gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Pokaze ti potvrdu o vakcinaciji. Onda si sigurna.Beži bre!Fujj!
I to AstraZeneka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokaze ti potvrdu o vakcinaciji. Onda si sigurna.Beži bre!Fujj!
Pa bolje to nego da je komsija pegla.Greota je da troši lovu na to, neka nabavi kuće pa se mazi po ceo dan ili neka ode od njega i nađe nekoga ko je stalno kod kuće. Žena ima njegovu lovu pa je još troši na neke "grljače"![]()
Ne plašim se ja korone i imam antitela.Pokaze ti potvrdu o vakcinaciji. Onda si sigurna.
I to AstraZeneka.
Cega se onda plasis? Zaljubljivanja?Ne plašim se ja korone i imam antitela.
Smaranja!Cega se onda plasis? Zaljubljivanja?
U NYC je najnapredniji oblik kapitalizma. Za svaku potrebu obezbediće uslugu skrojenu po meri potrošačaOvo mi čak deluje erotičnije nego naslov "plaća za seks".
Samo... teško je ostati na zagrljaju )
A jel možeš i da biraš po slici ko će ti doći? Da imaš nekog stalnog?
Nema smaranja. Koliko platis, toliko dobijes.Smaranja!
Platiću, samo da me ne smaraš!Nema smaranja. Koliko platis, toliko dobijes.
Bas si neljubavna.Platiću, samo da me ne smaraš!![]()
Baš 'vala!Bas si neljubavna.
Ovo mi čak deluje erotičnije nego naslov "plaća za seks".
Samo... teško je ostati na zagrljaju )
A jel možeš i da biraš po slici ko će ti doći? Da imaš nekog stalnog?
Mislim da je ovo dno dna koje jedna osoba moze sebi da dozvoli. Da placa da je neko grli pored mamlaza sa kojim zivi.Ekstra mi je ovo, ja bih grlila ljude za pare, ali samo ako su vakcinisani ili kad prođe pandemija
Ali mamlaz nije tu i slaze seMislim da je ovo dno dna koje jedna osoba moze sebi da dozvoli. Da placa da je neko grli pored mamlaza sa kojim zivi.
Одлично! Таман да се уортачимо, ја грлим само невакцинисане, може и током пандемије. Покривамо тржиште 100%.Ekstra mi je ovo, ja bih grlila ljude za pare, ali samo ako su vakcinisani ili kad prođe pandemija