Udate zene sebi dizu cenu.

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
de, de, al ste preosetljivi. cuj navlacenje na tanak led, pa ubila zelju...koliko godina covek treba da ima da prihvata stvari onakve kakve jesu? veliki ste decaci za takvo razmisljanje.

covece, sun cu da vam pozavidi na umijecu zavodjenja.

- - - - - - - - - -

ja sam to upala u unakrsnu vatru, a ne videh :cistinaocare:

Ja sam tu odlična, i refleksi mi neverovatni :manikir:, ali što sam izgubljena u prostoru, kao magarac u magli.:rumenko: Snalazim se na mapama, sve je u redu dok se ja ne nađem negde. Tada mi svo znanje pada u vodu. :rida:

:))))))
isto tako, srecom ima google maps i mobilni net inace nikad ne bi nigdje otisao normalno :)))

- - - - - - - - - -

de, de, al ste preosetljivi. cuj navlacenje na tanak led, pa ubila zelju...koliko godina covek treba da ima da prihvata stvari onakve kakve jesu? veliki ste decaci za takvo razmisljanje.

- - - - - - - - - -

da daaaaa!!! :per:

Sve je od osobe do osobe..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Bolje bezi na vreme,ovde postaje i previse vruce..:rotf:

Sve je od osobe do osobe..

- - - - - - - - - -

Bolje bezi na vreme,ovde postaje i previse vruce..:rotf:

:gace:

...:super:

...ne razumeDu...a Vi bi da se igrate...:)...a "mi" samo za frontalni napad...:lol:

i ovo je tacno.
cak i kada zelimo istu stvar, na razlicite nacine cemo doci do nje. sve u rok sluzbe i vecitog rata medju polovima, koji nije nuzno losa stvar,naprotiv. :)

Koliko da sam lud ocigledno je da vidim sta se desava oko mene..
Primetio sam da udate zene sve vise flertuju ali ne da bi se kresnule vec da bi digle sebi cenu..Ja se odmah zgrozim i ignorisem takav tip zena jer sta njoj to treba ako vec je zauzeta i ima svoju porodicu,a smatram da nije potrebno da se igramo macke i misa koji nam samo oduzima vreme i strpljenje,pa tek onda slece i pristane al dolazi i do problema jer se oladim..sta ce im to kad je vec samo seks bez obaveza posredi..:think:
Slobodne devojke pristanu u 10 min sto bi po meni one trebale da polete malo vislje ne bi li sto bolje uvidele dali je zasluzuje ..

Zna li neko da mi objasni ovaj fenomen?:lol:

dojebnik zanimljivo je biti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back