Udovica na Balkanu

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
>>Žena na Balkanu je vještica ako traži zajedničku lovu ili nasljedstvo. Žena na Balkanu je sigurno sponzoruša ako se udala bogato. Žena na Balkanu je ljenguza ako ne radi i sve je njegovo ako ona nema posao. Žena na Balkanu koja ima posao i gradi veliku karijeru je nemajka i loša supruga.

Žena na Balkanu je vještica u svakom slučaju osim ako nije zapuštena sirotica koja rađa sinove i nakon smrti muža ili razvoda ne traži ništa. Žena na Balkanu je vještica u svakom slučaju kada ne želi da je se sažaljeva.<<

Copy paste sa Lola

Kompletan link

https://lolamagazin.com/2022/07/07/...v1rn6MdgdYko9aOb6qECOVDLmawOpnxejZMSkt4j7z1Fs

Šta mislite kad ovako nešto pročitate ? Jel uredu ispravno ili se zakon pod hitno treba menjati ?

Poslednja izmena:
Udovica tatinog sina koja kmeči jer svekar neće da joj plaća pola onog što je sinu davao kao simbol borbe za ženska prava? I posle aj pljujemo Balkan kako žene ne shvata ozbiljno.

---

A zakon takav kakav je je isti za sve, bez obzira na pol.

Ne vidim bas ništa čestito u tom muškom ponašanju koji je pomenut u tekstu
Feminjarska literatura potpuno ti je iskrivila percepciju.
Umjesto da se veselis biti majkom i domacicom kraj spahera u haljini, ti si pocela nositi hlace.

Prokleta Francuska revolucija, evo skoro 250 godina otkako se dogodila i jos uvijek cini stetu.
Ima li kraja tom teroru?

Feminjarska literatura potpuno ti je iskrivila percepciju.
Umjesto da se veselis biti majkom i domacicom kraj spahera u haljini, ti si pocela nositi hlace.

Prokleta Francuska revolucija, evo skoro 250 godina otkako se dogodila i jos uvijek cini stetu.
Ima li kraja tom teroru?

Ti ono beše samac ? Ne cudi me!

Ti ono beše samac ? Ne cudi me!
Tesko je danas naci zenu okrenutu tradicionalnim vrijednostima.

Osim toga, ja sam samac po vlastitom izboru, zene se za mene ovakvog otimaju.

ooooo.gif

Tesko je danas naci zenu okrenutu tradicionalnim vrijednostima.

Osim toga, ja sam samac po vlastitom izboru, zene se za mene ovakvog otimaju.

Pogledajte prilog 1184975

Mislim da nije teško povezati tradicionalno i Femi

Čak to super ide

Jedino ako pod tradicionalno shvataš da si ženu kupio i da možeš izigravati Baju a ona sluša slepo

Toga hvala bogu više nema

Pita moja poznanica imali taj poznanik tjatju i mater i ukoliko je lokacija bosna i Hercegovina bratje i sestara ?
Reci poznanici du su poznanikovi roditelji jos uvijek vitalni i da im ne treba strucna pomoc tj njegovateljica. Tako da se ne mora brinuti da ce to postati. Domovi postoje ukoliko dode do toga.
Lokacija je Hr nije BIH.
Zasto je Bosna pisano malim slovom, a Hercegovina s pocetnim velikim? Nije ni Hercegovac ako si na to mislila :mrgreen:

Udovica je cesto sretljivo stanje na Balkanu... mucno je to stanje mladih zena u patrijarhalnoj sredini jer prirodu ne zanima moral... moj djed mi je uz lulu duvana i casicu onako usput prokomentarisao neka ogovaranja mlade i pohotne udovice..., - muka je to sinko, kad se zapali 60. kg. mesa... "

Back