Udate zene sebi dizu cenu.

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.061
Koliko da sam lud ocigledno je da vidim sta se desava oko mene..
Primetio sam da udate zene sve vise flertuju ali ne da bi se kresnule vec da bi digle sebi cenu..Ja se odmah zgrozim i ignorisem takav tip zena jer sta njoj to treba ako vec je zauzeta i ima svoju porodicu,a smatram da nije potrebno da se igramo macke i misa koji nam samo oduzima vreme i strpljenje,pa tek onda slece i pristane al dolazi i do problema jer se oladim..sta ce im to kad je vec samo seks bez obaveza posredi..:think:
Slobodne devojke pristanu u 10 min sto bi po meni one trebale da polete malo vislje ne bi li sto bolje uvidele dali je zasluzuje ..

Zna li neko da mi objasni ovaj fenomen?:lol:

Poslednja izmena:
Primetio sam da udate zene sve vise flertuju ali ne da bi se kresnule vec da bi digle sebi cenu..Ja se odmah sgrozim i ignjorisem takav tip zena jer sta njoj to treba ako vec je zauzeta i ima svoju porodicu jer smatram da nije poterebno da se igramo macke i misa,pa tek onda slece i pristane..kad je vec samo seks bez obaveza posredi mislim da nema potrebe za tim,jer slobodne devojke pristanu u 10 min sto bi po meni one trebale da polete malo vislje ne bi li sto bolje uvidele dali je zasluzuje ..

Evo ja znam :D

To rade mnogi zauzeti primerci, nevezano za pol. Imaju potrebu da ispitaju svoju vrednost na trzistu. U principu, ne zele nista, niti bi iskocili iz svoje zone sigurnosti, potebna im je samo potvrda da jos uvek mogu ono sto zele.
Kad je dobiju, onda se povuku.

Primetio sam da udate zene sve vise flertuju ali ne da bi se kresnule vec da bi digle sebi cenu..Ja se odmah zgrozim i ignorisem takav tip zena jer sta njoj to treba ako vec je zauzeta i ima svoju porodicu,a smatram da nije potrebno da se igramo macke i misa koji nam samo oduzima vreme i strpljenje,pa tek onda slece i pristane al dolazi i do problema jer se oladim..sta ce im to kad je vec samo seks bez obaveza posredi..:think:
Slobodne devojke pristanu u 10 min sto bi po meni one trebale da polete malo vislje ne bi li sto bolje uvidele dali je zasluzuje ..

Možda muž neće više rke koke pa sad gleda šta će. :lol:

Vidim ja da ce tebe komsija Milojko opet da vija, da se tebi osladilo to s njegovom hanumom... :lol:

Prema mojim skromnim saznjanjima zene se dele u dve kategorije, na one koje zele seks sa nekim muskarcem i na one koje ne zele sa njim seks, a njihov status u pogledu povezanosti sa ostalim muskarcima je zanemarljiv, ne utice na datu podelu. Na doticnom je da proceni sa kakvom ima posla, iz koje grupe. Ako moze da pomogne iskustvo kolega forumasa podseticu te na formulaciju koju je cini mi se izlozio nas Juliska, jedan od vodecih forumskih eksperata za zene, kaze ako nista ne bude tokom prvih stotinjak izmenjanih postova pisi propalo, narodski receno ne's 'ebati. Sve se svodi na staru narodnu mudrost koja sugerise da treba pohitati, pozuriti - ko pre devojci, njegova devojka. :lol:

zato ja nijednoj ne hranim ego za dz:kafa:

A mi cemo da se kladimo, stavljam deset evrica na to da ce neko od muzeva kad-tad da ga nahvata ako tako nastavi da igra na gostujucim terenima, slobodna opklada... :lol:

Sto rece jedna moja bivsa velika ljubav - da zna moj muz sta radim okacio bi me na prvu banderu... :lol:

Stavljam dvadeset :lol:

:lol: :lol: :lol: Iskusno brate, iskusno. :ok:

Sto se tice teme ne verujem da bilo koja zena flertovanjem sebi dize cenu, pre bi se reklo da na taj nacin sondira trziste i trazi priliku za plasman robe. :) A ima i bezazlene shege, kao one babe sto na pijacu izlaze ne da bi nesto kupile ili prodale vec da ne sede dokone u kucama, da vide sveta, tako neki i to flertovanje upraznjavaju. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back