Uchenje

Koliko vremena u proseku odvajate dnevno za uchenje?

• Samo pred ispitivanja

• 1 do 2 sata

• 2 do 3 sata

• 3 do 4 sata

• Vishe od 4 sata

• Ne uchim uopshte

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mene iskreno smara ucenje,i nikada nemam volje nista da radim,sem matisa i fizike posto se to radi rutinski.Iz biosa kod Vere imam 1 pa sam morala da zagrejem stolicu da odgovaram,i proslo je 3 nedelje i ja jos uvek nisam odgovarala.Pogotovu sto sam se sad zaljubila i ne mogu ni na sta drugo da mislim osim na njega.Ih jbt gde sam sad nasla da se zaljubim?!
Caslav kada me vidi ne zna da li se smejem :lol: ili placem :cry: na njegovom casu.Opasno sam popustila sa ucenjem.Danas pita geos a ja za kompom.Sta reci?!

...u skladu sa mojim awatarom ? :)
Ma kakwo samospaljiwanje, uziwamooooo...Ko yebe shkolu, i ja sam se osecao kao i ti u prwoj godini ali onda sam pukao i rekao sam sebi, yebote, ma boli me **** za skolu, smaranje, uchenje...Prowlachim se, prowlacim...:)

ja sam kampanjac, priznajem.... jedino matis vezbam donekle redovno aL to mooooram.....sta cu, jadna li sam.... i sad kad pomislim na prijemni.....brrrr......ma, palim ja u tehno art, ocu da crtam po ceo dan :):):)

Pa... recimo da se mogu svrstati u kampanjce...
...i to one nepopravljive...
Dakle... danima, pa chak i nedeljama, ne uchim nishta...
A onda, kada nastane frka... paa, i nije teshko naslutiti.

Sweet_Jane:
ja sam kampanjac, priznajem.... jedino matis vezbam donekle redovno aL to mooooram.....sta cu, jadna li sam.... i sad kad pomislim na prijemni.....brrrr......ma, palim ja u tehno art, ocu da crtam po ceo dan :):):)
Pa ja sam kampanjac i uvek cu i biti ali nemam pojma zasto mislim da je laksa II godina,mozda sto samo dobijam petice i cetvorke a nista ne radim?!

Lanfear:
Pa... recimo da se mogu svrstati u kampanjce...
...i to one nepopravljive...
Dakle... danima, pa chak i nedeljama, ne uchim nishta...
A onda, kada nastane frka... paa, i nije teshko naslutiti.
Upravo sada u predahu izmedju 50 i 60 stranice istorije (koje ucim jos od 3 sata popodne)
malo svratim da vidim sta ima novo.Pa ljudi ja imam sutra polugodisnji test a ona luda istoricarka danas se izdrala na nas sto nismo radili 4 poslednje lekcije.Zamisli ti tu budalu!I ona predaje u nasoj skoli!!!! :!: :!: :!: :!: Sva sreca ne i meni.
Odoh da se vratim na Urosha I koji je vladao od 1243 do 1276,ma Nemanjice cepam k'o da je moja familija.(Ja ne znam ni svoju familiju celu,mnooooogo je velika) :!:

znam i ja sam tako ponovila sam samo jednom i sve sam uraddila mislim da sam ja bila jedina osoba koja se radovala kontrolnom iz istorije...ubicete me znam..ali jbg takva sam...a ti Jeli ne brini se iskoristi svoju zaljubljenost za ucenje preusmeri energiju mislim pogledaj mene ja sam uvek zaljubljena doduse u pogresne tipove ali uvek sam zljubljena to je tako i tako mi je puno lakse...

ma nikola ne pravi se pametan..naravno da ne zivim u celibatu samo mi se nece da nadjem decka nece mi propasti zivot bez momka..ali za zaljubljivanje sam uvek...necu da tako nesto cisto ukaljam...

ja u zadnje vreme ne mogu ocima da vidim hemiju :evil: a treba da odgovaram.
zato vezbam matis samo tako, uopste mi ne pada tesko.
hehhheheh osilila sam se sad kad sam dobila 5 :lol:

huh jos samo 2 nedelje. izdrzi izdrzi.

Back