Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
LM, prosle nedelje moja drugarica iz srednje skole me zove da mi kaze da dolazi sa muzem u BG na par dana kod njegovog brata i da kupuju neki namestaj i da ako mogu okupim jos par drugarica (sa nekim sam u cestom kontaktu sa nekima ne) da nas 5 odemo na rucak, pice, bilo sta. Naravno, odradim to i krece agonija.
Kako smo sele doticna poce da kuka: Jao, blago vama devojkama (ima 23, izgleda da se sama oseca ko baba
) vi ne morate nikom da peglate, imate samo neke ispite kao vam je to muka neka, a ja sada 15. treba da spremim slavu za xy desetina ljudi, pa ustajem u ne znam kad u ranu zoru pre muza da mu spreim dorucak, pa vodim dete u vrtic, pa radim sa njim domaci, vi se samo sminkate, jeb.ete i idete na fax i u tom maniru
Ja odma' se poFalim kako umem da kuvam cak 3 jela i radim
, a ona mi objasni da je to spremanje pasti i ostalo bez zaprske glupost, prava kuvarica sprema samo sa zejtinom, zaprskom i u loncu za desetoro. A ova druga koja zavrsava master, blago njoj ona samo sa knjigama po ceo dan, ne mora da "trpi" svekrva, svekrvu i ne znam koju li svu rodbinu.
Ne znam da li se srecete sa tim sindromom, ali zasto cesto udate zene misle da su bolje od ovih neudatih (ima i druga krajnost gde ove single se groze "domacica"
) i da je njihova supa bistrija?
I da su zavrsile sve i postigle sve jer su se udale, a ostali i tudji uspesi su 0 spram njihovog vencanog lista? 
Kako smo sele doticna poce da kuka: Jao, blago vama devojkama (ima 23, izgleda da se sama oseca ko baba

Ja odma' se poFalim kako umem da kuvam cak 3 jela i radim

Ne znam da li se srecete sa tim sindromom, ali zasto cesto udate zene misle da su bolje od ovih neudatih (ima i druga krajnost gde ove single se groze "domacica"

Poslednja izmena: