UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hehe :):
LJUUUUUUDiiiiiiiiiiiii nemate pojma kroz sta sam prosla!!!!!!!!!!!!!!! Svejedno, necu da smaram, nego zasto vas nemaaaaaaaaaa??????????
Za Charlie-a: Sto nemate raspust? znam da vam je skola raspad sistema, ali sta cete tamo za Uskrs pobogu???

Pa......da.....mislim....pisite kakva je bila svirka...

poz svima!!!!!!!!!!
MLADEN BAJA!!!!!!!!!* al ti nabijamo ego *
bolje nemoj da mu nabijash ego:-)
a kroz shta si proshla???? :wink:

Queen_of_Night:
Ljudi da li je neko od vas imao tu privilegiju da slusa Perkusioniste MS"STANKOVIC", JAAAAAAOOOOOOOOO KAKO JE TO DOBRA STVAR!!!!!!!! NAJJACI SU NA SVETU!!!!!!!!!!!!!!! ( prof. Sinisa RULES! ) Ja sam tamo otisla prvo na drugaricino nagovaranje, inace volim udaraljke, ali mi je taj dan bas bio fuj :roll:
ali kad sam otisla tamo bila sam :shock:
i WOW!!!!!! KAKO JE DO JAJA!!!!! I onda sam se sve vreme smeskala dok su svirali :lol: i na kraju
ova faca mi je ostala i dalje stoji :D
ali inace... smrc... :cry: moj Mladja ima devojcicu koliko cujem... Smrc... Kako SUPER SUPER ZVUCI I WOW KAKAV JE FRAJER I KAKO IMA MOCNU KOSU, I PREDIVNE SMARAGDNE OCI I OSMEH DA PADNES NA DUPE I WOW JA BIH SE UDALA ZA NJEGA!!!!!!!!!!!
KAKO JE SAVRSEN!!!!!!!!!!!!
Ako ima neko da nesto kaze recite, ljudi, i BTW zna li njega neko ili nesto o njemu?
PLEASE!
MLADJO MAJSTORE NAD MAJSTORIMA!!! :wink:

Obozavateljka
Draga moracu da te razocaram! Mladen ima devojku u Poljskoj i svakog vikenda putuje za Poljsku! Inace to znam iz pouzdanih izvora jer me je njegova dobra drugarica muvala sa njim! :!:

Haha... Ko je uopste rekao da ja ista mislim da ce ikad biti sa njim? Ko sto devojcice imaju... Backstreet Boyse ili Brad Pitta tako ja "imam" Mladena. A ako je to istina za Poljakinju to je lepo, sto se mene tice, ako je on srecan i ja sam, i najdraze bi mi bilo da je presrecan, a inace...
zar nisi ti ona sto je na chatu bubnula da je Manson hard rok? :lol: Haha... Rekao mi je onaj lik, vanzemaljac, haha, ja ne volim mansona i sve to, ali HARD ROK? Covek je bio u pravu za sve sto ti je rekao, rekao je da si pobegla glavom bez obzira kad te je pitao zasto u rok i to hard rok ga stavi. Trebala si da ga poslusas, stvarno covek ima znanje, neograniceno. E, pa alo, pored metala, ali SVIH pravaca - znaci sve sve sve ( E! NEW WAVE BRITANSKOG HEAVY METALA??? ALO BRE TO POSTOJI??? SA SVE PODGRUPAMA??? JA NISAM ZNALA DA SE TO SVE TAKO
ZOVE IAKO SAM ZNALA GRUPE! Otprilike sam znala sve ostalo sto je pricao ali ovo??? ), sve mi je pored nabrojao - Rockabilly, Arena rock, Cowpunk, French rock, Hot Rod, sve sve Twee Pop zna covece, i to sve zna po barem 10 grupa! E, a to je samo oko roka, a sto zna o reggae-u, o new age-u, gospel-u, jazz, blues, sve sve... Ipak je zavrsio akademiju a ti mu se nasmejala u lice! Stvarno covek zasluzuje postovanje, zna sve zivo, i sta voli i sta ne voli. Ali dobro. I mene je istraumirao u pocetku. Usamljenik, sta ces. Sto si pobegla...
Ma MLADJA CAR :D :D :D

Ma BILA SAM U NEKOJ NEOPISIVO ******* SELENDRI BRE, ALO TO JE BILA BORBA ZA OPSTANAK I BEZANJE OD BUDJANJA!!!!!!!!!!!!!!! SAVANA!!!!!! DZUNGLA!!!!!
NE ZNAM!!!!!! ONO JE.....AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
STRAAAAAAAAAAASNOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali sada sam dobro... Primila sam svoju dozu interneta i super mi je ;)
Kako je kod tebe? :D

Ma BILA SAM U NEKOJ NEOPISIVO ******* SELENDRI BRE, ALO TO JE BILA BORBA ZA OPSTANAK I BEZANJE OD BUDJANJA!!!!!!!!!!!!!!! SAVANA!!!!!! DZUNGLA!!!!!
NE ZNAM!!!!!! ONO JE.....AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
STRAAAAAAAAAAASNOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali sada sam dobro... Primila sam svoju dozu interneta i super mi je ;)
Kako je kod tebe? :D
ako mene pitash :D paaaaaaaa,bila sam i ja na selu,vala ...trchalo se na njive i tako...raspadanje od zabave...ali dobro:)
vazno je da si se vratila u formu :wink:
poz

Iz poverljivih izvora sam saznao da je Mladja homoseksualac.Ta njegova kosa,pa sa Davidom je u bendu itd...Da ne nabrajam.

IZGLEDA DA IMA SANSE ZA MENE!!!!!!!!!!!BOZE POMOZI MI BAREM DA JE BI!!!!!!!!!!!Samo da jednom dodirnem te snazne ruke i tu lepu kosu!

Misko Lepi:
Iz poverljivih izvora sam saznao da je Mladja homoseksualac.Ta njegova kosa,pa sa Davidom je u bendu itd...Da ne nabrajam.

IZGLEDA DA IMA SANSE ZA MENE!!!!!!!!!!!BOZE POMOZI MI BAREM DA JE BI!!!!!!!!!!!Samo da jednom dodirnem te snazne ruke i tu lepu kosu!

hahahahahahahahahahaaaa!!!!!!!!!!!!!
Jaaaao...... rasplakah se od smeha
JA = :lol: + :cry:
Hahahahaha...
Drzimo ti palceve! :wink: Inace, ja sam cula da je Mladja vanzemaljac, i da mu u stvari ta njegova rujna kosa kao materica gde se radjaju novi vanzemaljci-pridoslice, isto kosijaneri, a zenku
( ili muzjaka :wink: ) nalaze nekim neobicnim
talentom i ogromnim osmehom. INVAZIJA JE BLIZZZUU, VEOMA BLIZUUUUUUU!!! HEHEHEHEHE...Jaooooooo kako sam se rasplakala :D :D :D

hahaha stavio sam sebe na prvo mesto.dobro,posto mi predstavljamo bracni par ovde :shock: :? :lol: :roll: -MUZICARKINE reakcije,vreme je da vas nesto poducimo.
POD 1.Molimo da se ne javljaju Charliejevi drugovi koji sire lazi :P to posebno vazi za tebe Mala Plava,ti sto se ne javljas sto godina, :P
(al smo zli :twisted: )
POD 2.The end.
Eto...pa javite se nesto covece,ono kao,mogli bi stvarno,posto nema ni Charliea,ni Alexa,ni Djoleta,
a tek ovih ostalih koji se nisu javili nikako.c c c c c c c c c...Neke svirke,nesto...npr,eto,recite kako je u skoli,ljuuuuuuuudiiiiiiiiii sta vam je sto ste se smorili???
Mala Plava Ksenijo,ti ces izgleda velike batine dobiti.. MWOAHAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!!!

