Ček bre, pa šta je ovo ovde? Ko onda piše ove priče partizanke?

.. Ne ova tema, krstarica generalno. Izmišljaju wannabe multi*ebači bez testosterona?
Ne tako davno imadoh u rl diskusiju sa jednim mj primerkom.. doduše mnogo životnijim od ovih ovde.. i manje je pompezan i skoro nimalo nadobudan i arogantan.
Još jedno skorašnje "drmanje"..
(Po meni) najumnija živa srpska glava iz javnog prostora spada u kategoriju muškaraca koje ja ovde napadam i kritikujem.. Nije baš hardkor ali jeste od te vrste.
Čovek se sam izjasnio o tom delu svog privatnog života i dao totalno realnu vizuru svega.. sad iz pozicije zrelih godina..
I izgubi on tako gomilu poena, vidim po reakcijama.. doduše ženskim (20% publike).. Muškarci bi ga vrv rado potapšali po penzionisanom mj ramenu..
Meni lično je neka mj pitanja razjasnio skroz.. Onaj IQ, logika, obrazovanje i duhovitost su kaznena ekspedicija posle koje mozak gori o čemu god da priča. I u tom svetlu zaista je nebitno što je mj-ač.
Čak priželjkujem da se nekad ponovo nađe u priči o mj-štvu.. Bude li materijala napisaću ovde u vezi kojih stvari sam preumila i odrekla se svoje argumentacije..
Kako to da je tvoje iskustvo da mj-či više ne postoje?