Udaja u 20-toj.....

gurmanci:
Kada covek oseca da ja to ono pravo (A SAMO SE U TOM SLUCAJU VREDI UDAVATI)onda ne samo da ne pita, nego i ne razmislja ni o godinama, ni o novcu, poreklu... Ne kazem da je to pametno, ali kad volimo istinski, tu vrlo malo mesta ostaje za logiku i argumente.
:!: :!: :!: Upravo tako! :!:
E sad Valjevcanko, odluka je samo tvoja! :wink:

Stvar licnog izbora. Ja jos ne razmisljam o tome, ali ako neko misli da je nasao osobu sa kojom zeli i moze da provede ostatak zivota sto da ne?
Evo moja mama se udala u 20-oj. I danas mami i tati slavimo 40 godina braka. :D I nista im ne fali... :D :wink:

Cim ti postavljas pitanje po forumu tu nesto nije ok!
Znaci, zbog toga sto te cini nesigurnom ne bi trebalo da se udajes ne samo u 20-oj vec u bilo kojim godinama.Izuzimajuci brakove po ugovoru u brak se od davnina stupa iz ljubavi a tada se o godinama i ne razmislja. Licno misljenje je da je udaja u dvadesetim isuvise rano po svakom osnovu pogotovo sto se ljudski zivotni vek produzio.Znaci samo polako i opusteno. Stupiti u brak i imati decu u tom braku su veoma odgovorne stvari.

Tuzni_patak:
AntunTun:
ma da...ma bolje u 16....ozhenish neko dete...i vremenom ga obliqjesh...da na kraju bude bash onako kao saliveno za tvoju lichnos...udaja/zhenidba u 20....idiotlook...shto ne vazhi za bratju rome(izvinte bratjo romi ak vas na forumu ima)

Izvini nisu svi iste brzine sazrevanja....
Ti si za sebe osetio da pre 40 nisi sposoban da formiraš zajednicu sa nekim, ali to nije obavezujuće za druge....

Potpuno sam siguran da ćeš sa 70 biti još zreliji , ali i nemoćniji.....

el mi to poqshavash retji da je neko sa 20 spreman i dovoljno zre za brachnu zajednicu?.........huh

ovaj kako da ti kazem...pa gde ti se zuriiiii? a i ako mislish da je on covek tvog zivota i vice versa, pa nek sacheka josh malchice... pa ne kuca mu valjda bioloshki sat toliko brzo koliko jednoj prosechnoj zeni! a da probate (josh) malo da zivite zajedno, da se (josh) malo IGRATE braka pa posle da se stvarno venchate ako sve bude ok?

kučka:
Cim ti postavljas pitanje po forumu tu nesto nije ok!
Znaci, zbog toga sto te cini nesigurnom ne bi trebalo da se udajes ne samo u 20-oj vec u bilo kojim godinama.Izuzimajuci brakove po ugovoru u brak se od davnina stupa iz ljubavi a tada se o godinama i ne razmislja. Licno misljenje je da je udaja u dvadesetim isuvise rano po svakom osnovu pogotovo sto se ljudski zivotni vek produzio.Znaci samo polako i opusteno. Stupiti u brak i imati decu u tom braku su veoma odgovorne stvari.

Obicno se takvi brakovi i razvode

Giovanna:
Sestra mi se udala u 20.Po meni suvise rano.Ipak treba provesti 50 pa mozda i vise godina sa jednom istom osobom a da ti ne dosadi.Tesko.

Čitajući ovu temu ispada da u braku niko ne živi , već ga klinovima i užetom razapinju...
Dosadjivanje je uvek rezultat nekreativnosti i neaktivnosti osobe , a ne krivica braka....

Uvrnuto je to....Ali niti će te vi ikada promeniti mišljenje , niti će ovde ljudi biti zadovoljni pa makar im dali dva života paralelno da žive.....

ALAVOST to ti je .....

