Edmund
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Sram te bilo!!!Da li se uči u školama ta glupost od latinskog jezika i dalje? Učiš neki jezik koji koriste samo katolički sveštenici i trošiš i vreme i živce na te gluposti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram te bilo!!!Da li se uči u školama ta glupost od latinskog jezika i dalje? Učiš neki jezik koji koriste samo katolički sveštenici i trošiš i vreme i živce na te gluposti.
Zorica je supjerPeti i zadnji padež latinskog.
Ima i "balkanativ", glasi "A?"
Ovako:
Ovako:
Da li mislite da su padeži bitni ?
Izveli te u košulji beloj
Ne diraj mi južnjakeTako mi je retardirano kad čujem nekog da greši padeže ...
Najgore je kad južnjaci umentole da im to lepo stoji, a ložači ih lože da ne menjaju svoju govornu manu. Plus ostali koji greše naglasak, pa stvarno smo društvo idiota.
Tako mi je retardirano kad čujem nekog da greši padeže ...
Najgore je kad južnjaci umentole da im to lepo stoji, a ložači ih lože da ne menjaju svoju govornu manu. Plus ostali koji greše naglasak, pa stvarno smo društvo idiota.
Zašto? Pa da li Nemci ili Britanci uče crkvenoslovenski kao obavezan predmet? Zašto sam ja mirao da učim taj jezik? Da bih znao da postoji ablativ?Sram te bilo!!!
Svi jezici su ravnopravniZašto? Pa da li Nemci ili Britanci uče crkvenoslovenski kao obavezan predmet? Zašto sam ja mirao da učim taj jezik? Da bih znao da postoji ablativ?
Zašto? Pa da li Nemci ili Britanci uče crkvenoslovenski kao obavezan predmet? Zašto sam ja mirao da učim taj jezik? Da bih znao da postoji ablativ?
Madjarski ima 18 padeza, finski 15. Mi smo jos i dobro.Ti prdeži ili ta promjena na imenicama, kako god se to zove, je jedan veliki mindfuck u našim jezicima.
Ja imam KUĆU.
Ja živim u KUĆI.
Njiva je iza KUĆE.
moja KUĆA je na prodaju....
Koji kod IDIOT je učinio da se oblik IMENICE mijenja dok se u stvari mijenja samo radnja na tom objektu, je totalni idiot I treba ga spaliti na
LOMAČI.
Najveca je sramota ne znati padeze, nema sta da mislimo da li su bitni, jer jesu.Da li mislite da su padeži bitni?
Znate li sve padeže?
Da li znate za "ablativ"?
Juznjaci koje poznajem (a poznajem ih poprilicno) svi znaju odlicno padeze, cak i kada ih ne koriste u govoru, rade to svesno. A kada zele - pricaju perfektno ispravno, uz akcenat, naravno, ali sto se padeza tice ne grese.
I kada pišu - ne greše.
Da li mislite da su padeži bitni?
Znate li sve padeže?
Da li znate za "ablativ"?
Гдје ово ископа човјече... Својевремено прави хитић, чекало се кад ће други дио (пошто су у овом обрађена само 4 падежа), али јбг... Био је још један отпјевани рецепт за љубавне колаче, тако нешто.Peti i zadnji padež latinskog.
Ima i "balkanativ", glasi "A?"
Ovako:
Meni je ipak najsmiješniji dativ, ne znaš da li bi se smijao ili plakao.Гдје ово ископа човјече... Својевремено прави хитић, чекало се кад ће други дио (пошто су у овом обрађена само 4 падежа), али јбг... Био је још један отпјевани рецепт за љубавне колаче, тако нешто.
Иначе, од тог хитића сам најбоље обожавао дио: „Морате, морате, добро да учите и лепо владате!” Они што су одрасли на том поучку, сад заиста лепо владају.
Овако или онако, ово је примјер нечега што је за AI недостижно, за овако нешто неопходна је непатворена људска надахњујућа глупост.Meni je ipak najsmiješniji dativ, ne znaš da li bi se smijao ili plakao.