Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dechache...mora se uchiti...a shto se mora nije teshkoMarilynManson:Moracu da sleepujem uskoro...a za ucenje...u nekom drugom ziwotu....![]()
:shock:...( aj laku nocj
ili placem
na njegovom casu.Opasno sam popustila sa ucenjem.Danas pita geos a ja za kompom.Sta reci?!Ma walja to, samo opushtenoCaslav kada me vidi ne zna da li se smejem ili placem na njegovom casu.Opasno sam popustila sa ucenjem.Danas pita geos a ja za kompom.Sta reci?!

Valja kada ne dobijam ocene,druga godina je najlaksa ali tu se javlja jebeni pubertetMarilynManson:Ma walja to, samo opushteno![]()
AHAHAHHAHAHAHAHHA kakvi bre najlaksa????druga godina je najlaksa
meni je sada mlogo lakshe nego u prwoj godini...AHAHAHHAHAHAHAHHA kakvi bre najlaksa????
mislim da li zbog toga sto imamo losije profesore, ali kod mene ce svi ovog polugodista imat losije ocene nego na polugod. prvog razreda!
Pa ja sam kampanjac i uvek cu i biti ali nemam pojma zasto mislim da je laksa II godina,mozda sto samo dobijam petice i cetvorke a nista ne radim?!Sweet_Jane:ja sam kampanjac, priznajem.... jedino matis vezbam donekle redovno aL to mooooram.....sta cu, jadna li sam.... i sad kad pomislim na prijemni.....brrrr......ma, palim ja u tehno art, ocu da crtam po ceo dan![]()
Upravo sada u predahu izmedju 50 i 60 stranice istorije (koje ucim jos od 3 sata popodne)Lanfear:Pa... recimo da se mogu svrstati u kampanjce...
...i to one nepopravljive...
Dakle... danima, pa chak i nedeljama, ne uchim nishta...
A onda, kada nastane frka... paa, i nije teshko naslutiti.
Sva sreca ne i meni.