Udaja/zenidba

Odmah bih se udala kad bih naisla na coveka da se dopadnemo jedno drugom, i da imamo kolko tolko nekih preklapanja.

Sta su vasi motivi odnosno sta vas sprecava da udjete u brak ako ste u vezi?
Спречава ме папир. Ја то видим као склопљен посао онда а не однос који иде питко без притиска и услова. То је само мој субјективни осећај и зато се нисам венчавала нити бих.
Кога то испуњава- супер!

Спречава ме папир. Ја то видим као склопљен посао онда а не однос који иде питко без притиска и услова. То је само мој субјективни осећај и зато се нисам венчавала нити бих.
Кога то испуњава- супер!
Боли те уво, ако се будете растајали (намерно нећу рећи разводити) остаје проблем имовине ако не можете те да се договорите ти и твој невенчани супруг како да је поделите.

I ovako iz veza kad se izlazi sta je cije gde je cimanje,kao tesko da im padne na pamet da mogu da profitiraju uz pomoc zakona za pola stana,pa ko je lud,da potpisujem predbracni ugovor,pa mrzi me da citam i alergican sam na provizije drzave

Боли те уво, ако се будете растајали (намерно нећу рећи разводити) остаје проблем имовине ако не можете те да се договорите ти и твој невенчани супруг како да је поделите.

Iskreno rečeno šta to olakšava papir ?

Ako se nešto skupa stvaralo postoji opcija da se proda steknuto i podele pare ili osoba koja želi da nastavi tu da živi treba da isplati toga koji odlazi

To je nešto apsolutno normalno

Odmah bih se udala kad bih naisla na coveka da se dopadnemo jedno drugom, i da imamo kolko tolko nekih preklapanja.

Sta su vasi motivi odnosno sta vas sprecava da udjete u brak ako ste u vezi?
Motiv za brak mi je dobijanje potomstva. Bitno je da moja buduća žena nema decu, ali želi i može da ima decu. Kakvi su tvoji planovi po tom pitanju, koliko dece bi volela da imaš?

Ako naiđe nešto kvalitetno u smislu personalnih karaktetistika naravno uvek, ali pošto-poto ulaziti u brak zarad potomstva "da se loza nastavi" po meni je loše. Meni "krmača" nije potrebna već mi je eventualno potreban pre svega bračni drug i prijatelj (žensko).

Back