Ako ti nista drugo ne pada na pamet sta bi radila onda se udaj..a jos ako je "prilika dobra".Ne vidim da je nesto neobicno i cudno ako neka gleda dobru priliku..Toga je oduvek bilo ! Ne samo oduvek, vec i svuda.Dobra prilika treba za znaci obezbediti sebi i svojoj deci laksi i lagodniji zivot.Prema tome, ako ti se vec ne uci,nemas neku drugu ideju, a uz to i "prilika dobra"....sta cekas udaj se...Nikad se ne zna. :!:

nsbee:
gurmanci:
Kada covek oseca da ja to ono pravo (A SAMO SE U TOM SLUCAJU VREDI UDAVATI)onda ne samo da ne pita, nego i ne razmislja ni o godinama, ni o novcu, poreklu... Ne kazem da je to pametno, ali kad volimo istinski, tu vrlo malo mesta ostaje za logiku i argumente.
:x PRVO:Ja nisam Valjevcanka,vec Valjevka!!!
Stao mozak,a :?: :lol: :lol: :lol:
DRUGO:Ovu temu sam postavila da pomognete,a ne da kritikujete!
Forum sluzi za izlaganje stavova,
NE za takve komentare matorih "udavaca",koje se po svoj prilici,nikada nece ni udati!!!
TRECE:Ko kaze da se ja udajem???Trebalo je da budem kuma jednoj svojoj skolskoj drugarici.Ja vas samo pitam za vase "cenjeno" misljenje!!!!!

Think about this... 8) 8) 8)

Gazdarica:
jane_va:
Pa,sto ste tako negativne po tom pitanju :?: :?:
Ali,mozda mi se ukazala dobra prilika.....
OK,ja studiram u Bg-u,ali nesto mi i ne ide.....

Ne znam, :shock: :shock: ,sad ste me MNOGO zbunile,bre :x :? :?:
Udaj se... S ovakvim razmisljanjem, nista drugo ni ne zasluzujes...
Naravno,hahahahaahahahahahaaha,Boze,kako me nasmeja!!!! :lol: :lol: :lol:
Takvi kao ti jedino mogu da :arrow: :arrow: :arrow: sa ovog foruma!
Fino,lepo i elegantno...da ne bi posle bilo problema!!!

Ja ipak mislim da je pravilnije reći Valjevčanko bezobrazna si, nego Valjevko bezobrazna si.

Nisi tražila podršku nego savet - što je neretko i kritika, pa umesto da se duriš i da provociraš, ukoliko ti se nešto nije svidelo - reci HVALA i nastavi dalje.

:D Hehe...
Po pravilima srpskog jezika,pravilno je Valjevko!!
Ali,OK.
Oko za oko,zub za zub...uvreda za uvredu!!!

Znas ono:
Srce ti je sasvim u redu
_____ /\ /\ /\__________ /\____________
\/ \________/ \/ \/

Ali zato mozak......

:lol: :lol: :lol:

''Poslao me na fakultet ćaleeee
da na njivi ja ne gubim dane
nije lako meni bilo braleeee
bile su to prave muke, rane.

Velike su one knjige bileeee
nisam znala često ša ću s njima
teško meni, nije bilo sileeee
da ih menjam za sva moja ''vima''.

Priliku sam zato dobru zgrabilaaa
da zajedno mi se u brak smestimo
navato me u cvetu ništavilaaaaa
da na qrcu mi zajedno kreštimo.

Zbogom dvadeseta - poslednjega puta,
imala sam ja svoj izbor praviiii
ili brak ili škola ljuta
al lepše je u guzi neg' u glaviiii.''

:lol: :lol: :lol: :lol:

jane_va:
nsbee:
gurmanci:
:x PRVO:Ja nisam Valjevcanka,vec Valjevka!!!
Stao mozak,a :?: :lol: :lol: :lol:
DRUGO:Ovu temu sam postavila da pomognete,a ne da kritikujete!
Forum sluzi za izlaganje stavova,
NE za takve komentare matorih "udavaca",koje se po svoj prilici,nikada nece ni udati!!!
TRECE:Ko kaze da se ja udajem???Trebalo je da budem kuma jednoj svojoj skolskoj drugarici.Ja vas samo pitam za vase "cenjeno" misljenje!!!!!

