Udala sam se i sad sam mnogo mudra

Ne znam da li se srecete sa tim sindromom, ali zasto cesto udate zene misle da su bolje od ovih neudatih (ima i druga krajnost gde ove single se groze "domacica" :roll:) i da je njihova supa bistrija? :lol: I da su zavrsile sve i postigle sve jer su se udale, a ostali i tudji uspesi su 0 spram njihovog vencanog lista? :rtfm:

Ne druzim se sa takvim ... osobama, ali svi mi jesmo sa podneblja gde bi svako hteo da bude mudrac, da se k.urci i da deli savete. A inace, udate zene uglavnom i imaju vise obaveza od neudatih, ili su u interakciji sa vise ljudi sa kojima zaista ne bi bile da nema braka + deteta.
(nisam citala ostale postove, izvini ako se ponavljam)

Pa ne znam u koliko si rodila prvo, ali sigurno je mnogo teze roditi prvo u 35 nego recimo od 20 do 25.
Covek sa godinama postaje sve sebicniji, teze se odlucuje na radjanje itd.
Ja sam toga bolno svesna i znam da cu biti sve vece zanovetalo ko i svi ljudi jer to "povecanje/poostrenje" kriterijuma dolazi nekako prirodno i logicno sa godinama.
I onda obicno rodis jedva i to jedno i razmazis ga do bola ko moja majka mene ;) :lol: :roll:
Samo sto je ona rodila "kasno" jer se lecila, a ne zbog odlaganja porodice.
Iskreno, osecam se suvise sebicno da ustajem zbog nekog 6x u toku noci, mozda je drugacije kada rodis i mozda ima istine u tome da ako cekas "pravo vreme" ono nikada nece doci..
Trenutno mi izgleda ko SF prica da se obvezem takvim stvarima ko sto je brak, porodica, deca.
Plasi me sve to nepoznato i imam potrebu da jos par (ne znam koliko) :lol: godina upoznajem sebe i udovaljavam sebi jer za muza manje vise, ali za decu .. Kada ih rodis, prestajes da budes najvazniji samom sebi, a realno mislim da nisam spremna na to ;)
Uh ebote koja ispovest :lol: :roll: :rumenko:

I da udovoljavaš onom tvom sebičnom... :mrgreen:

Kad budeš našla onog kome će biti najbitnije da ti udovolji... i da te voli... možda se tad i udaš... ;)

kako li ste vi od udaje došli do diploma :lol:
al ajde...
čovek se udaje onda kada je to njegova želja, a ne kada neko kaže, kada završi fakultet, kada stavi kupus da se kiseli itd.
koliko nas, toliko i ćudi, pa je suludo bilo koga kritikovati zašto ima 35 a još se nije udala, ili zašto se udala, a tek joj je 20 .. a drugo, svako ima drugačije prioritete :)
imam drugaricu koja je na doktorskim studijama, i koja ne želi da se udaje i rađa decu dok to ne završi, iako je svesna da neće pre 35. godine
imam komšinicu koja je jedva završila srednju školu (mada je i to diskutabilno) i koja se udala i rodila dete sa 19
druga komšinica (koja živi na vertikali sa onom od malopre (:lol:) se udala sa 25, rodila dete i završavala faks

moj zaključak je da te koje sve znaju opasno drma sujeta.
moj drugi zaključak je da i mnoge učesnice na ovoj temi drma sujeta
eto

čovek se udaje onda kada je to njegova želja, a ne kada neko kaže, kada završi fakultet, kada stavi kupus da se kiseli itd.

:hahaha:
kad mami i tati dođu gosti i ajde kao teraju mene da im kuvam kafu,
i često mi kažu, kad i iznesem kafu :e ee možeš da se udaš
eto kriterijumi za udaju ponekad i nisu visoki, dovoljno je znati skuvati kafu

kako li ste vi od udaje došli do diploma :lol:
al ajde...
koliko nas, toliko i ćudi, pa je suludo bilo koga kritikovati zašto ima 35 a još se nije udala, ili zašto se udala, a tek joj je 20 .. a drugo, svako ima drugačije prioritete :)
imam drugaricu koja je na doktorskim studijama, i koja ne želi da se udaje i rađa decu dok to ne završi, iako je svesna da neće pre 35. godine
imam komšinicu koja je jedva završila srednju školu (mada je i to diskutabilno) i koja se udala i rodila dete sa 19
druga komšinica (koja živi na vertikali sa onom od malopre (:lol:) se udala sa 25, rodila dete i završavala faks

moj zaključak je da te koje sve znaju opasno drma sujeta.
moj drugi zaključak je da i mnoge učesnice na ovoj temi drma sujetaeto

Ma kome ti to? :tiganj::azdaja:
:zcepanje:

Sala na stranu Seherezada je u pravu :D

Back