Kako po vama treba da izgleda normalna veza...?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Teorija ti kanda malo degradira žene.. siguran si da su baš sve ovako.. moram da kažem.. glupe? Sve uvek i pod obavezno idu s konja na magarca?
Ne osećam se prozvano jer nikad nisam išla ovim putem "s konja.. "

Već sam naširoko pisala o tome zašto ne menjam muškarce.. evo zašto mi za normalnu, zdravu vezu ne odgovaraju ovi što *ebu na veliko. Mnoge izgovore sam čula na temu zašto su bili sa toliko žena i nijedan me se nije dojmio niti me zadovoljio u smislu da ga prihvatim kao valjan..

× Bio sam mlad i lud..
× Nisam imao sreće sa ženama..
× Sve su se folirale..
× Nisam znao šta mi odgovara..
× Sve su bile pogrešne..
× Hteo sam da se iživim i istutnjim pre ozbiljne veze..
× Hteo sam da postanem dobar *ebač..
× Bolje nešto *ebati nego ništa ne *ebati
× Voleo sam da ih menjam zbog svog samopouzdanja
× Eksperimentisanje u sexu me nagonilo da se kurvam
× Kasno sam sazreo..
× Menjam dok ne naiđe ona prava..
× Što više žena, znači više vredim..
× Spavao sam sa svakom koja je htela, zato ih je puno
× To je moj stil, volim tako..
× Brzo se zasitim.. onda *ebem sledeću
× Odgovarale su mi zauzete, zato imam xy kres šema
× Ne vole neiskusne.. zbog iskustva sam menjao zene
× Nijedna do sada nije zadovoljila moje kriterijume..
× Čim ona poželi vezu raskidam i tražim sledeću..
× Tako to rade pravi muškarci, frajeri..
× Evo i tvog: od svih njih sam postao bolji, naučio sam sa biram i zato sam im zahvalan..

E, pa ovako.. ne vidim zašto bih ja kao ličnost ili moja p bili nešto spec da mogu da prekinu niz.. začarani krug *ebanja mnogobrojnih žena.. a ne odgovara mi da budem jedna od.. još jedna na spisku.. pošto nit' se spandjavam tek tako, nit' menjam muškarce tek tako.. obrazložih tamo negde.

Znam za bolje, postoji bolje.. imala sam bolje od toga..
Zemljom hode i muškarci za koje ne važi ništa od gore nabrojanog.. ako se dopadnem nekom takvom super.. ako ne ne vidim razlog da se u međuvremenu bledo *ebuckam sa promašenima..
Nije mi problem da budem singl.

Nemam pojma postoji li neki mnogojeb ili multi*ebač (nije isto!) koji će me "ubediti" da pokušamo, ne mora čak ni klasična veza da bude.. možda i postoji.. ne znam.. još se nije pojavio sa svojom pričom..

Poslednja izmena:
Pisah baš suprotno.. nema mene ni na jednom tom dugačkom muškim spisku *ebanih žena.. Drugi tip muškarca meni odgovara. A gore su navedeni izgovori koji kod mene ne pale, neubedljivi su mi.. Ne petljam se ja sa muškarcima sa mnogo recki..

Suština je mnogo gora? Koja tačno suština? Tvoja teorija je da žene uvek iz veze u vezu biraju sve veći i gori škart u odnosu na prethodnog muškarca..
Te žene što menjaju muškarce su mnogo gore nego što si pisao?

Kad totalno budem prestala da pišem ovde jedan od razloga definitivno će biti što slabo razumem napisano.. e, onda mi je problem i da čitam jer uvek pomislim 'hej, pa ko zna kako sam ja razumela to što sam pročitala, a šta je taj što je pisao zapravo hteo da kaže..' Ume da bude besmisleno i frustrirajuće onda uopšte kliknuti na bilo koju od tema..

Poslednja izmena:
Ali ravnopravnost,evo ovako imamo muskarca koji je promenio 5 zena i zena koja je promenila 5 muskaraca,ti kazes da je svima sve potaman isto su dobro ili lose prosli ,ja kazem da je zena itekako polupana jer je mnogo emotivnije svakog dozivela, sto i svaka zena tvrdi da joj treba mnogo vise od same privlacnosti,samim tim je ti razliciti muskarci oblikuju kojima treba da se prilagodi

Niti su žene tooooooliko emotivne, niti su muškarci toooooliko imuni.. To su stereotipi i baronije žena kao izgovor za loše procene.. bar pola njihovih promašaja se iz aviona vidi da su promašaji.. nego lakše je vaditi se na emocije.. znam provereno..

