NastyNensy Domaćin Poruka 3.777 19.04.2011. u 13:32 - Udaje se moja crna draga #126 imam utisak da si izmislio to da te je pozvala na svadbu..to je kao da se sama ubacila u tiganj s vrelim uljem
imam utisak da si izmislio to da te je pozvala na svadbu..to je kao da se sama ubacila u tiganj s vrelim uljem
__Stela___ Domaćin Poruka 3.752 19.04.2011. u 13:37 - Udaje se moja crna draga #127 schatje: æ strašno pa, jeste... mene nerviraju ti koji dolaze negde samo da bi jeli Kliknite za proširenje... Ma, mi ne shvatamo njihovu muku. Ne jedu oni sto su gladni, vec da se dokazu pred mladinim prijateljicama
schatje: æ strašno pa, jeste... mene nerviraju ti koji dolaze negde samo da bi jeli Kliknite za proširenje... Ma, mi ne shvatamo njihovu muku. Ne jedu oni sto su gladni, vec da se dokazu pred mladinim prijateljicama
svarozic Buduća legenda Poruka 35.145 19.04.2011. u 13:40 - Udaje se moja crna draga #128 schatje: æ strašno pa, jeste... mene nerviraju ti koji dolaze negde samo da bi jeli Kliknite za proširenje... Ma kad se potrošim na svadbi 100 evra (ili više ako kupujem odjeću)... ima da se najedem i napijem ma i kući da ponesem...
schatje: æ strašno pa, jeste... mene nerviraju ti koji dolaze negde samo da bi jeli Kliknite za proširenje... Ma kad se potrošim na svadbi 100 evra (ili više ako kupujem odjeću)... ima da se najedem i napijem ma i kući da ponesem...
Dijenek Elita Poruka 22.033 19.04.2011. u 13:42 - Udaje se moja crna draga #129 schatje: pa, jeste... mene nerviraju ti koji dolaze negde samo da bi jeli Kliknite za proširenje... А откуд ти знаш да су дошли само због јела? Ено, лепо ти је стела објаснила разлоге због којих се једе тако срчано и посвећено...
schatje: pa, jeste... mene nerviraju ti koji dolaze negde samo da bi jeli Kliknite za proširenje... А откуд ти знаш да су дошли само због јела? Ено, лепо ти је стела објаснила разлоге због којих се једе тако срчано и посвећено...
Lautner Veoma poznat Banovan Poruka 10.741 19.04.2011. u 13:45 - Udaje se moja crna draga #130 NastyNensy: imam utisak da si izmislio to da te je pozvala na svadbu..to je kao da se sama ubacila u tiganj s vrelim uljem Kliknite za proširenje... ja zborim istinu i samo istinu
NastyNensy: imam utisak da si izmislio to da te je pozvala na svadbu..to je kao da se sama ubacila u tiganj s vrelim uljem Kliknite za proširenje... ja zborim istinu i samo istinu
__Stela___ Domaćin Poruka 3.752 19.04.2011. u 13:46 - Udaje se moja crna draga #131 Lautner: ja zborim istinu i samo istinu Kliknite za proširenje... Da li si drzao ruku na Bibliji dok si to pisao?
Lautner: ja zborim istinu i samo istinu Kliknite za proširenje... Da li si drzao ruku na Bibliji dok si to pisao?
Lautner Veoma poznat Banovan Poruka 10.741 19.04.2011. u 13:47 - Udaje se moja crna draga #132 __Stela___: Da li si drzao ruku na Bibliji dok si to pisao? Kliknite za proširenje... ne,ali sam počešao jaja,jel se to računa ?
__Stela___: Da li si drzao ruku na Bibliji dok si to pisao? Kliknite za proširenje... ne,ali sam počešao jaja,jel se to računa ?
Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 19.04.2011. u 18:25 - Udaje se moja crna draga #133 Tarkovsky: znači ipak se više rađaju sinovi! Kliknite za proširenje... Nema pravila, ali vecinom.
Papa Smurf Elita Poruka 17.385 19.04.2011. u 20:23 - Udaje se moja crna draga #134 baby jane: eeeee, a jedan moj bivši u kog sam baš bila zatelebana dobio sina pa ti vidi... a samo nek su oni živi i zdravi: ) Kliknite za proširenje... Slicna prica...
baby jane: eeeee, a jedan moj bivši u kog sam baš bila zatelebana dobio sina pa ti vidi... a samo nek su oni živi i zdravi: ) Kliknite za proširenje... Slicna prica...