Udarac po guzi...

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.518
Pozdrav drugari... imam jedno pitanje... da li udarate svoje djevojke/žene... po guzi...
Ne mislim u toku seksa...
nego onako kad se nekad naguze da uzmu nešto iz frižidera ili kad usisavaju tepih dok vi gledate neku tekmu na tv-u...

Da li to radite nesvjesno i mahinalno... da li volite onaj zvuk kad udarite po dupetu...pogotovo kad je u helankama...
forumašice da li vam to prija... da li je to znak da vas vaš mužjak i dalje želi i da ste mu seksi ili to ne volite jer smatrate da vas muškarac samo posmatra kao seksualni objekat..i imate stav muškarci su svinje... vidim da je to sad postalo aktuelno po tiktoku... da li bi učestvovali u ovom izazovu...

kako je ovaj momak Sandi izdržao da je ne udari, meni nije jasno... vjerovatno je bio gladan pa nije primijertio ovu perfektnu guzu...

Poslednja izmena:
Jel to neka podsvesna potreba da napravis defu ortaka od nje?
Sto ne probas mokrim peskirom kad se presvlacite pa je onda pod misku i istrljas teme, pa joj onda izvrnes gace?
A mozes da probas i indijansku vatru.

Ali to je u seks kontekstu. Sad da je sutiram u hodniku ili da joj zalupim vrata od frizidera kad trazi nesto unutra, pa onda neki goofy postupak ne. Jbg, volim kad neko samnom ne oseca kao da ga Kejto iz pink pantera sacekuje.

Back