:wink:

Eeeeeeeeeeee!
Vidis mi smo ti jeeeeeednnnaaaaaa veselaa ekipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :lol: :D :lol: :D
Znamo se... pa, eto... upoznali se... a naravno da nas ima mnogo! Hvala Bogu da udaraci imaju gomilu obozavetelja/malo vise/previse obozavateljki :wink:
Mi smo deo kluba! Pridruzi se!
POZ za
Djoleta ( i njegovu devojku ) :) :) :) :) :lol:
RADOSA ( i njegovu devojku ) 8) 8) 8) :D 8) :D
Mlaadju :) ( i njegovu devojku ) :D :D :D 8) 8)
Aleksandra - cara ( i njegovu devojku ) :wink: :D
Stefana ( i njegovu devojku ) :D :D :D 8) :lol:
Luku :!: ( i njegovu devojku ) 8) :D 8) :) :D
Ivana ( i njegovu devojku ) :arrow: 8):lol::) :D :)
Rastka ( i njegovu devojku ) 8) :lol: :D
I PROFESORA SINISUUUUUUU!!!!!!!!!!! :D :) 8) :lol: :wink:
Javicemo se joss mi.....

PS> I Malu Plavu koja se razbucala na Kolarcu :wink: hehe... jel` te boli glava? Kako noga?
Eto samo da svi znate - i da joj saljete poruke oporavka - Mala Plava se onesvestila na Kolarcu
( taj Chikolini te je bas oborio sa nogu,a? :wink: )
I tako je ona pala i nesto gadno razbucala nogu.
BTW, Martinke su je spasle :wink:
A gde je bio decko kad ti treba? c c c... :wink:
TRI PUTA URA ZA MARTINKE!!!!!!!!!! :D :D :D
POZZZZZZZZZZZ, BRZO OZDRAVIIIIIIIIII!!!!!!! :wink:
POZZZZZZZZZZZ ZAAAAAA UDARACE!!!!!!!

Auuuu mi se izvinjavamo, ovi smajlisi su ispali kao ocene... nismo hteli ovako maaajka nam, samo nama u textu nije sve stalo, a hteli smo... nije ni bitno... evo jos smajlisa u dzaku, stavite ih -

:D :D :) 8) :D :D :D :) :) 8) :lol: :lol: :wink: :wink: :D :) 8) 8) :lol: :lol: :wink: :wink: :D 8) 8) :) :lol: :lol: :wink: :D
:D :D :) 8) :D :D :) :) 8) :lol: :lol: :wink: :D :) 8) 8) :lol: :wink: :wink: :D 8) 8) :) :lol: 8) :lol: :wink: :D :)
pozzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!

Eeeeeeeeee Charlie, Charlie, gde smo bili...
Pa, zar si SUMNJAO IMALO U NAS???
C C C...
Band RTS`a je mnogo bolji nego sto sam mislio...
Da... I pozdravljaju vas ove 3 lujke sto sede pored mene ( Pomorandzica, MUZICARKA i hehe:) )
Obecavamo da cemo doci sledeci put svi zajedno i da cemo vam prici ( devojke vas se malo plase. prim/prev :D ), i da cemo svi uraditi majice kao sto ima hehe:) ( posto ima majicu sa tvojim likom-pis zivi-komentar MUZICARKE :wink:, NE PITAJ KAKO JE STIGLA DO NJE, ALI 2,5 NEDELJE SMO MI JURILI TVOJU SLIKU!!! ).
Mala Plava se onesvestila na Kolarcu i nesto gadno uganula nogu(noga joj lici na stopalo ( vidi ti to ) prikaceno na veoma zeleno-ljubicasti balon :D - ulepsali smo vam dan, zivopisno jel`? ), prenosimo vam njene pozdrave posto nema vise internet sati koliko mi znamo ili nas samo blago ignorise :)
Da inace... Taj Kolarac postaje opasan po devojke...
I hehe:) se srusila, ali pozitivno.

