Udaljenost partnera u braku

https://www.marieclaire.rs/ljubav/sta-je-emotivna-prevara/2872

Не оправдавам ни један вид преваре, али рецимо жена воли мужа и деси се криза у браку у комуникацији са партнером, и у тренутку слабости колега је из.ебе (према ком ништа емотивно не осећа) , савест је мучи и покаје се у срцу и не понови.. Није то толико страшно у односу на емотивну превару где ће она гајити страст, љубав, емоције према странцу.

Da li je moguće izbjeći emotivnu udaljenost u braku ili do toga dolazi kad-tad, bez obzira na to koliko se partneri trude da odrze svoj brak?
Oko udaljavanja u braku ima mnogo scenarija, koliko i odnosa. Jedan od najcescih odnosa je da dvoje u braku nikad ne idu vezani za ruke i najbolji odnosi su oni u kojim ima i emotivnih i intelektualnih udaljavanja, cak i do tacke pucanja, cak i ako puknu, pa se vrate.
Zar povratak u bolje odnose nego sto su bili nije dokaz cvrstine veze?
Naravno, to nije uvek slucaj narocito jer su intimne veze najmanje sablonizovan odnos medju ljudima.
Uvek sam bio protiv ugledanja ljudi i veza jednih na druge, jer smo svi razliciti, a i veze su razlicite i ne treba ih porediti.
Najvece greske se prave ugledanjem na druge, bolje je sam pogresiti i nauciti nego kopirati druge.

82945822_1478363352372277_4513303332881694720_n.jpg

Sory kolega, ali ovo je danasnja velika zabluda.
Brak bez svega ovoga je idiotizam, bolje i mrznja nego pocinjati brak, kako bi saznali da tu fale neki cinioci.
Potpuno mi je nejasno, kako neko pocinje brak i zbog cega bi ga poceo ,ako ne postoji veci deo ovoga, a onda i velika doza tolerancije da bi se kika braka lepo slozila. Niti su svi isti niti napreduju isto, zato brak nije pruga kojom setas i drzis se za ruku, vec kika koja se uplice i zaplice i nikad nije dosadna.

Back