"Udaranje čežnje"

• Začetnik teme Začetnik teme 1976!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
blacky333:
Pa ako je tvoja ne treba da radi gore navedeno radi paznje.Valjda je ima.
Ako nije,zasto bi "zahtevala paznju" od tebe.
Zato što pažnja prija,donosi samopouzdanje...
Koliko si puta šetala skupljajući muške poglede,kao buketić cveća?I nije ti se išlo kući dok ih nenakupiš dovoljno.Nije to ,samo po sebi, loše.Zabavlja me da to sitno zadovoljstvo pružam nesebično.
Čežnja se udara zbog raširenog verovanja da želimo ono što ne možemo imati,ili,zbog sujete koja nezasito traži potvrdu želje,pripadanja,predavanja,nadmoći....
Nisu siromašni i ružni muškarci,i slične devojke,na udaru čežnje,već na udaru neprimećivanja.
Naravno da su to destruktivne igrice,naravno da udaljavaju učesnike.Dugoročno -poraz su za oboje,kratkoročno-zadovoljstvo za jedno.Patnja koja dolazi posle(zbog nezadovoljnog ega)mnogo je veća od pređašnjeg zadovoljstva.
Ali...
Ako ste promenili "stil" šta vas je na to navelo?

Hm, vrlo zanimljiva tema...i ja se pitam zasto mi se cini da muskarci cest igraju neke igre, kao taktika...Pa zar ne mozemo normalno, iskreno reci sta zelimo jedno od drugog.Zasto da udaramo ceznju, pa zivot je kratak za to, zar nije lepse da priznamo da zelmo da budemo zajedno...i bez foliranja uzivamo.

nasmejana:
Hm, vrlo zanimljiva tema...i ja se pitam zasto mi se cini da muskarci cest igraju neke igre, kao taktika...Pa zar ne mozemo normalno, iskreno reci sta zelimo jedno od drugog.Zasto da udaramo ceznju, pa zivot je kratak za to, zar nije lepse da priznamo da zelmo da budemo zajedno...i bez foliranja uzivamo.
Upravo to hoću da kažem,ali ne misle svi tako,odnosno ne rade tako,opšte je prisutna pojava.

nasmejana:
e082.gif

1976!:
Kašalj,siromaštvo i ljubav -ne mogu se sakriti....
Zaljubljeni ste,dotična osoba to veoma dobro zna...ipak ponaša se tako da je još više nedostupna,dalja,još poželjnija..."udara vam čežnju"
Sigurno ste u životu bili u bar jednoj ulozi od ove dve.
Nije pitanje zašto to radimo,ili,zašto to trpimo,to znam...
Pitam:ako to više ne radite, a radili ste,koji su vaši razlozi da promenite"stil"?

Mala ispravka....KASALJ, SIROMASTVO I ZALJUBLJENOST (traje krace od ljubavi ali je intezivnije i stvarno ga je tesko sakriti).

To rade osobe koje imaju problem sa sobom...iskompleksirane, posesivne, ljubomorne, nesigurne, egoisticne, nezadovoljne na skoro svim zivotnim poljima ( ili bar najbitnijim )...itd...

Ljudi prestaju to da rade kad upoznaju sebe, pomire se sa sobom i shvate da "tudja trava" mozda i nije zelenija....

Zaljubljeni ste,dotična osoba to veoma dobro zna...ipak ponaša se tako da je još više nedostupna,dalja,još poželjnija..."udara vam čežnju"
Pitam:ako to više ne radite, a radili ste,koji su vaši razlozi da promenite"stil"?

ja pocnem da kasljem :cool:

Nikad nisam udarala ceznju-onome ko mi se ne svidja, jer bi me to nerviralo, on bi me nervirao, htela bih da ga sto pre otkachim. Jos manje onom ko mi se svidja-jer ne bih mogla da izdrzim, htela bih ga odmah i sad.
Interesantno je par dana, ali kad se zna sta ce biti na kraju... To je cisto ono uvijanje, nije kompletno zavlachenje.
Meni-nadam se da mi niko to nije radio. Hmm... Mozda i jeste. Ili bih ja volela da jeste, a svidjam mu se. A ako jeste a ne svidjam mu se, uuuh, gadno, primam se lako... U svakom slucaju, obrni, okreni, udaranje ceznje a ne planirati da se bude sa tom osobom je lose... Jako...

e ovaj moj sadasnji konstantno trazi potvrde da je jedini a u isto vreme se pravi cool.nekad mi malo dosadi i oterala bih ga u q ali jasno mi je da je to njegovo distancirano ponasanje i trazenje potvrde o vernosti odraz njegove nesigurnosti...

ne trpimo

Back