OZDRAVI MALA PLAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zelimo ti :D - ja :D -MUZICARKA :D - Pomorandzica
:D -hehe:)

Sto se tice uslova... Pa, bitno je imati majicu
" Meni se oni smeju sto ih volim, ali to nije bitno,
ja ih volim i to je bitno! " - po mogucstvu u Lucida Blackletter fontu, 12,7cm visina slova, 2,4 sirina, ostatak je u slobodnom stilu,
( STA??????? ) i sliku nekog udaraca ( izabrati po zelji ) na istoj,
i udariti se maljem par puta po tikvi da bi se sve vratilo na svoje mesto.
Onda nas potrazis ponovo, i dogovorimo se za dalje :)
( sva pravila napisala i odgovorna je

hehe:)
potpis

MALENA...
KAKO SI SE SAMO RAZBILA, MALENA...
SVI SU MISLILI DA JE SAMO KISOBRAN PAO...
IMA DRUGIH, IMA BOLJIH ALI NEBO ZNA...
SAMO SI TI MOGLA DA PADNES U NESVEST NA KOLARCU, MALENA...
( PA STVARNO SI MENTOLCINA, BRE, NA KOLARCU???
KAKO SAMO IZDRZAVAS NA SVIRKAMA, NE DO` TI BOG VECIM KONCERTIMA??? GOSPODE... :lol: :wink: )

BTW, jel` normalno da se putuje do Borce sat i po vremena od centra ili smo mi to upali u vremensku rupu? I onda smo izgubili jos pola sata da pronadjemo njenu kucu... JAOOOOO, LUUUUUUJKOOOOOOO BABINA STOO SI TO URADILAA????????????? TO JE BILO
( 2h+45min ( u povratku i nije tako daleko ) )=2h45min nasih zivota u prevozu!!! ALOOOOO BREEEE????
Daleko je Booooorcaaaaa.....lalalala....:)
Izvini Mala sto te zeeeeeekimooooo :D
Necemo vise maaaaaaajki nam :lol:

Da... Inace, mogli bi da nam ponekad i JAVITE UNAPRED za nastupe/svirke, sl. posto mi iako smo stvorenja podzemlja ( no hard feelings? ), ne mozemo mi sve u pet do pola dvanaest da saznajemo i trcimo!!!

Vi... :cry: ste potpuno postali nezainteresovani za svoje obozavateljke... :cry: i za nisam caleta, posto mi se on cini kao trenutno ovde jedini obozavatelj...
Ovo nas je on naterao da podvucemo i sve... :wink:

ne stvarno, javite nam ponekad nesto unapred!!!
RECIMO OVO U UTORAK!!!!!!!!!!!!AAAAAAA!!!!!!!
POLOMILI SMO SE DA DODJEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala sto se brinete!!!

Eeeeeeee pa da mi smo inace jaaaaaako slavni, mi-fanovi udaraca. :lol: ODAKLE TI DA SMO SLAVNI???
Ne... Pomirili smo se sa tim odavno... Nikad necemo biti slavni... Poznati... eeeee.... :cry: (uzdah)

Pa, dobro, predajem mikrofon hehe:) :

MLAAAAAAAADJJOOOOOOO BRAVO NA EMISIIIIJIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( KOSA TI JE PORAAAASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D )
PS. NAAAAAAJ SI U GRUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( GRUPPIE )

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ponosna sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
( DA...JA SAM PONOSNA NA TEBE... ZASTO??? )

VEEEEEEEEEEELIKIIIII POZZZDRAAAAAAV ZA SVE UDARACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PSS.MALA, KAD CEMO NA MARATON? :wink:

POZDRAV I OD MUZICARKE!
I OD NISAM CALETA

Back