smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Nedavno sam imala ozbiljan problem i pozvala drugaricu da o njemu procaskamo. I, u sred mog izlaganja (i to onog najgoreg dela, kad sam bila na ivici suza), sa druge strane cujem kikot... Zastanem u pola recenice verujuci da su smetnje na vezama, ali uz napor cujem tih, nerazgovetan sapat! Ostanem zbunjena i taman da u neverici priupitam sta se to desava, drugarica me preduhitri: "Pa ovo nema smisla. Z... me dira!", kaze kroz smeh, ne bez ponosa. Sledi objasnjenje sta to njoj njen muz radi dok ja pokusavam da razgovaram sa njom i tu ostajem bez teksta (sto je vrlo retko). Zavrsim razgovor i shvatim da nije trebalo ni da zovem... Setih se kako je odjednom promenila svoj stav, postala "pametna", puna saveta (narocito na temu "Kako uhvatiti muskarca", sto je, po njoj, jedino i vazno u zivotu) i krajnje netolerantna prema mom momku... Pre pocetka svoje veze i ekspresne udaje doslovce me je zvala pet puta dnevno (sto mene, zaista, malo i nervira), znala sam i kad ide u WC (malu nuzdu smo nekad i preskocili, veliku - retko), jer je ona na tome insistirala od kad se udala zove samo da mi isprica kako je bilo sinoc sa gostima (ili u gostima), sta je dobila od muza na poklon i sl. Vracanjem filma unazad, setih se kako nije prvi put da tako "prodjem". Imala sam drugaricu koja me je "vukla" da izlazimo i kad mi se ide i kad mi se ne ide i tamo gde mi se ide i tamo gde mi se ne ide, pa je, kad je nasla momka - zaboravila da postojim. Ili ona sa kojom sam resavala njene bracne probleme, pa sedela pored nje tokom razvoda, zabavljala je i slusala (na uzas svog tadasnjeg momka koji se osecao zapostavljenim), koju sam nakon sto je upoznala sadasnjeg momka mogla da vidjam samo i iskljucivo u njegovom prisustvu? A tek moja "prva" drugarica (do tad sam se druzila sa suprotnim polom), sa kojom sam prosla kroz prve ljubavi (svoju i njenu), maturu, pocetak studija, i bezbroj zajednickih dogodovstina... koja mi je rekla da se udala i da je trudna tek nakon tri meseca...
Da se razumemo... Nisam ni ja "divljak", imam i ja povremene duze ili krace veze, shvatam da u fazi zaljubljenosti ne ostaje mnogo prostora za bilo sta drugo, ali da li pronalazak partnera za neke mora da znaci i autizam kad je u pitanju ostali svet? Ili ja prosto nemam srece sa zenskim svetom, pa nailazim samo na takve? Sta je to sto se tom famoznom udajom menja u odnosu prema ostatku sveta?
Da se razumemo... Nisam ni ja "divljak", imam i ja povremene duze ili krace veze, shvatam da u fazi zaljubljenosti ne ostaje mnogo prostora za bilo sta drugo, ali da li pronalazak partnera za neke mora da znaci i autizam kad je u pitanju ostali svet? Ili ja prosto nemam srece sa zenskim svetom, pa nailazim samo na takve? Sta je to sto se tom famoznom udajom menja u odnosu prema ostatku sveta?
-venčanoj kumi!kao zato što je ne zovem!zar bih trebala kad ona mene nije ni 1x!(odustala sam od toga).otkad se udala nije mi čestitala rođendan!!ni pišljivu poruku ne može napisati!ej stani malo-zar sam ja tolika budala?imam osećaj da sam svoje odradila za venčanje i sad je to to!ili bi trebala odrađivati i dalje a druga strana ništa!pa imam i ja svoj life,zar ne?!
ovo sam bila ja