Think about this... 8) 8) 8)
Ti bas ne znas sta zelis, ha? Kao prvo, nije mi stao mozak, izvini ti sto studiras u BG-u (ili si ipak pisala u ime svoje drugarice pa ona studira?! :roll: ) pa si popila svu pamet sveta!
Drugo, kako ocekujes da ti neko pomogne oko teme kad nisi NISTA o njoj napisala??? UDATI SE ILI NE- to je sve sto si napisala! (3 bambija za tebe :!: )Izvini, ali ako vec ocekujes pomoc, savet, bilo sta... misljenje, na kraju krajeva, trebalo je da napises nesto vise o tome. I kao trece, i ja sam kumovala drugarici u dvadesetoj pa nisam nikoga pitala da li smatra da je njena odluka pravilna, jer sam znala da ona voli tog momka i da on nju voli!
Bas si teska, ne mogu da verujem! Bar ja te nisam ovde kritikovala jer znam sta znaci biti tako mlad i razmisljati o braku.
A ti idi i sazri jos malo, i spusti taj nos, nadobudna Valjevko!

majcheki:
''Poslao me na fakultet ćaleeee
da na njivi ja ne gubim dane
nije lako meni bilo braleeee
bile su to prave muke, rane.

Velike su one knjige bileeee
nisam znala često ša ću s njima
teško meni, nije bilo sileeee
da ih menjam za sva moja ''vima''.

Priliku sam zato dobru zgrabilaaa
da zajedno mi se u brak smestimo
navato me u cvetu ništavilaaaaa
da na qrcu mi zajedno kreštimo.

Zbogom dvadeseta - poslednjega puta,
imala sam ja svoj izbor praviiii
ili brak ili škola ljuta
al lepše je u guzi neg' u glaviiii.''

jane_va:
Gazdarica:
jane_va:
Pa,sto ste tako negativne po tom pitanju :?: :?:
Ali,mozda mi se ukazala dobra prilika.....
OK,ja studiram u Bg-u,ali nesto mi i ne ide.....

Ne znam, :shock: :shock: ,sad ste me MNOGO zbunile,bre :x :? :?:
Udaj se... S ovakvim razmisljanjem, nista drugo ni ne zasluzujes...
Naravno,hahahahaahahahahahaaha,Boze,kako me nasmeja!!!! :lol: :lol: :lol:
Takvi kao ti jedino mogu da :arrow: :arrow: :arrow: sa ovog foruma!
Fino,lepo i elegantno...da ne bi posle bilo problema!!!
Kakvih problema, mala...? Da neces mladozenju da dovedes da me isprasi...? :lol:
I, nemoj da lazes da pricas o svojoj drugarici... Trebalo je to da na pocetku uradis... Sad je prekasno... :roll:
Sto se matorih udavaca tice, vjerovala ili ne, postoje i zene kojima nije glavni clj u zivotu da se "zovu udatima"... Zamisli, to!!! :shock:

Matore udavače ... čuj :?: :?: :?:
Bar smo nešto proživele .... bar smo se naputovale ... bar se nećemo kajati u 22oj .... a što se tih mladih udavača tiče, pa neka ih ... udajte se - niko vam ne staje na put .... samo nemoj posle da bude ''pomozite, ja ne mogu više''

za neke devojke je bolje da se nikad ne udaju...za druge najbolje vrlo rano za tu neku prvu i jedinu ljubav...to su vrlo individuale stvari...ja sa 20. ne bih...al' kakvo sam ti ja uopste merilo :? ...no,cim ti nas pitas da li da se udajes-pisi:propalo! :wink:

Back