Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.133
Ja nemam i ne zelim da je imam i pravim,zelim da uprostim sebi zivot s nekim razumnim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam te svastojebe u sasvim solidnim porodicama sa par dece i par svalerki,a ti ces opet da kazes da i njhove zene mogu i imaju kombinacije za koje se emotivno ne vezuju,to je cista lazNiti su žene tooooooliko emotivne, niti su muškarci toooooliko imuni.. To su stereotipi i baronije žena kao izgovor za loše procene.. bar pola njihovih promašaja se iz aviona vidi da su promašaji.. nego lakše je vaditi se na emocije.. znam provereno..
Ona koja vidi veliku štetu od česte promene partnera neka bira bolje, pažljivije, pametnije.. nek' se zaleće..
Najpoštenije bi bilo slični sa sličnima.. ti sebi baš fino biraš.. "*ebo sam na veliko ali hoću onu koja nije.. jer ona iz velikog *ebanja izlazi polupana a ja produhovljen.."
Iz moje vizure i mnogojebi su žestoko pohabani.. ne upoznah nijednog čitavog..
A ovo je neka kao ilustracija kako mušarci svoje švalerke *ebu površno, to im ništa ne znači i ne oštećuje ih.. samo tabaju staze svoje duhovne nadgradnje, dok su žene sasvim druga priča.Ja znam te svastojebe u sasvim solidnim porodicama sa par dece i par svalerki,a ti ces opet da kazes da i njhove zene mogu i imaju kombinacije za koje se emotivno ne vezuju,to je cista laz