Ona koja vidi veliku štetu od česte promene partnera neka bira bolje, pažljivije, pametnije.. nek' se zaleće..
Najpoštenije bi bilo slični sa sličnima.. ti sebi baš fino biraš.. "*ebo sam na veliko ali hoću onu koja nije.. jer ona iz velikog *ebanja izlazi polupana a ja produhovljen.."

Iz moje vizure i mnogojebi su žestoko pohabani.. ne upoznah nijednog čitavog..

Niti su žene tooooooliko emotivne, niti su muškarci toooooliko imuni.. To su stereotipi i baronije žena kao izgovor za loše procene.. bar pola njihovih promašaja se iz aviona vidi da su promašaji.. nego lakše je vaditi se na emocije.. znam provereno..

Ona koja vidi veliku štetu od česte promene partnera neka bira bolje, pažljivije, pametnije.. nek' se zaleće..
Najpoštenije bi bilo slični sa sličnima.. ti sebi baš fino biraš.. "*ebo sam na veliko ali hoću onu koja nije.. jer ona iz velikog *ebanja izlazi polupana a ja produhovljen.."

Iz moje vizure i mnogojebi su žestoko pohabani.. ne upoznah nijednog čitavog..
Ja znam te svastojebe u sasvim solidnim porodicama sa par dece i par svalerki,a ti ces opet da kazes da i njhove zene mogu i imaju kombinacije za koje se emotivno ne vezuju,to je cista laz

Ja znam te svastojebe u sasvim solidnim porodicama sa par dece i par svalerki,a ti ces opet da kazes da i njhove zene mogu i imaju kombinacije za koje se emotivno ne vezuju,to je cista laz
A ovo je neka kao ilustracija kako mušarci svoje švalerke *ebu površno, to im ništa ne znači i ne oštećuje ih.. samo tabaju staze svoje duhovne nadgradnje, dok su žene sasvim druga priča.
Ova žena konkretno mu dođe još i heroina, verna jadna mužu ovakvom kakav je, ona je pretp. stožer ove stabilne porodice iz tvog okruženja.
Ne znam na osnovu čega si zaključio da bih ja za bilo koju nepoznatu ženu koju muž vara mogla sa sigurnošću da kažem da i ona ima kres šeme.. pa me odmah iz predostrožnosti poklapaš tvrdnjom da je to laž.. nemoguća stvar.. ona je sigurno verna..

Ono što sigurno mogu da tvrdim je da sam ćerka roditelja koji su imali kombinacije.. oboje.. Iskreno nije me zanimalo pa nikad nisam pitala kevu da li se emotivno vezivala ili nije za te svoje *ebače..
Spolja gledano ista zabluda u kojoj ti živiš: bili smo sasvim solidna porodica sa par kom dece i švalera/švalerki.
Lova, veliki stan, veeeliki pun frižider i dva zamrzivača, nasilja bez, mi deca sita i napita, lepo počešljana i obučena, 4 automobila, nekretnine, od srednje po dva samostalna letovanja u toku raspusta, inače svako od nas dobijao skoro uvek šta god poželi (pogotovo ja kao štreber i *ebeni najbolji đak.. ne znam šta mi je to u životu trebalo..) Strava, a?

Iz tvog ugla da, iz mog.. evo ove sekunde i kad je sve to milion svetlosnih godina daleko od mene ne bih se zaklela da su deca iz mj kvazi solidnih porodica u bilo kakvoj prednosti u odnosu na decu razvedenih roditelja.. I isto bi bilo da vara jedan ili oba supružnika.

Fan fact.. mi izrasli u.. što se mž odnosa tiče, stabilne mono ljude bez ikakvih ekscesa u izboru partnera, bez ikakvih šema i do*ebavanja u vezama.. operisani od multi i mnogo*ebaštva.. jednom rečju deca smo totalno suprotnih stavova i ponašanja u odnosu na svoje roditelje.. (zato ko zna koje druge falinke i traume vučemo :mrgreen:)

Sad sam relativno često sa odraslom decom mj roditelja koji isto misle da su izrodili retarde valjda koji pojma nemaju niti će ikada saznati za njihove *ebačke vanbračne izlete. A ovi znaju i više nego što treba..
I ublažim im ja ponekad i opeglam neku nedounicu ali nije to to.. Nemaju ta deca zdravu (stabilnu) porodicu a roditelji im se ne razvode, tavore tako u promašenim zajednicama..
Zato napad vodene dijareje dobijem kad god ovde čitam o važnosti i dobrobiti čuvanja brakova u kojima tate pune tuđe p a mame skaču po tuđim k.

Negoooo... totalno ja zamračih ovu temu a otvorila sam je s namerom da čitam lepe stvari o normalnim vezama.. umesto toga odoh u tešku patologiju.. zato se odjavljujem..

Poslednja izmena:

Back