To je na Balkanu mera vaspitavanja.
Licno, tu vrstu nasilja i svako drugo bih kaznjavao sa momentalnim streljanjem...Nekako mi se cini surovim da se zeni, ciji suprug je nastradao, uskrati ljubav. Sta ako nadje idealnog partnera, oboje se ludo zaljube, zele da zive zajedno, a da pri i deca imaju korist od toga?

Licno, tu vrstu nasilja i svako drugo bih kaznjavao sa momentalnim streljanjem...Nekako mi se cini surovim da se zeni, ciji suprug je nastradao, uskrati ljubav. Sta ako nadje idealnog partnera, oboje se ludo zaljube, zele da zive zajedno, a da pri i deca imaju korist od toga?
To je u idealnim uslovima tako..i u snovima i ljubavnim romanima.
Ali žena majka mora da bude trezvena i pametna.
Često majke napuštaju decu i ostavljaju ih dedi i babi,a one bezglavo
idu za mužjakom (malo grubo sam se izrazila).
Bolje i tako nego da svoju decu obeleže za ceo život..zbog svoje ljubavi.

To je u idealnim uslovima tako..i u snovima i ljubavnim romanima.
Ali žena majka mora da bude trezvena i pametna.
Često majke napuštaju decu i ostavljaju ih dedi i babi,a one bezglavo
idu za mužjakom (malo grubo sam se izrazila).
Bolje i tako nego da svoju decu obeleže za ceo život..zbog svoje ljubavi.
Pre 15-tak godina bih i sam tako razmisljao, ali sa godinama sam sve mekseg srca. Dodatni "problem" je sto znam par primera gde su se udovice sa decom ponovo udavale, formirale opet porodice i svi tako ziveli zajedno. Kao i u obicnim vezama, ne postoji nikakva garancija da ce neki brak biti uspesan ili neuspesan.

Zato shto verujem da je majka sposobna da izvede svoju djecu na put bez novog partnera
Pricamo o razlicitim stvarima. Ja sam razumeo da se pitanje postavlja da li je pametno da se udovice udaju opet ili ne. Siguran sam da vecina udovica moze da izvede decu na put i da je taj put veoma mukotrpan usled manjka podrske. Dok ih izvede na put, izgleda kao Sava Kovacevic na slici u drugoj temi

Pricamo o razlicitim stvarima. Ja sam razumeo da se pitanje postavlja da li je pametno da se udovice udaju opet ili ne. Siguran sam da vecina udovica moze da izvede decu na put i da je taj put veoma mukotrpan usled manjka podrske. Dok ih izvede na put, izgleda kao Sava Kovacevic na slici u drugoj temi

nemam pojma zashto smo od imovine doshli do da se opet uda udovica

shto je ujedno odustajanja od toga gde je godinama zhivela i gradila i sad joj kao nishta ne pripada, ali postoji varijanta da se opet uda

i uopshte nije romantichno pa dzaba ubacujete termin----------> Ljubav i idealan partner

nemam pojma zashto smo od imovine doshli do da se opet uda udovica

shto je ujedno odustajanja od toga gde je godinama zhivela i gradila i sad joj kao nishta ne pripada, ali postoji varijanta da se opet uda

i uopshte nije romantichno pa dzaba ubacujete termin----------> Ljubav i idealan partner
Pa navukla si nas, romanticne duse u pricu o parama. Vidis kako smo zeleni, naivni i nepopravljivi idealisti :per:

Back