Učesnici diskusije sa statusom "Gost"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojekude2022

Domaćin
Poruka
3.694
Šta znači ovaj status?
Ok što se ne vide nikakvi podaci, ali zbog čega ne može da se primeni opcija Ignoriši?
Prijavljivati ih ako vređaju, pišu sa više naloga?
Evo primera kako pišu sa istog naloga:
KPGS 2.png
KPGS 3.png

Ne muti se, samo skriva.
Licnosti koje su vam nekada nanosile dusevni bol i kvarile forum (i vase teme), sada pisu kao gosti i vise vas ne uznemiravaju.
Njihove poruke se ne objavljuju dok ih ne odobri (ili, cesce, do neprepoznatljivosti izmeni) moderator.
I ti bi se skrivao kada bi imao vise obrisanih/izmenjenih poruka nego objavljenih. :)

Meni su, kao gostu, do sada obrisane samo dve poruke i jedna je izmenjena. To je znacajno bolji prosek nego kad sam pisao sa registrovanog naloga.

Jednom sam, za jedno vece, napisao dvadeset obrisanih poruka. Ima tome dve godine, ali su modovi i danas isti.
Sadrzaj nekada obrisane poruke sam prosle nedelje kao gost ponovo napisao, i eno ga, stoji. Ne krsi pravila.
Da li sam izveo pogresan zakljucak? Sta biste vi zakljucili?

Super je ovo. Baš prava zaštita anonimnosti - koliko je moguće.
Niko te ne prati, ne citira tvoje sto godina stare upise, ne gnjavi te da se s njim družiš...
Nisi osoba, samo si - mišljenje i stav. Tako na forumu i treba da bude.
U vreme svakakvih online zloupotreba, ljudima treba dati što više anonimnosti.

Da bi pripitomio zivotinje, potrebno je napraviti farmu, Toplu, udobnu, dostupnu.

Na farmi nikako ne smeju hijene da odrzavaju red, jer su hijene uvek gladne.
Ujedanjem rasteruju potencijalne clanove farme i teraju u divljinu.
.
Zivotinje koje pripitomljavas moraju iskljucivo biti biljojedi.

Tek kada razumes i primenis,
sto ovde nije slucaj,
mozes da se nadas zetvi, jaja, vune, mleka, mesa. Teskog rada, dolapa i samara.

Redovnu zetvu zita ne prodajes na berzi nego je sirokom rukom delis na farmi.

Da bi pripitomio zivotinje, potrebno je napraviti farmu, Toplu, udobnu, dostupnu.

Na farmi nikako ne smeju hijene da odrzavaju red, jer su hijene uvek gladne.
Ujedanjem rasteruju potencijalne clanove farme i teraju u divljinu.
.
Zivotinje koje pripitomljavas moraju iskljucivo biti biljojedi.

Tek kada razumes i primenis,
sto ovde nije slucaj,
mozes da se nadas zetvi, jaja, vune, mleka, mesa. Teskog rada, dolapa i samara.

Redovnu zetvu zita ne prodajes na berzi nego je sirokom rukom delis na farmi.
:lol:

Ovde je super kako je na drugim forumima. Još i smeš da napišeš nešto što nije postalo mainstream.
Na drugim forumima ako napišeš "Dlakavi bradati muškarac nije žena samo zato što je stavio cvet u kosu" - odmah ide ili ban ili te čopor napadne: "primitivcu, divljaku, transfobu, komunisto, putinofilu, ravnozemljašu, antivakseru!" i maltretira te s teme na temu dok ne odeš sam.

Starenje je proces koji kvalitetnim trajanjem moze popuniti decenije. A onda ce, mozda, doci novi koji stare.
Ali ako ih danas okruzis hijenama i oteras, nestace za manje od jedne godine.
Ma, neće doći novi, jer nove generacije rastu na TikToku i sličnim mrežama. Razgovaraju slikama, gifovima i mimovima. Tu i tamo sklope kratku rečenicu na Twitteru kao pratnju uz video. Kad stignu u srednje godine, neće se naprasno promeniti, početi da čitaju i pišu duge komentare i prate kilometarske teme. Do tad će već Zakenberg razviti svoj Metaverse i svi ćemo skakati po sobi s kacigama na glavi. Kakvi crni forumi?!?!?! Uživajmo zato dokle traje i zabavljajmo se bez obaveza!

Сваког Гхоста за по дана доста.
Од Гхоста нема доброг поста.
Отвори налог, ако желиш дијалог!

Модератор наводно прегледа и одобрава сваки пост Гхост-а???
Још један пример успешног гхостовања (иначе, мени је обрисан аватар младог, непрепознатљивог Гадафија):
Гхост са увр именом.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back